Canım arada öyle artışlar olabiliyor çok kafana takma bunları benim de oluyor 😔
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eğer bu şekilde gidersem iddiayı kaybedeceğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak dediğim gibi kalorimatikte grafiğin sabit olmasına dikkat et. Bi gün çok bi gün az yersen olmaz vücut da sapıtır kilo kaybı olmaz. Spor yap canım bol bol. Su iç çok mesela ben de bunu ihmal ediyorum hep 😔
Eki Görüntüle 1168283
Gördüğün gibi hep bu şekilde dolaşıyorum
Ihmal ediyorum işte. Ama şükür vücut alıştı herhalde bugün sabah 67,7 çıktım
Tost yedim çok mutsuzum
Senin tostunu yerim seni de yerim :) şu yüzünü asma artık ya bak yarın 90 olacaksın belki de 8 li rakamlarda olacaksın bn inanıyorum :)
iPhone 'dan gönderildi
İnşallah canım şimdi de yeşil kahve içiyorum daha sonra da spor
Spor öncesi kahva içmek çok iyiymiş :)
iPhone 'dan gönderildi
Spor öncesi kahva içmek çok iyiymiş :)
iPhone 'dan gönderildi
Selamlar herkeseben de karataycıyım. Geçen sene 60lara kadar indim karatayla ama bırakınca yeniden aldım. Geçen seneye dair hatırladıklarım, birincisi zayıftım ikincisi şeker ve karbonhidrat tüketmediğim için çok enerjiktim, sabahları erkenden zımba gibi uyanır akşam erkenden uyurdum ve üçüncüsü geçen sene hiç hasta olmadım.
Şimdi evden çıkasım yok, arkadaşlarıma devamlı bahaneler üretiyorum. Çünkü hem kiloluyum hem de hiç halim yok. Devamlı hasta oluyorum. Dişlerim devamlı ağrıyor, devamlı grip oluyorum. Bünyem zayıfladı. İçimden spor yapmak gelmiyor. Yürümek bile gelmiyor. Şeker ve karbonhidrat yüzünden olduğunu biliyorum. Halsizliğim normal değil.
Karatayın tüm kitaplarını aldım okudum geçen sene, ama demek ki bu sene yeniden okumam gerekiyoroku oku uygulamadıktan sonra bir faydası da yok uygulamak lazım
Aramıza hoş geldin burda herkes sana yardımcı olur :)
selamlar herkeseBen de karataycıyım. Geçen sene 60lara kadar indim karatayla ama bırakınca yeniden aldım. Geçen seneye dair hatırladıklarım, birincisi zayıftım ikincisi şeker ve karbonhidrat tüketmediğim için çok enerjiktim, sabahları erkenden zımba gibi uyanır akşam erkenden uyurdum ve üçüncüsü geçen sene hiç hasta olmadım.
şimdi evden çıkasım yok, arkadaşlarıma devamlı bahaneler üretiyorum. çünkü hem kiloluyum hem de hiç halim yok. Devamlı hasta oluyorum. Dişlerim devamlı ağrıyor, devamlı grip oluyorum. Bünyem zayıfladı. Içimden spor yapmak gelmiyor. Yürümek bile gelmiyor. şeker ve karbonhidrat yüzünden olduğunu biliyorum. Halsizliğim normal değil.
Karatayın tüm kitaplarını aldım okudum geçen sene, ama demek ki bu sene yeniden okumam gerekiyorOku oku uygulamadıktan sonra bir faydası da yok Uygulamak lazım
hoşbuldumçok teşekkür ediyorum bugün başlayacaktım ama az önce uyandım ve sanki üzerimde töbe töbe ölü toprağı var gibi bugün listemi mistemi hazırlayıp yarın güne erkenden başlayacağım.
zararının neresinden dönersen kar tatlımmmm
10 dk yürüşlerle başla zamanla çoğaltırsın eğer vaktin varsa
böyle yaparak sadece bahane üretirsin hiç çözüm arayışına gidemezsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?