- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.521
Yaa bu sapitmalarim olmasa şimdi 60 li kilolardaydim çok kızıyorum kendimeValla canim benimde eşim yufka almis ispanakli kiymali börek ve dolma yaptim çatlayana kadar yediler bende zeytinyagli pirasa yedim ama isyan ettim isyan
Kız yine bir gazozmus ben anasını aglattimBir kereden birsey olmaz diyicem ama pazartesi sabahi hayal kırıkligina ugramayiz insallah.bende bugün gazoz içtim
EvetGeçmiş oldun canım
Akşam çok az canım ya
Ne tamda zamanı mı bu ne adeti
Off evet aynen öyle oluyor yaaAh canım işte bir kereden birşey olmaz dediklerimiz bizi hep mahvediyor ay şu kadar şöyle böyle derken bakmışız duruyoruz durduğumuz yerde birde psikolojik etkiliyor diyet modu küçük kaçamaklar da her seferinde geciktiriyor kilo vermeyi sonra tarttıda üzülüyoruz
Geçmiş oldun canım
Akşam çok az canım ya
Ne tamda zamanı mı bu ne adeti
Kız yine bir gazozmus ben anasını aglattim
Evetesimde askerlik bitmedi daha diyor
Günaydın canm
Bugün diğer yarışmada kilo bildirimi yaptım
61. 2 cktm
300gr cok iyi canim pazartesi hedefin neydi
Kız yine bir gazozmus ben anasını aglattim
napıyorsunuz kızlar. ben bu saate kadar eşimle uğraştım.bir iş çıktı kabul etmiyor zar zor ikna etim.abim ayarlıyor işi inşallah olur olursa rahat geçinebileceğimiz bir iş. konuşmaktan başım ağrıdı
ya bir insan namusuyla çalıştıktan sonra kim ne derse desin değilmi kimse nasıl geçiniyorsun ne yiyor ne içiyorsun diye sormaz ama iş mevkiye geldimi mangalda kül bırakmazlar. temizlik işi ne var yai gurur yapacak. inşallah olur hayıtlısıyla olursa düzenli geliri olucak. öteki türlü serbest meslek gibi birşeydi çok çektim. çok yorulduk şu maddi güçlüklerden.sen herşeye derğersin diyordu bana bende değiyorsam benim için çocuğun için yapmalısın dedim dedim dee dilimde tüy bitti.Zaten bütün erkeklerin huyudur eşlerinin dediğini yaparlar ama yorduktan sonra
ya bir insan namusuyla çalıştıktan sonra kim ne derse desin değilmi kimse nasıl geçiniyorsun ne yiyor ne içiyorsun diye sormaz ama iş mevkiye geldimi mangalda kül bırakmazlar. temizlik işi ne var yai gurur yapacak. inşallah olur hayıtlısıyla olursa düzenli geliri olucak. öteki türlü serbest meslek gibi birşeydi çok çektim. çok yorulduk şu maddi güçlüklerden.sen herşeye derğersin diyordu bana bende değiyorsam benim için çocuğun için yapmalısın dedim dedim dee dilimde tüy bitti.
evet canım.benim eşimde ünüversite mezunu. en azından daha iyi bir iş çıkana kadar çalış yani bu kadar kestirip atmak nedir. enı sonu ikna ettim. inşallah işte olursa çok iyi olacak.geçinmek çokk zor.şuan herşeye sıfırdan başlıyoruz.Allah herkesin yardımcısı olsunValla çalışmak ayıp degil bir tanidigimiz vardi lise mezunuydu belediyeye zamaninda gece bekcisi olarak girdi.gece novetteyken ders çalisip aciktan üniversiteyi okudu önce güvenlik amiri oldu simdi insan kaynaklarinda personel amiri.
kızlar nerelerdesiniz?ben geldim siz yoksunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?