Karatay dıyetı

Yeni hanımlar eski yoldaşlar kimse menü bildirimi yapmıyor :/ olmaz böyle olmaz

iPhone 'dan gönderildi

Yeni hanımlar eski yoldaşlar kimse menü bildirimi yapmıyor :/ olmaz böyle olmaz

iPhone 'dan gönderildi

Sabah kaşarlı tost,simit ve bitki çayı
Öğle kabak yemeği
Akşam tavuklu hamburger,diyet kola,patates 😢😢😭😭😭😭😭😭

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Son düzenleme:

Bnm sabah ve öğlenki menü de buydu diyemedim işte kola değil ice tea şeftali saat 13 te yedim.
17 de kaynamış mısır ve dondurma yedim düşünün nasıl çok geldiyse menü bi daha bişe yemedim bugünkü kaçamaktan dolayı üzgünüm ama pişman değilim :) yakın arkadaşımla uzun zamandır çıkmıyorduk okul bitti eğlenelim di mi

iPhone 'dan gönderildi

Yorum yok :) anladın sen

Oh oh oh masaallah. Sayfan almis basini gitmis, ben en son geldigimde 20lerde falandim, simdi 40li sayfalari doldurur olmussun. Ama okuyamadim hepsini. Nasil gidiyor Karatay?

Oh oh oh masaallah. Sayfan almis basini gitmis, ben en son geldigimde 20lerde falandim, simdi 40li sayfalari doldurur olmussun. Ama okuyamadim hepsini. Nasil gidiyor Karatay?

Ben bu gün sadece akşamı bozdum Abi'm yemek ısmarladı

Normalde iyi gidiyor bu gün bir bozukluk oldu sen nerdesin ☺️

Son düzenleme:
4 gun kadar bir süre bozdum ne yazik ki. Dun tekrar basladim. Suan gayet guzel gidiyorum cok sukur. ♡

Çok şükür canım ben bu akşam bozdum Abi'm sağolsun yarın devam sabah erken kalkıp bol su tüketüp spor yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…