Karatay dıyetı

Rica ederim sayfada reklam yapmayalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anne-kız kahve keyfi

Tek şekerli

Son düzenleme:
Ben sabah hamburger ekmeğine peynirli sandviç yapıp yedim. Pek karataya uygun olmadı ekmek olduğu için ama olsun... Bir de muz yedim.

Ben sabah hamburger ekmeğine peynirli sandviç yapıp yedim. Pek karataya uygun olmadı ekmek olduğu için ama olsun... Bir de muz yedim.

Evet karataya uygun değil de sen hep kaçamak yapıyorsun ama bitanem

Evet karataya uygun değil de sen hep kaçamak yapıyorsun ama bitanem

Ya aslında ben tam karatay yapıyorum denemez... Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, az yemeye çalışıyorum, bir de abur cubur cips çikolata hamurişi pasta yememeye çalışıyorum...

Ya aslında ben tam karatay yapıyorum denemez... Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, az yemeye çalışıyorum, bir de abur cubur cips çikolata hamurişi pasta yememeye çalışıyorum...

Ama yiyorsun :)

Onlar sayılmaz ki sağlıklı şeyler :) Bir de onları yemek için akşam yemeğini az yemiştim, o yüzden fazla kalori de almadım :)

Oki ☺️☺️

Oki ☺️☺️

Ama tatlım haklısın daha öncelerde çok kaçamak yaptım Ama artık daha dikkatliyim.

Bitanem sen ramazanda nasıl beslenmeyi planlıyorsun? Oruç tutacak mısın? Tutacaksan nasıl besleneceksin? Ben tutacağım. Ramazanda da kesin kilo vermemiz lazım ama nasıl

Canım akşam yemeğinde her şeyden az yiyeceksin sahurda ise 1 yumurta yersin kahvaltılık yersin ve bol su içersin tok tutar :)

Tutacağım bende oruç :)

Akşam
Yarım simit
2 parça karpuz
Bol su
1 adet limonlu maden suyu

Son düzenleme:
Akşam
Yarım simit
2 parça karpuz
Bol su
1 adet limonlu maden suyu

Tatlım diyetisyen bana bir simidin 7 dilim ekmeğe denk olduğunu söylemişti dikkat et 😔

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım diyetisyen bana bir simidin 7 dilim ekmeğe denk olduğunu söylemişti dikkat et 😔

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yarım yedim ufaktı yediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…