Karatay dıyetı

Tmm canm yarn karataya başlym umarm etkili olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke Şuan sihirli bir değnek olsa ve hepimiz istediğimiz kilo da olsak yavaş yavaş vermeye başladım bende önceden hiç spor yapmazdım şimdi spor yapıyorum ve bol su içiyorum

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Aynen süper olur ama işte malesef öyle bi imkanımız yok😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa işe yariyormu o ? Nasil oluyor 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ödem söktürücü olarak işe yarıyor ben her zaman yaparım şuanda dolabımda 1 şişe hazır var beni bekliyor gece yatmadan önce 1 su bardağı içiyorum

Ah bide spor yapabilsem. Hic vakit olmuyor ki neyse tatil geliyor belki spir yapabilirim ☺☺☺☺

Aa işe yariyormu o ? Nasil oluyor 😊

30-40 kiraz sapını demliğe koy üzerine sıcak su dök demlenmesini bekle ılık iken iç

Ah bide spor yapabilsem. Hic vakit olmuyor ki neyse tatil geliyor belki spir yapabilirim ☺☺☺☺

Evde olduğun zamanlar yap sende mesela Şuan aç hareketli müzik ve dans et dans etmek te kilo verdiriyor ve kalori yaktırıyor

Birde size birsey danisacagim. Simdi ben bu kilolari verdim , arkadaslarim hic farketmediler onun yerine annemin gunundeki teyzeler farkettiler . bunu soyledigimde cogu kisi arkadaslarin seni kiskaniyordur dedilrr. Cunku farketmemeleri neredeyse imkansiz 7-8 kg verdim , az degil 😐😮😣

Arkadaşların kıskanıyor ya da her gün görüyorlardır

iPhone 'dan gönderildi

Sen arkadaşlarınla her zaman görüştüğün için bir şey fark etmezler benim bir çok arkadasımda öyle ama annenin arkadaşları seni ayda 1-2 defa gördükleri için hemen fark ederler

Spor yapıyor musun bak bi kaç sayfa önce bişe paylaştım callanetics die o iyi sıkılaştırıyor. Bn yarın başlayacam

iPhone 'dan gönderildi

Ya da leslie o da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…