Olsun 53 bile görünsen gayet ince duruyosundur tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vermeye baslamssın bile bide ben verebilsem😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeni arkadaşlar Hoşgeldiniz
iPhone 'dan gönderildi
Kiraz sapı suyu iç iyidir
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Karamsizliga kapilirsan , cikmaz yoldasin demektir. Daha neler var ❤😃 bence hiç 91 kilosun diye uzulme yavas yavas hepsi gidicek ihtiyacin olan sadece zaman hepimiz 90-60-90 cikmiyoruz anamizdan . 😃😃😃😃 DiyetArkadasim diye bir site var (reklam yapmak gibi olmasin) oraya danisabilirsin , ucretli ama pahali degil. Kesin sonuc aliyorlar duydugum kadariyla.🌸🌸🌸
Aa işe yariyormu o ? Nasil oluyor 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keşke Şuan sihirli bir değnek olsa ve hepimiz istediğimiz kilo da olsak yavaş yavaş vermeye başladım bende önceden hiç spor yapmazdım şimdi spor yapıyorum ve bol su içiyorum
Aa işe yariyormu o ? Nasil oluyor 😊
Ah bide spor yapabilsem. Hic vakit olmuyor ki neyse tatil geliyor belki spir yapabilirim ☺☺☺☺
Ayy konusmalarda karisiyor yahu 😊😊😊
Birde size birsey danisacagim. Simdi ben bu kilolari verdim , arkadaslarim hic farketmediler onun yerine annemin gunundeki teyzeler farkettiler . bunu soyledigimde cogu kisi arkadaslarin seni kiskaniyordur dedilrr. Cunku farketmemeleri neredeyse imkansiz 7-8 kg verdim , az degil 😐😮😣
30-40 kiraz sapını demliğe koy üzerine sıcak su dök demlenmesini bekle ılık iken iç
Birde size birsey danisacagim. Simdi ben bu kilolari verdim , arkadaslarim hic farketmediler onun yerine annemin gunundeki teyzeler farkettiler . bunu soyledigimde cogu kisi arkadaslarin seni kiskaniyordur dedilrr. Cunku farketmemeleri neredeyse imkansiz 7-8 kg verdim , az degil 😐😮😣
Arkadaşların kıskanıyor ya da her gün görüyorlardır
iPhone 'dan gönderildi
Valla bende bilmiyorum ama fark etmelirini cok istiyorum 😣
Spor yapıyor musun bak bi kaç sayfa önce bişe paylaştım callanetics die o iyi sıkılaştırıyor. Bn yarın başlayacam
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?