Sağlıklı beslenerek 48 günde 8 kilo verip 65 olucağım. Kararlının dibiyim
Bu arada başlıktaki kararlının olucaktı ama yanlış yazmışım
Hoşbuldukslm cnm hoş geldin :)
aslında karatay yapmaktan vazgeçtim kalori sayıyorum ve abur cubur yemiyorumkaratay diyetini ben de yapmak istiyorum,, biraz bahsedebilir misin? mesela bir günlük tükettiklerini yazabilir misin?
TeşekkürlerArtık okararlıMutlu zayıflamalar.....
canım öncelikle hayırlı olsun diyetin
ben de karatay yapıyorum, herkese tavsiyemdir lakin 48 günde 8 kilo biraz zor, karatayda sağlıklı, kalıcı ama daha yavaş veriliyor.. ama imkansız değil tabi ki de.. spora bilhassa kardiyo ya ağırlık verirsen hedefine ulaşabilirsin..
ben 2 ayda 5 kilo verdim, bunun 3.5-4 kilosu ilk ay gitti sonra bir dönem takıldım hatta fazla çıktığım bile oldu ama yeniden düşüşe geçtim nihayet.. sonuçta 2 ayda 5 kilo az gibi görünse bile aç kalmadan hiç zorlanmadan verdim.. kendimi diyette gibi hissetmeden karatayın en önemli avantajı da bu bence..
ayrıca hepimizin tecrübe ettiği üzere diyeti ve sporu yaşam tarzı haline getirmediğimiz sürece kilolarımız geri geliyor ve karatay yaşam tarzı geline getirilebilecek en iyi diyet..
karatayı soran arkadaş için yazıyorum;
karatayda unlu-şekerli gıdalar, pakete girmiş diyet ürünler tüketilmiyor.. herşeyi doğal haliyle tüketiyoruz.. korbonhidrat olarak doğal, glisemik indeksi düşün olanları tercih ediyoruz, proteinden zengin besleniyoruz.. bir de az az sık sık yerine günde 2-3 öğün besleniyoruz öğün araları en az 4-5 saat olmalı leptin hormonunun salınımı için.. ayrıca öyle bir kahvaltısı var ki seni en az 6 saat tok tutuyor..
başlamayı düşünürsen hocanın kitabını okumanı tavsiye ederim.. en azından aşağıdaki karatay linkini incele, karatay ile 60 kilo vermiş arkadaşımızn tecrübeleri de var ilk syfada kolay gelsin hepimize...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
bu da karaty ile 40 ve 25 kilo veren çiftin sitesi, menüleri görünce zaten bu ne güzel diyet diyeceksin
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts
Kahvaltım çok tatlılı oldu
1 yemek kaşığı kadar bal 2 çatal tereyağ
Domates salatalık
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
Çeyrek dilim beyaz ekmek( 2 koparış falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?