- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnızlık Allah' a mahsustur evlat kendimizi yalnızlaştıran yine bizleriz bilirsin ki insan yalnızlığını yanında taşır bunları unutma
ben varım yalnız değilsin mis gibi yağmur kokusunu içine çek ve huzur dolsun ciğerlerine
Oyeaa cidden huzur doldu:))) sen istesende çekip gidemezsin anladın mı ha anladın mı?:)) yaşam koçum benim:) aslında bu işi profesyonel anlamda düşünebilirsin bence:)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ceviz badem
3 zeytin
biraz beyaz peynir
1 fincan yeşil cay
**Dün aksam tartıldım aynı kilodayım ayrıca regliyim şişkinlikte var biraz sizce kilo vermeye devam ediyor muyumdur?
ahhh ahhhh kiymetimi bilen yok benim ahhh
benim baskülümle tartıldığın için ahaa bu gözlerimle şahit oldum aynı kilodasın vee elbette veriyosun zaten senin kilo vermende sorun yok senin meselen geri kilo almamak olmalı bi ömü çıtır fıstık lokumsu hatta taş taş gibi bi hatun olarak kalmak olmalı![]()
ne çektin be yavrum ne çektin şu kilolardan
nerdesin sen bakiim ne yedin içtin akşam derhal izahat ver![]()
Karatay diyetinde hangi kitabi okumayi tavsiye deiyorsunuz
:)) Dün aksam 2 parca dana biftek
1 domates
1 yeşil biber
ve acılı ezme
Su-------------
3lt oldu
Spor----------
45 dk Zumba (Aynada kendime baktıkca ucan bir fil görüyorum sinirim bozuluo()
sen zaten henüz küçük bi filsin tatlım :125:
hehehe şaka bi yana dün ben kot denedim dar paça ben de fil gibi gördüm kendimi aynalar oyun oynuyor bize aynalarrrrr
hastalık olcak ben de kendini şişko görme hastalığı :83:
ilk sayfadan itibaren bir çırpıda okudum yazılanları. bende karatay yapmak istiyorum ama bir yumurtayı hiç sevmiyorum o yüzden kahvaltım beyaz beynir domates salatalıktan ibaret oluyo, ikincisi de iş yerinde bu tür yemek yiyebileceğim yer yok. hergün hergün evden de getiremiyorum
bir ayar yapmak lazım ama. pazartesiyi beklemeden yarın başlıyorum artık bu işe.umarım çabuk pes etmem
Günaydın Herkeseeeeeee:))
diyetimin 13. günündeyim kızlar bugune kadar 2.3 Kilo verdim biraz daha hızlanmam gerek sanırsam
Kahvaltı---------------
1 Haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 fincan yeşil çay
13 gün demek 2 hafta olmasına 1 gün kalması demek 2.3 kilo iyi bence
dün karatay teyzemin kitabına göz gezdirdim azcık da sporu kademeli olarak artırın diyordu :44:
bende başladım bugün.
sabah
1 yumurtalı omlet
avcumun yarısı kadar beyaz peynir
1 domates
yarım salatalık
8-10 tane zeytin.
yanlız ben hergün bu kadar yersem kilo alabilirim gibi geldi bana :)
dubudubu bu yolda yalnız değilsin:)) birbirimizi gaza getirelim ben bazen motivasyonumu kaybedip endişeye kapılıyorum
Evet bana da öle gelmişti ilk basta ama bol su içmek ve spor yaparak zayıflarım diye düşündüm çok şükür 2.3 kilo verdim:)
Peki sen kaç kilosun boy yaş?