• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz: hasibeg
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kg: 92.3
Geçen hafta: 90.6
Bu Hafta :91.2
Fark: +800
Toplam fark: 1.1
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
İlk Hedef: 85
Nihai hedef: 70
Yüzdesi:+ 0.877

bu hafta bulguru çok kaçırdım ve aşure yedim dayanamadım ondan sanırım böyle oldu :(

Merhabalar bayanlar.Karataya yeni basliyorum.Birkac sorum var.
Kitabinda sebzeler icin herhanhi bir porsiyon vermemis.Sizler ne kadar yiyorsunuz?

Sabah:kkk
oglen:kiymali karnibahar marul salatasi bir bardak tuzsuz ayran
aksam:zeytinyagli barbunya,yogurtlu sarimsakli patlican ezmesi

Yedim.Ancak porsiyonlarim oyle az degildi.Onlari kucultmem lazimmidir?Simdiden tesekkur ederim.Vermem gerekn kilo 14 bu arada.

Merhabalar bayanlar.Karataya yeni basliyorum.Birkac sorum var.
Kitabinda sebzeler icin herhanhi bir porsiyon vermemis.Sizler ne kadar yiyorsunuz?

Sabah:kkk
oglen:kiymali karnibahar marul salatasi bir bardak tuzsuz ayran
aksam:zeytinyagli barbunya,yogurtlu sarimsakli patlican ezmesi

Yedim.Ancak porsiyonlarim oyle az degildi.Onlari kucultmem lazimmidir?Simdiden tesekkur ederim.Vermem gerekn kilo 14 bu arada.
Doyana kadar yiyebilirsin, az yemene gerek yok, aç bırakma kendini. Ama patlayana kadar yemeyeceksin.

Doyana kadar yiyebilirsin, az yemene gerek yok, aç bırakma kendini. Ama patlayana kadar yemeyeceksin.

Tesekkurler.Bunu duyduguma sevindim.Yok oyle cok abarti degildi.Bir daha foto ceker koyarim ona gore soylerseniz sevinirim.

1 saat yuruyus yaptim birde.
Yuruyus yeterli oluyor mu yag yakimi icin? Ne bileyim diyetisyen bana yuruyus guzel bir aktivite ama aerobik kadar yag yakici degil demisti.Buna katiliyor musunuz?

Tesekkurler.Bunu duyduguma sevindim.Yok oyle cok abarti degildi.Bir daha foto ceker koyarim ona gore soylerseniz sevinirim.

1 saat yuruyus yaptim birde.
Yuruyus yeterli oluyor mu yag yakimi icin? Ne bileyim diyetisyen bana yuruyus guzel bir aktivite ama aerobik kadar yag yakici degil demisti.Buna katiliyor musunuz?
Yürüyüşü Canan Karatay öneriyor, hergün 20 dk. Kendi temponda yürüyebilirsin, ama ben pek yürüyüş yapmıyorum, sporumu evde yapıyorum çoğunlukla. Lesliede evde yürüyüş, oda yürüyüşten daha fazla vücudu çalıştırıyor. Ama sadece yürüyüş yaparsan, karatayla birlikte vücudunda bir incelme olacak, bu sefer vücutta yumuşama, sarkma olacak, onun için yanında bölgesel egzersizlerde yapmanı öneririm, pilates yapabilirsin veya fitness gibi egzersizler. O zaman daha güzel zayıflarsın, sıkı olur vücudun. Ben öyle yapıyorum. Karatay, kardiyo ve bölgesel egzersizler bir arada. 3'ü bir arada olunca daha sağlıklı bir incelme olur.

Canlarım iyi akşamlar..

Çok yoğunum ne olacak bu halim bilmiyorum..sabırım tukeniyor..işyerinde eleman gelmedi ay sonu geliyor..allahtan daha önce 6 sene çalıştığım arkadaşım da zor olmayacak..işi ve çalışanlarıd tanıyor hiç zorlanmayacağım..işi oğretmek zorunda kalmayacağım...

Kıvancın dişi çıktı..biraz hastaydık..bu arada değerlerimiz normale döndü..ameliyatlık bir durumumuz kalmadı..çok şukur..dualarınız için Allah razı olsun...

Buyuk oğlumun okulu zorluyor biraz..ortaokul ne zormuş.öğretmenlerin hepsi ayrı havada..bekir mutsuz..hatta sinirimden bende ağladım bugün...neyse..

Mesajları okuyamadım çoğunu.

Mydenizz çok az kalmış..hadi inşallah sağlıkla gelsin paşamız..

Herkes iyidir inşallah..ben çok iyi değilim..yuvarlanıp gidiyorum..kilom aynı 55-56..fırsat bulursam yiyorum..bazen geç saatte yiyorum..abuk subuk yediğimde oluyor..tamamen sapıttığımdan yani..o an elimin altında ne varsa..yemek yapmaya vakit yokki :(

Buralardayım canlar...

Sporumun bitmesine 8 dk. kala elektirikler kesildi. :mad:
Sağ dizim ağrıyor yine, egzersizlerimi sallıyorum galiba ondan, ya da 2 gündür spor ayakkabı giymeden çıkıyorum dışarıya.

Ben yine bugün camış gibi yedim. :KK48: Ben de anlayamıyorum, böyle bir vücutla nasıl yiyebiliyorum bu kadar. Eftyi yapmalıyım düzgünce.

Sahur
1,5 yumurta tavada
Nar
Mandalina (1 tane değil, ama kaç tane hatırlamıyorum)
Ceviz
Çökelek, az.

İftar
Mercimek Çorbası
2 tabak karalahana diblesi
Fırında tatlı patates
Çekirdek
Mandalina (sayı belli değil)
Nar

23:00
Yoğurt

Canlarım iyi akşamlar..

Çok yoğunum ne olacak bu halim bilmiyorum..sabırım tukeniyor..işyerinde eleman gelmedi ay sonu geliyor..allahtan daha önce 6 sene çalıştığım arkadaşım da zor olmayacak..işi ve çalışanlarıd tanıyor hiç zorlanmayacağım..işi oğretmek zorunda kalmayacağım...

Kıvancın dişi çıktı..biraz hastaydık..bu arada değerlerimiz normale döndü..ameliyatlık bir durumumuz kalmadı..çok şukur..dualarınız için Allah razı olsun...

Buyuk oğlumun okulu zorluyor biraz..ortaokul ne zormuş.öğretmenlerin hepsi ayrı havada..bekir mutsuz..hatta sinirimden bende ağladım bugün...neyse..

Mesajları okuyamadım çoğunu.

Mydenizz çok az kalmış..hadi inşallah sağlıkla gelsin paşamız..

Herkes iyidir inşallah..ben çok iyi değilim..yuvarlanıp gidiyorum..kilom aynı 55-56..fırsat bulursam yiyorum..bazen geç saatte yiyorum..abuk subuk yediğimde oluyor..tamamen sapıttığımdan yani..o an elimin altında ne varsa..yemek yapmaya vakit yokki :KK43:

Buralardayım canlar...
Dişiniz hayırlı olsun canım değerlerininde normale dönmesine sevindim.Yeni yerinize geçince tempon çok arttı hem çocuklar hemde işteki yoğunluk seni çok yoruyor canım dikkat et kendine.Arkadaşın gelince rahatlarsın inşallah

Sporumun bitmesine 8 dk. kala elektirikler kesildi. :mad:
Sağ dizim ağrıyor yine, egzersizlerimi sallıyorum galiba ondan, ya da 2 gündür spor ayakkabı giymeden çıkıyorum dışarıya.

Ben yine bugün camış gibi yedim. :KK48: Ben de anlayamıyorum, böyle bir vücutla nasıl yiyebiliyorum bu kadar. Eftyi yapmalıyım düzgünce.

Sahur
1,5 yumurta tavada
Nar
Mandalina (1 tane değil, ama kaç tane hatırlamıyorum)
Ceviz
Çökelek, az.

İftar
Mercimek Çorbası
2 tabak karalahana diblesi
Fırında tatlı patates
Çekirdek
Mandalina (sayı belli değil)
Nar

23:00
Yoğurt
afiyet olsun cicim .Dikkat et yine spor yapamaz duruma geleceksin zorlama bu px90x3 iyi gelmedi sana biran önce biter inşallah.

Dişiniz hayırlı olsun canım değerlerininde normale dönmesine sevindim.Yeni yerinize geçince tempon çok arttı hem çocuklar hemde işteki yoğunluk seni çok yoruyor canım dikkat et kendine.Arkadaşın gelince rahatlarsın inşallah

afiyet olsun cicim .Dikkat et yine spor yapamaz duruma geleceksin zorlama bu px90x3 iyi gelmedi sana biran önce biter inşallah.
inşallah canım:)

Şuan yemekteyim..uygun birşey zorda olsa buluyorum..

Benim gul ablacım nerede..uhuhuhuhu enerjimi alamadım..

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

Bugünkü menüm;
Sabah 7:30 KKK

öğlen 12:30 bir kase yoğurt 7-8 ceviz 1
mandalina

Akşam: bir tabak sulu köfte 1 küçük bulgur dolması salata yoğurt 7-8 ceviz

Öğlen ise yemek tasimamak için gecistiriyordum ama bugün saat 5 te midem iyice kazininca bir kase yoğurt a cornflex karıştırıp yedim :oops:
ama bu bana ders oldu yarın ise yemek götüreceğim. ...:KK66:

Back
X