Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman efendim teveccühünüz..
Çok basit aslında, yemen gerekenler ve yememen gerekenler var..
Ara öğün yok..
Akşam 19.00 yemek için son saat. Sonrasında yemek yok..
Ben daha detaylı olarak topiğimde yazmıştım nacizane bildiklerimi, daha doğrusu kitaplarından okuyup öğrendiklerimi..
Dukan özellikle takip ettiğim yayınlara ve okuduğum kitaplara göre değerlendirirsek çok aciz bir diyet..
Tatlandırıcı ve/veya tatlandırıcı içerikli içecekleri ya da yiyecekleri tavsiye ediyorsa ne kadar güvenilir olur ki![]()
slm kızlar diyetinizde başarılar, ben birebir karatay diyeti uygulamıyorum ama, karatay teyzemin dediklerinede kulak vererek zayıflamaya çalışıyorum... örneğin ekmeği kestim, arada yiyorum (barsaklar çalışsın diye) ama ekmek yemeden de gayet güzel doyuyorum, yalnız pilav yiyorum ben, pirinç de yiyorum bulgur da, dolayısıyla sarma ve dolma da, diğer unlu gıdaları hayatımdan çıkardım, kek börek vs. tatımlık dahi olsa almamaya özen gösteriyorum...tatlı şeylerde yok hayatımda (tabiiii insanız bazen çoook canım tatlı isteyebiliyor)umarım 2 ayda 10 kilo verirsin... kolay gelsin...
Öncelikle bu başlığı açtığı için amankuzum a teşekkür etmek isterim. Diğer sayfayı, geçen seneden beri fırsat buldukça takip etmeye çalışırım. Fakat son zamanlarda amacının dışına çıkıldığından dolayı sıkıcı gelmeye başlamıştı. Ve burada, hep beraber, o ince çizgiyi koruyalım kızlar ne dersiniz? Burası Karatay Diyetinin( aslında bunu değiştirmek/düzeltmek isterim. Karatay bir diyet değil, tamamen doğru beslenme şekli. ) inceliklerini, kitaptan okuduğumuz kısımları paylaşarak, hocamızın videolarından birbirimizi haberdar ederek bilgimizi arttırabiliriz. 2 ayda 10 kilo vermek esasında hayal değil. Biz 10 kilo hedefi koyalım da, 8 kilo verelim. Hiç önemli değil. En sağlıklısı da bu zaten. Sporu, Su içmeyi arttırırız. Şekeri, ekmeği, hayatımızdan çıkardığımız zaman, vücudumuzun ne kadar hafiflediğini hissedeceğiz. Karaciğerimize ne kadar fazla yüklendiğimizin farkına varacağız. Callanetics diye balerin bir teyze var. teyze 65 yaşında ama 45 yaşında gibi duruyor. Gerçekten bak abartmıyorum. Vücuttaki çalışmayan kasları çalıştırarak daha ince görünmemizi sağlıyor. Bu hareketleri de yapabiliriz. Ve hatta, madem ki sağlık dedik, beslenme dedik, eğer sigara kullanıyorsak onu da hayatımızdan çıkaralım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Öncelikle bir yol haritası çizerek, gündemimize aldığımızda, birbirimizin de desteğiyle başaracağımıza inanıyorum. Peki ya siz??![]()
En güzeli
Ben iki haftadır iyi götürüyorum, buna alıştım da.
Amma ve lakin hayatımdan çıkaramadığım daha doğrusu çıkarmaya pek niyetlenmediğim, kahve&çay&![]()
O noktada yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Kilo:75kg
Boy:1.64cm
sabah kahvaltıda; 1 çay bardağı kefir(kefir içilebiliyor değil mi? mideme çok iyi geliyor sabahları), biraz zeytin, yeşillik(okula geç kalıyordum, biraz az oldu ama neyse)
saat11 de şekersiz türk kahvesi
öğle; 32 adet siyah zeytin, 2 domates, 1 parça tahin helvası
saat 4 te; 1 bardak süt, 1 tane muz.
şimdiye kadar 0.5 lt su(suyu çok az içiyorum, nası artırırım???)
2 fincan siyah çay.
ve günü kapatmayı düşünüyorum. Hocamızın da dediği gibi akşam 7 den sonra hiç birşey yememek lazım. Sadece çay ve suya izin veriyor.
En güzeli
Ben iki haftadır iyi götürüyorum, buna alıştım da.
Amma ve lakin hayatımdan çıkaramadığım daha doğrusu çıkarmaya pek niyetlenmediğim, kahve&çay&![]()
O noktada yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Öncelikle hoşgeldin thehtc:))
Karatay hakkında paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliorum yalnız menünü incelediğim de cok az yemek yiyorsun yawww:~
Hoşbulduk canım. Evet dün öyle oldu. Bazen içime bir fil kaçmış gibi yiyorum, bazen de kuş kadar. :) Sanırım o günkü moda bağlı olarak değişiyor. Ne az yemek, ne de çok yemek doğru değil. Vücudumuzun ihtiyacı kadar, hücrelerimizin sağlığını da koruyacak kadar yemeliyiz. Şeker dün hiç tüketmedim. Ama bugün, (unutarak) kahvemi şekerli içtim. Hocamızın dediği şeyi hiç aklımdan çıkarmıyorum; ŞEKER ALKOL GİBİ, BAĞIŞIKLIK YAPAR, BEYNİMİZİN BUNU UNUTMASI LAZIM!!! Ne acı değil mi? Neyse hemen menü bildirimimi yapayım.
kahvaltıda; 13 tane zeytin, avuç içi kadar nor peynir, 1 parça tahin helvası, 1 dilim köy ekmeği(evet bu yanlış oldu. köy ekmeği de olsa ekmek yememek lazım!!!)1 fincan süt veee türk kahvesi.
saat 11 de yarım simit, 1 fincan çay.
simidi; arkadaşım ikram etti (ben de tam bir simit canavarıyım), kıramadım
menü bildirimi yapılmasının en büyük faydası, kendini dizginliyor olman. Siz ne düşünüyorsunuz????
Hoşbulduk canım. Evet dün öyle oldu. Bazen içime bir fil kaçmış gibi yiyorum, bazen de kuş kadar. :) Sanırım o günkü moda bağlı olarak değişiyor. Ne az yemek, ne de çok yemek doğru değil. Vücudumuzun ihtiyacı kadar, hücrelerimizin sağlığını da koruyacak kadar yemeliyiz. Şeker dün hiç tüketmedim. Ama bugün, (unutarak) kahvemi şekerli içtim. Hocamızın dediği şeyi hiç aklımdan çıkarmıyorum; ŞEKER ALKOL GİBİ, BAĞIŞIKLIK YAPAR, BEYNİMİZİN BUNU UNUTMASI LAZIM!!! Ne acı değil mi? Neyse hemen menü bildirimimi yapayım.
kahvaltıda; 13 tane zeytin, avuç içi kadar nor peynir, 1 parça tahin helvası, 1 dilim köy ekmeği(evet bu yanlış oldu. köy ekmeği de olsa ekmek yememek lazım!!!)1 fincan süt veee türk kahvesi.
saat 11 de yarım simit, 1 fincan çay.
simidi; arkadaşım ikram etti (ben de tam bir simit canavarıyım), kıramadım
menü bildirimi yapılmasının en büyük faydası, kendini dizginliyor olman. Siz ne düşünüyorsunuz????
Merhama arkadaslar bende canan hanim dedikleri uygulamaya calisiyorum 3 haftadir diyetdeyim hayatimdan ekmegi tatliyi hamur islerini pirinci ve sagliksiz yaglari cikardim sade sabah ve aksam olarak yiyorum genel gec yatdigimdan kahvaltimi 1 gibi bazen dahada sarka biliyor aksam yemeyimide esimden dolayi 8 de yiyorum daha bisey yemiyorum aralarda filan ilk 2 hafta 5 kilo verdim bu hafta hic veremedim sizce bu normalmi yoksa ben hatali diyetmi yapiyorum