Ya ben bugün bir şey yaptım.
Salâlar okunurken ölümün ansız olduğunu ve şu an ölecek olsam yanımda ailemden başka kimin olmasını isterdim diye düşündüm ve mesaj attım benimkine. Cevap da beklemeden attım en azından duygularımı bilsin diye.Yarın buluşalım diye cevapladı ama... Tamam dedim.
Kızlar benim dua edin hayırlısı olsun diye.
oda senden mi bekliyomuş adım at diye hemen buluşalım demiş
hadi bakalım hayırlısı olsun bakalım neler diyecek, dualarım seninle canım
Yürüyüşle göbek gitmezmiş, bacak ve birazda kalça çalışırmış, sen yine de karın kaslarını sıkı tutarak yürüyüş yap, diyafram nefesi al. Çünkü fıtığından dolayı ancak yürüyüş yapabilirsin. Artık yürüyüşle göbek gider mit'i yıkılmış, örnek olarak ben, bir ara yürümüştüm, sadece kalça gitti, göbek kaldı.ama şöyle ormanlık bir alan veya deniz kenarına yakın olsam, temiz hava için çıkıp yavaş yavaş yürürdüm.
Ya ben bugün bir şey yaptım.
Salâlar okunurken ölümün ansız olduğunu ve şu an ölecek olsam yanımda ailemden başka kimin olmasını isterdim diye düşündüm ve mesaj attım benimkine. Cevap da beklemeden attım en azından duygularımı bilsin diye.Yarın buluşalım diye cevapladı ama... Tamam dedim.
Gecen birsey paylaştım feyste gördunmu ..günlerce aramaz sormaz sonra gelir bir merhaba der yine o kazanır diye..hadi bakalım ins iyi olur canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar
Emziren bir anneyim Karatayı çok önerdi burdaki arkadaşlar
Yarışma gruplarında karataya başladım Çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum
O yüzden bu konuyada abone oldum
inşallah HAKKINDA hayrlı olan gönlüne göre olan olur..Ya ben bugün bir şey yaptım.
inşallah HAKKINDA hayrlı olan gönlüne göre olan olur..
Peygamber Efendimiz (Salllallahu Aleyhi Ve Sellem) şöyle buyurmuştur: Kim bir mü'min kardeşine gıyabında (arkasından) dua ederse
Allah-u Zülcelal o kişiye bir melek görevlendirir. O melek, sen mü'min kardeşin için Allah'tan ne istediysen aynısı sana da olsun diye dua eder. (Müslim)
Eki Görüntüle 1113921
Bugün yemekten önce bunları yedim. :) siz yemeyin sakın. :)
Amin canım sağolasın. Rabbim herkesin gönlündekini alnına yazmış olur inşallah...
Öyleyse senden bol bol dua bekliyorum canım
Afiyet olsun ^_^
07:45
1 pastırmalı yumurta + 1 muz + 1 çay bardağı karışık kuruyemişli KKK
5 erik + 2 kayısı
13:00
1 tabak tas kebabı (sadece et)
3-4 çatal zeytinyağlı taze fasulye
az salata
18:10 (
1 yumurta
Salata
1 kase yoğurt
1 fincan sütlü tarçınlı kahve
gün boyu 3 litre limonlu su
beyaz çay
yeşil çay
Allahtan pastırmayı sevmiyorum, yoksa bunu da canım çekerdi. Ama tas kebabı istedi canım. Benim et yemem lazım. Akşam kendime tavuk pişireyim bari. Şöyle kolay, güzel birşey bulmam lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
^_^
Diyete başladığımdan beri tavuk yemiyorum. Özlemedim değil, tavuk işini nasıl hallediyorsun? Karatay marketleri kabul etmiyor malum, ben de 1 bütün tavuk alsam olmazBuzdolabımda yer sıkıntısı var, ofis boy dolap kullanıyorum).
Ben tavuğu şöyle yapıyordum: kuşbaşı olarak kesip 2-3 su bardağı su koyuyordum, içine sevdiğim baharatları atıp suyunu çekene kadar bekliyor, tam o anda bir iki kaşıkla karıştırıp altını kapatıyordum. hem pratik, hem lezzetli oluyordu. Yanına bi de ayran içersen mis.
Amin canım sağolasın. Rabbim herkesin gönlündekini alnına yazmış olur inşallah...
Öyleyse senden bol bol dua bekliyorum canım
Afiyet olsun ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?