Mrb canm😘tmm hadi hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de karatay yapıyorum canım. Daha önce 6 öğünlük bir listeyle 2 ayda 5 kilo verdim (54,2'den 49,3) sonra bir-iki hafta bıraktım çok abarttım çok yedim bir mola gibi olducuma günü tartıldığımda 51 olmuştum. Şimdi karataya başladım bugün 3.günüm. Ben kitapları okumadım ama internette baya bir araştırma yaptım. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı yiyorum. Saat 2ye kadar filan kesinlikle tok tutuyor (kahvaltı saatim 8-9). Saat 3-4 gibi çok acıkırsam bir meyve yiyorum acıkmazsam da yemiyorum. Saat 7de akşam yemeği yiyorum. Zeytinyağlı sebze yemeği+yoğurt veya etli bir yemek+salata şeklinde yiyorum hem sebze hem protein almak için. Onun dışında gün içinde başka bir şey yemiyorum ve en az 2 litre su, 2-3 kupa da yeşil çay içiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor :) Umarım seninki de iyi gider.
Canim hikayelerimiz ne cok benziyor !
Bende 57 lerden 49 a dustum ama son tartildigimda 51 dim . ama bugun 50 olmusum 🌸🌸🌸🌸🌸
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi bakaym int baktm bayag canm
Ben de karatay yapıyorum canım. Daha önce 6 öğünlük bir listeyle 2 ayda 5 kilo verdim (54,2'den 49,3) sonra bir-iki hafta bıraktım çok abarttım çok yedim bir mola gibi olducuma günü tartıldığımda 51 olmuştum. Şimdi karataya başladım bugün 3.günüm. Ben kitapları okumadım ama internette baya bir araştırma yaptım. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı yiyorum. Saat 2ye kadar filan kesinlikle tok tutuyor (kahvaltı saatim 8-9). Saat 3-4 gibi çok acıkırsam bir meyve yiyorum acıkmazsam da yemiyorum. Saat 7de akşam yemeği yiyorum. Zeytinyağlı sebze yemeği+yoğurt veya etli bir yemek+salata şeklinde yiyorum hem sebze hem protein almak için. Onun dışında gün içinde başka bir şey yemiyorum ve en az 2 litre su, 2-3 kupa da yeşil çay içiyorum. Şimdilik gayet iyi gidiyor :) Umarım seninki de iyi gider.
Canim hikayelerimiz ne cok benziyor !
Bende 57 lerden 49 a dustum ama son tartildigimda 51 dim . ama bugun 50 olmusum 🌸🌸🌸🌸🌸
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 3. Haftam bu 3,5 kilo verdim karatay ile
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Benim 3. Haftam bu 3,5 kilo verdim karatay ile
Tebrikler
Bence verdigin kilo cok iyi 😃🌸🌸
Eeet siz zaten inceciksinizdir..hayırlı olsunn
Tebrikler
Bence verdigin kilo cok iyi 😃🌸🌸
Şuan 91.6 yım
Eeet siz zaten inceciksinizdir..hayırlı olsunn
Vermeye baslamssın bile bide ben verebilsem😔
Söylemek istemiyorum ama 91.6 yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?