He onu mu diyorsun, ben de bugün attığını diyorsun sandım. Dün görmüştüm onu evet. Cok kilo fazlan varmis gibi durmuyor, boyun uzun galiba.
Bugün felaket susadim. :/ Rabbim susuzlukla ve açlikla kimseleri imtihan etmesin. Çok zor... Hele ki disarda gunes altında calismak zorunda olanlar. Allah herkese yardım etsin.
gün boyu 3 litreyi aşkın su içiyorum, vallahi iyi dayanıyorsunuz bu sıcaklarda
1.63 boyum
iPhone'den gönderildi.
Ama demek ki vucudun sıkı. Çünkü gerçekten 90 gibi durmuyorsun. Demek ki 80 olsan kim bilir nasil olursun. Super gerçekten. Hadi bakalim, 80 olana kadar hic kacamaksiz gunlerle tam gaz ileriiii... :)
Bir yerde bir yazi okumustum. Şöyle yaziyordu;
Vücudundaki degisiklikleri farketmek senin icin 2 haftani alir, arkadaslarin ve ailenin farketmesi 8 hafta alir, tanıdık tanimadik butun herkesin farketmesi 12 hafta alir.
Herkes farkedecek giden kilolari, herkes... Sadece biraz sabir edelim ve yoldan sasmayalim.
kızlarr bugün 3 öğün yedim maalesef karatay ablamız önermese de.
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım. bnu deiştirmeyi hiç dşünmüorm seviorm böle.
öğlen ton balıklı salata. içine kaya tuzu üzüm sirkesi ve limon koydum.
akşam da taze fasulye ve yoğurt
ilk defa bugün 2 litreden fazla su içtim.
artı 1,5 saat templu yürüyüş yaptım.
Sorma ya bu gün varya çok susadım 1 bardak su içtim önce kesti beni daha sonra yavaş yavaş yemeye başladım sonra bol su ve ödem söktürücü+kayısı hoşafı(şekersiz)içtim
iPhone'den gönderildi.
çok iyi gidiyorsunhadi bakalım, yarından itibaren bayrama kadar yokum ya, geri döndüğümde 86-85 olursun sen bence
Ama demek ki vucudun sıkı. Çünkü gerçekten 90 gibi durmuyorsun. Demek ki 80 olsan kim bilir nasil olursun. Super gerçekten. Hadi bakalim, 80 olana kadar hic kacamaksiz gunlerle tam gaz ileriiii... :)
Bir yerde bir yazi okumustum. Şöyle yaziyordu;
Vücudundaki degisiklikleri farketmek senin icin 2 haftani alir, arkadaslarin ve ailenin farketmesi 8 hafta alir, tanıdık tanimadik butun herkesin farketmesi 12 hafta alir.
Herkes farkedecek giden kilolari, herkes... Sadece biraz sabir edelim ve yoldan sasmayalim.
gün boyu 3 litreyi aşkın su içiyorum, vallahi iyi dayanıyorsunuz bu sıcaklarda
dimi ya, ben de ilk inanamadım 90 olduğuna, hiç göstermiyor, ben 1.60ım 73 kiloyum, Esma'dan kilolu duruyorum, maşallah, vücut yapısı fark ediyor demek ki.
bu arada yazına bayıldım, acayip etkilendim bu sözden, bir süre tekrar ettim durdum, acayip gaza getirici bir sözmüş.
du ben bunu yazayım defterimehiç vazgeçmeden çalışmaya devam.
Yalan Dünya izleyenler bilirler, klasik bir replik vardır: Oyunu asla bırakmayacaksın!
Oh ne güzel, şimdiden meyveleri toplamaya baslamissin işte. ☆☆☆Beni uzun zamandır görmeyen ablalarım bile sen kilo mu verdin diye soruyorlar :)
80 lere inene kadar peşimi bırakmayın :)
iPhone'den gönderildi.
Oh ne güzel, şimdiden meyveleri toplamaya baslamissin işte. ☆☆☆
Ben senin fotonu görmediğim için bilmiyorum tatlım :)
Yalan dünyadaki replikte süper :)
iPhone'den gönderildi.
dimi ya, ben de ilk inanamadım 90 olduğuna, hiç göstermiyor, ben 1.60ım 73 kiloyum, Esma'dan kilolu duruyorum, maşallah, vücut yapısı fark ediyor demek ki.
bu arada yazına bayıldım, acayip etkilendim bu sözden, bir süre tekrar ettim durdum, acayip gaza getirici bir sözmüş.
du ben bunu yazayım defterimehiç vazgeçmeden çalışmaya devam.
Yalan Dünya izleyenler bilirler, klasik bir replik vardır: Oyunu asla bırakmayacaksın!
yine aynı dizide bir diğer sevdiğim replik ise: Herkesin hayatı berbattır. Yeter ki doğru yerden bakmasını bil.
Evet canim gördüm :) bende kiloluyum ve inşallah bu sefer basaracagiz ben kendime arkadas ariyorum hatta blog yaptim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim gördüm :) bende kiloluyum ve inşallah bu sefer basaracagiz ben kendime arkadas ariyorum hatta blog yaptim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?