Ben sabah hamburger ekmeğine peynirli sandviç yapıp yedim. Pek karataya uygun olmadı ekmek olduğu için ama olsun... Bir de muz yedim.
Evet karataya uygun değil de sen hep kaçamak yapıyorsun ama bitanem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya aslında ben tam karatay yapıyorum denemez... Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, az yemeye çalışıyorum, bir de abur cubur cips çikolata hamurişi pasta yememeye çalışıyorum...
Ama yiyorsun :)
Yememeye çalışıyorumCumadan beri hiç yemedim abur cubur :)
Yaptığın cipsler :)
Onlar sayılmaz ki sağlıklı şeyler :) Bir de onları yemek için akşam yemeğini az yemiştim, o yüzden fazla kalori de almadım :)
Oki ☺️☺️
Ama tatlım haklısın daha öncelerde çok kaçamak yaptımAma artık daha dikkatliyim.
Bitanem sen ramazanda nasıl beslenmeyi planlıyorsun? Oruç tutacak mısın? Tutacaksan nasıl besleneceksin? Ben tutacağım. Ramazanda da kesin kilo vermemiz lazım ama nasıl
Ama tatlım haklısın daha öncelerde çok kaçamak yaptımAma artık daha dikkatliyim.
Bitanem sen ramazanda nasıl beslenmeyi planlıyorsun? Oruç tutacak mısın? Tutacaksan nasıl besleneceksin? Ben tutacağım. Ramazanda da kesin kilo vermemiz lazım ama nasıl
Akşam yemeğim: 1 lahmacun, 1 kase yoğurt, bol salata
Afiyet olsun canım :)
Akşam
Yarım simit
2 parça karpuz
Bol su
1 adet limonlu maden suyu
Tatlım diyetisyen bana bir simidin 7 dilim ekmeğe denk olduğunu söylemişti dikkat et 😔
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?