Karatay diyetiyle 48günde 8 kilo verip 65 olucam.Kararlının dibiyim

galatea

Sümüklü böcek
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
184
4
26
Edirne
Sağlıklı beslenerek 48 günde 8 kilo verip 65 olucağım. Kararlının dibiyim

Son düzenleme:
slm cnm hoş geldin :)

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun diyetin
ben de karatay yapıyorum, herkese tavsiyemdir lakin 48 günde 8 kilo biraz zor, karatayda sağlıklı, kalıcı ama daha yavaş veriliyor.. ama imkansız değil tabi ki de.. spora bilhassa kardiyo ya ağırlık verirsen hedefine ulaşabilirsin..
ben 2 ayda 5 kilo verdim, bunun 3.5-4 kilosu ilk ay gitti sonra bir dönem takıldım hatta fazla çıktığım bile oldu ama yeniden düşüşe geçtim nihayet.. sonuçta 2 ayda 5 kilo az gibi görünse bile aç kalmadan hiç zorlanmadan verdim.. kendimi diyette gibi hissetmeden karatayın en önemli avantajı da bu bence..
ayrıca hepimizin tecrübe ettiği üzere diyeti ve sporu yaşam tarzı haline getirmediğimiz sürece kilolarımız geri geliyor ve karatay yaşam tarzı geline getirilebilecek en iyi diyet..

karatayı soran arkadaş için yazıyorum;
karatayda unlu-şekerli gıdalar, pakete girmiş diyet ürünler tüketilmiyor.. herşeyi doğal haliyle tüketiyoruz.. korbonhidrat olarak doğal, glisemik indeksi düşün olanları tercih ediyoruz, proteinden zengin besleniyoruz.. bir de az az sık sık yerine günde 2-3 öğün besleniyoruz öğün araları en az 4-5 saat olmalı leptin hormonunun salınımı için.. ayrıca öyle bir kahvaltısı var ki seni en az 6 saat tok tutuyor..
başlamayı düşünürsen hocanın kitabını okumanı tavsiye ederim.. en azından aşağıdaki karatay linkini incele, karatay ile 60 kilo vermiş arkadaşımızn tecrübeleri de var ilk syfada kolay gelsin hepimize...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
bu da karaty ile 40 ve 25 kilo veren çiftin sitesi, menüleri görünce zaten bu ne güzel diyet diyeceksin
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts

Mahzen77 bilgilendirmen için sağol ama ne yazıkki karatay yapmaktan vazgeçtim gecen yıl 2 ayda 7 kilo vermiştim ama bu yıl sıkıldım karataydan 15 yaşındayım bu arada

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

11:00 bir bardak süt
13.15 bir kayısı
15.00 bir kayısı
16.00 8yk taze fasulye+ bir kayısı
17.00 bir maraş dondurma (230 kalori)
20.45 iki tabak mercimek çorbası + 5yk taze fasulye+ salata

Menüm tuhaf olmuş ama yarın telafi edicem. 15 dk yürüyüş ve koşu (spor yapmayı sevmiyorum yavaş yavaş alıştırıcam kendimi)
Sabah tartıldığımda 71.4 tüm şimdi 70.9 olmuşum sabaha daha da azalır hedefime 5 kilo kaldı

Bu sabah tartıldım 70.7 olmuşum bile ama regli olduğum için daha az bile olabilirim

Son düzenleme:
Dün çok düşündüm günlükçüğüm
Her başaran beynimde bitirdim demiş ama benim beynimde niye bitmiyor diye düşündüm sonra anladım ve tekrar ettim kendime hayat tarzımı değiştiriyorum diye ve sanırım bitti çünkü hiç tatlılar üşüşmüyo beynim mutfağa git dondurma var ye demiyo inandım ve başarıyorum gidiyor kilolarım 46 günde 5 kilo vericem

8 aralık 97 dogumluyum. Bu gün ara öğünün saatini kacırdım ana yemekle yedim diye sıkıldım biraz ama kaçamak yok mutluyum

Menüm
11.00 5 tatlı kaşığı reçel (regli olduğum için biraz abarttım)
Domates salatalık+ bir dilim peynir
13.30 bir armut
16.30 bir kayısı
17.00 bir tabak mercimek çorbası 1 küçük kase yoğurt
18.30 bir armut
20.40 bir kase kremalı tavuk çorbası
Bir tabak patlıcan oturtma
Salata+ 2 kaşık yoğurt + bir kayısı

Akşam yemeğinde doymak bilmedim ama 20 dk koştum ve 230 kalori yaktım yediklerim 965 kalori net 735 kalori

Kahvaltım çok tatlılı oldu
1 yemek kaşığı kadar bal 2 çatal tereyağ
Domates salatalık
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
Çeyrek dilim beyaz ekmek( 2 koparış falan)

Kahvaltım çok tatlılı oldu
1 yemek kaşığı kadar bal 2 çatal tereyağ
Domates salatalık
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
Çeyrek dilim beyaz ekmek( 2 koparış falan)

Ara yarım salkım üzüm 1 ceviz
Öğle 5yk patlıcan oturtma 3 yk yoğurt 3-4 ceviz
Ara bir kayısı
Akşam bir kase yayla corbası salata

2-2.5 lt su
20 dk koşu
Umarım yarın 69.9 u görürüm bugünlük bu kadar günlükçüğüm

Son düzenleme:
Bu sabah 69.9 u gördüm günlükçüğüm çok mutluyum umuyorum ki 7li sayıları attım hayatımdan bi daha gelmemek üzete hedefe kaldı 4.kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…