Karatay dıyetı

Bugün felaket susadim. :/ Rabbim susuzlukla ve açlikla kimseleri imtihan etmesin. Çok zor... Hele ki disarda gunes altında calismak zorunda olanlar. Allah herkese yardım etsin.

gün boyu 3 litreyi aşkın su içiyorum, vallahi iyi dayanıyorsunuz bu sıcaklarda

Sorma ya bu gün varya çok susadım 1 bardak su içtim önce kesti beni daha sonra yavaş yavaş yemeye başladım sonra bol su ve ödem söktürücü+kayısı hoşafı(şekersiz)içtim

iPhone'den gönderildi.

1.63 boyum

iPhone'den gönderildi.

Ama demek ki vucudun sıkı. Çünkü gerçekten 90 gibi durmuyorsun. Demek ki 80 olsan kim bilir nasil olursun. Super gerçekten. Hadi bakalim, 80 olana kadar hic kacamaksiz gunlerle tam gaz ileriiii... :)

Bir yerde bir yazi okumustum. Şöyle yaziyordu;
Vücudundaki degisiklikleri farketmek senin icin 2 haftani alir, arkadaslarin ve ailenin farketmesi 8 hafta alir, tanıdık tanimadik butun herkesin farketmesi 12 hafta alir.

Herkes farkedecek giden kilolari, herkes... Sadece biraz sabir edelim ve yoldan sasmayalim.

kızlarr bugün 3 öğün yedim maalesef karatay ablamız önermese de.

sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım. bnu deiştirmeyi hiç dşünmüorm seviorm böle.

öğlen ton balıklı salata. içine kaya tuzu üzüm sirkesi ve limon koydum.

akşam da taze fasulye ve yoğurt

ilk defa bugün 2 litreden fazla su içtim.

artı 1,5 saat templu yürüyüş yaptım.

Beni uzun zamandır görmeyen ablalarım bile sen kilo mu verdin diye soruyorlar :)

80 lere inene kadar peşimi bırakmayın :)

iPhone'den gönderildi.

Süper hep böyle devam :)

iPhone'den gönderildi.

çok iyi gidiyorsun hadi bakalım, yarından itibaren bayrama kadar yokum ya, geri döndüğümde 86-85 olursun sen bence

dimi ya, ben de ilk inanamadım 90 olduğuna, hiç göstermiyor, ben 1.60ım 73 kiloyum, Esma'dan kilolu duruyorum, maşallah, vücut yapısı fark ediyor demek ki.

bu arada yazına bayıldım, acayip etkilendim bu sözden, bir süre tekrar ettim durdum, acayip gaza getirici bir sözmüş.
du ben bunu yazayım defterime hiç vazgeçmeden çalışmaya devam.

Yalan Dünya izleyenler bilirler, klasik bir replik vardır: Oyunu asla bırakmayacaksın!

Zor ama yine de Allah veriyor kolaylığını bir şekilde. 1 aylık bir şey. Geliyoor, geçiyoor. Yarısı bitti bile. Ama bir de bu açlığı ve susuzluğu yaz-kış demeden sabah-akşam demeden her gün yaşayan insanlar da var. Ve işte orucun en güzel yanı bunu bizzat yaşayarak tecrübe edebilmek, halimize şükür edebilmek. Sırf tecrübeyle kalmayıp bir de ihtiyaç sahiplerine yardım ederek varlığımızı hissettirirsek de aliyyul ala olur. :)

Ben senin fotonu görmediğim için bilmiyorum tatlım :)

Yalan dünyadaki replikte süper :)

iPhone'den gönderildi.

Beni uzun zamandır görmeyen ablalarım bile sen kilo mu verdin diye soruyorlar :)

80 lere inene kadar peşimi bırakmayın :)

iPhone'den gönderildi.
Oh ne güzel, şimdiden meyveleri toplamaya baslamissin işte. ☆☆☆

Evet, vucut yapisi kişiden kişiye farkettigi icin kilo tasima olayi da cok farkediyor.

Mesela benim bir gozlemim var, ne kadar dogru bilemem ama benim gozlemledigim bir sey bu. Kimisinin ayak ve el bilekleri kalin olur. Bu kisiler kilolu bile olsalar kaldiriyorlar, goze fazla batmiyor. Ama ince bilekliler hep zayif olmali bencr, biraz sismanlayinca hemen farkediliyorlar.

Evet, ben de o yaziyi gorunce cok begendim. Cok motivr edici gercekten. Insan 2. Haftada kendi kilosundaki degisikligi farkedincr hemen herkes soylesin anladin istiyor ama halbuki hemen anlasilmiyormus. En erken 8 hafta. O zaman pes etmek yok. Hele ki Karatay saglikli beslenme oldugu icin hayat tarzimiza gecmeli artik. 1 sene 2 sene bile degil, omur boyu saglikli beslenmek en guzeli.

Evet canim gördüm :) bende kiloluyum ve inşallah bu sefer basaracagiz ben kendime arkadas ariyorum hatta blog yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim gördüm :) bende kiloluyum ve inşallah bu sefer basaracagiz ben kendime arkadas ariyorum hatta blog yaptim

Burdan yazışırız :)

iPhone'den gönderildi.

İçime doğdu kesin 70 lerde bir kilodasın :)

iPhone'den gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…