Olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet, vucut yapisi kişiden kişiye farkettigi icin kilo tasima olayi da cok farkediyor.
Mesela benim bir gozlemim var, ne kadar dogru bilemem ama benim gozlemledigim bir sey bu. Kimisinin ayak ve el bilekleri kalin olur. Bu kisiler kilolu bile olsalar kaldiriyorlar, goze fazla batmiyor. Ama ince bilekliler hep zayif olmali bencr, biraz sismanlayinca hemen farkediliyorlar.
Evet, ben de o yaziyi gorunce cok begendim. Cok motivr edici gercekten. Insan 2. Haftada kendi kilosundaki degisikligi farkedincr hemen herkes soylesin anladin istiyor ama halbuki hemen anlasilmiyormus. En erken 8 hafta. O zaman pes etmek yok. Hele ki Karatay saglikli beslenme oldugu icin hayat tarzimiza gecmeli artik. 1 sene 2 sene bile degil, omur boyu saglikli beslenmek en guzeli.
Evet aynen öyle ama boyum cok kisa :)
gerçekten de öyle, insan dışarıdan tepki gelmeyince yine salıyor kendini. oysa beklesen az daha dişini sıksan herkes fark edecek ve daha da bir sarılacaksın sağlıklı yaşama :106: evet, zayıfladıkça daha da dikkat edeceğiz, daha da isteyeceğiz, ideal kilomuza gelsek de ömür boyu sürdürelim sağlıklı yaşamı.
gerçekten de öyle, insan dışarıdan tepki gelmeyince yine salıyor kendini. oysa beklesen az daha dişini sıksan herkes fark edecek ve daha da bir sarılacaksın sağlıklı yaşama :106: evet, zayıfladıkça daha da dikkat edeceğiz, daha da isteyeceğiz, ideal kilomuza gelsek de ömür boyu sürdürelim sağlıklı yaşamı.
:) evet okudum canim yazini
Aynen öyle. Sağlıktan güzel şey mi var?
20 canım
Ne güzell ortak yonumuz var kilolar ve yas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?