Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler herkese, biraz önce yürürken denedim yine giremedim kk'ya.. şimdi nihayet açıldı sayfa...1 saat yürüdüm dusumu aldim geldim..gunduzde bakim yaptım kendime ohh missss..peeling maske
Azicikta kendime bakayim di mi? Günlerdir eve bakmaktan kendimi unuttum
Geleyim yediklerime. .midem iyilesti ya istahimin akşam masallahi vardi
Sabah kkk meyvesiz ve eksikti yine
Oglen sütlü kahve salatalik ve havuc
Aksam yaprak sarma 1 tabak, yogurt,kocaman bi borcam yesil salata, 2 köfte, findik fistik badem karışımı atistirdim..oh masallah gunlerdir boyle yemiyordum patlayacak gibi oldum..üzerine yürüdüm öyle rahatladim..
Su azdi 2 litreyi bulmamistir bile
Iyi geceler hepinize...
Günaydın...
Dün ;
Sabah..tam kkk
Öğlen..mercimek çorbası+patates salatası (cıss ama yemek yoktu( az yedim..sonra da portakal ve fıstık yedim..
Arada süt üzerine sütün tadı değişsin diye tarçını çok az serptim,kabak çekirdeği
Akşam..kıymalı ve mantarlı tarhana çorbası+ızgara köfte+salata+ayran ve turp
Gül abla diyorum çünkü sizi bayadır uzaktan takip ediyorum çok samimi şekilde yazışıosunuz kaçırmaya kıyamıyorum şu an işteyim müdür yakalasa oyar beni :) bende aranıza katılmak istiyorum... Boyum 1.56 kilom 54 hdef: 50 amacım sağlıklı şekilde hedefe ulaşmak ve sizlerle sohbet etmek .. Ebnide aranıza alırsanız çok mutlu olurum .![]()
günaydınnnn![]()
Ben artık kuruyemişleri, sadece sabah yemeye çalışacağım. Çok doyunca sabah yer kalmıyor ama, zaten 1 çay bardağından az tüketiyorum.
Kıymalı, mantarlı hiç yememiştim, sucuklu çok güzel oluyordu ama onu yemedim.Nasıl oluyor tadı.
Hoşgeldin.![]()
Gül abla diyorum çünkü sizi bayadır uzaktan takip ediyorum çok samimi şekilde yazışıosunuz kaçırmaya kıyamıyorum şu an işteyim müdür yakalasa oyar beni :) bende aranıza katılmak istiyorum... Boyum 1.56 kilom 54 hdef: 50 amacım sağlıklı şekilde hedefe ulaşmak ve sizlerle sohbet etmek .. Ebnide aranıza alırsanız çok mutlu olurum .![]()
dün yediklerim
sabah 2 haşlanmış köy yumurtası
öğle haşlama brokoli ve karnıbahar yoğurt bir k usulü karnıyarık
akşam cacık, oğlumun 3 kaşık bulgur yarım karnıyarık
spor jillian 45 dk.
Canım biz tarhanamız yaş oluyor,hamur kıvamında kalıyor ve kavanozda saklıyoruz..Kurutulup ufalanmıyor yani,annem yaparken hamuruna ince kıyılmış köy mantarı ilave ediyor..çok iyi oluyor valla,her her seferinde köy mantarı da yemiş oluyoruz..
Ben et canavarı olduğum için köfte yaparken hemencik çorbayada atıverdim...çok da lezzetliydi
![]()
günaydın canımgünaydınnnn![]()
diyetmm süper gidiyor
sabah:1 yumurtayla yapılmış peynırlı omlet.5zeytin.bitane muz ve fındık
öğlen :karnabahar yemeği ve etli patates yemeği yoğurt(patatesli olduğu için yememmem gerek ama ıkı kasık alacam göz hakkı valla
akşam:kayınvalıdeye gidiyoruz menüyü bilmiyorum .bol su ve lımonlu sıcak su ıcıyorum![]()
Canım biz tarhanamız yaş oluyor,hamur kıvamında kalıyor ve kavanozda saklıyoruz..Kurutulup ufalanmıyor yani,annem yaparken hamuruna ince kıyılmış köy mantarı ilave ediyor..çok iyi oluyor valla,her her seferinde köy mantarı da yemiş oluyoruz..
Ben et canavarı olduğum için köfte yaparken hemencik çorbayada atıverdim...çok da lezzetliydi
![]()
günaydın canım
kahvaltıda yeşillik ve zeytin sayısı eksik
canım sadece kg vermek istiyorsan göz haklarını kaçırma yavaş yavaş kg ver ama ben hem kg vermek hem sağlığıma kavuşmak hem insülin direncimi kırmak istiyorum diyorsan göz hakkına yüz verme![]()
afiyet olsun canım
içinde herşey var nasıl lezzetli olmasın bide senin elinin tadı evdekiler bayılmıştır![]()
kızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum, et hiç yemedim düzeleyim diye, yumurta bir akşam yedim sadece.. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim, sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...