• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

bu evli olan şahsa söylediği yalanlarını yüzüne vuran mesaj atayım mı birazda hakaret edip. o kadar zoruma gidiyor ki oyle kalakaldim
Atarak sadece başını ağrıtmış olursun. O insan senin ne söylediğini umursamadığı için ne yazdığının da bir önemi olmayacak.

Aysel eğer gerçeksen;
24 yaş hayatın en güzel zamanları bu zamanını evli bir adama takılı kalıp geçirme
Ben senin evli olduğunu bildiğini düşünüyorum hata yapmışsın ya da göz ardı etmişsin
Şimdi bu adama mesaj atıp ne diyeceksin kaç kadın öldürüldü haberin var mı karım duymasın diye sana zarar verirse?
Artık bu yalan yanlış yoldan dön kendine düzgün bir hayat kur
İki erkek arasında kalma. Evli adamla iletişime geçme
İnsan ahı almak kötüdür.
İster inan ister inanma insan yaşattığını yaşıyor Aysel yaptığın hataları artık bırak

Atarak sadece başını ağrıtmış olursun. O insan senin ne söylediğini umursamadığı için ne yazdığının da bir önemi olmayacak.
işte kendi kendimi bosa yiyip bitiriyorum engel attim aslında birde üstüne bu şekilde yapıp ne bileyim

Aysel eğer gerçeksen;
24 yaş hayatın en güzel zamanları bu zamanını evli bir adama takılı kalıp geçirme
Ben senin evli olduğunu bildiğini düşünüyorum hata yapmışsın ya da göz ardı etmişsin
Şimdi bu adama mesaj atıp ne diyeceksin kaç kadın öldürüldü haberin var mı karım duymasın diye sana zarar verirse?
İnsan ahı almak kötüdür.
İster inan ister inanma insan yaşattığını yaşıyor Aysel yaptığın hataları artık bırak
ben zaten yaşadığım hayatin normal olduğunu söylemiyorum ben vicdan azabı çekmiyor muyum. Bana farkli şekilde aksettirdi. Haliyle kullanılmış hissediyorum kendinden degil Allahtan korkuyorum çoğu şeyi gözardı ettim hata yaptım biliyorum

ben zaten yaşadığım hayatin normal olduğunu söylemiyorum ben vicdan azabı çekmiyor muyum. Bana farkli şekilde aksettirdi. Haliyle kullanılmış hissediyorum kendinden degil Allahtan korkuyorum çoğu şeyi gözardı ettim hata yaptım biliyorum
Tamam hata yaptın yanlış yaptın o karısını aldattı ne olduysa oldu hala niye sündürmeye çalışıyorsun?
Kabul etmişsin bir şeyleri göz ardı ettiğini . Vicdan azabı çekmen iyidir insani bir duygu .
Normal hayat yaşamayan insanların sonunda başına birşeyler geliyor işte Aysel. 24 yaş çok erken değil mi bu kadar olay için ? Evli yaşlı adamla ne işin var senin kendine uygun düzgün biri elbet çıkacak karşına ileride daha çok pişman olacağın şeyler yapma artık. Git gide dibe batma

karaktersiz adam siz yüzüne vurunca "allahım ben ne kötü bir şey yaptım, hem karımı hem bu kızcağızı üzdüm" diyeceğini mi sanıyorsunuz?? ayy kesin dur ben bunun gönlünü alayım da belki biraz daha bir şeyler yaşarız der.
ya ne gönül alması bende pişman olsun istiyorum aslında dediginiz doğru arsizla ne muhattap olayim

Tamam hata yaptın yanlış yaptın o karısını aldattı ne olduysa oldu hala niye sündürmeye çalışıyorsun?
Kabul etmişsin bir şeyleri göz ardı ettiğini . Vicdan azabı çekmen iyidir insani bir duygu .
Normal hayat yaşamayan insanların sonunda başına birşeyler geliyor işte Aysel. 24 yaş çok erken değil mi bu kadar olay için ? Evli yaşlı adamla ne işin var senin kendine uygun düzgün biri elbet çıkacak karşına ileride daha çok pişman olacağın şeyler yapma artık. Git gide dibe batma
o kadar doğru yazmışsınız ki biliyorum adam cok yaşlı ama yalan söylediği için zoruma gidiyor bana dönsün falan değil pişman olsun istiyorum

ya ne gönül alması bende pişman olsun istiyorum aslında dediginiz doğru arsizla ne muhattap olayim

olası senaryo mesajı okuduğu anda arkadaşına dönerek
"off bu kız çaktı mehmet benim durumu, dur şu face te konuştuğum vardı ona yazayım" diyecek...
ayy o kadar tiksinç ki o insanlar...

Allah aşkına gerçek misin sen ya!? Canın mı sıkılıyor bacım senin. Başına bela mi arıyorsun? Tamam adam karaktersiz de yani senin de hemen şunu mu atayım bunu mu atayım demen de ondan kalır yanın yok... Sanki adam seninle uğraşsın istiyor gibisin...
pişman olsun istiyorum başka bir şey istemiyorum ondan

olası senaryo mesajı okuduğu anda arkadaşına dönerek
"off bu kız çaktı mehmet benim durumu, dur şu face te konuştuğum vardı ona yazayım" diyecek...
ayy o kadar tiksinç ki o insanlar...
bosa beş para etmez insanla bu yüzden muhattap olmamaliyim

Aysel eğer gerçeksen;
İnsan ahı almak kötüdür.

Altina imzami atarim. Adam sanki yaptigi pisligi bilmiyor mu. Bilerek yapiyorlar zaten

o kadar doğru yazmışsınız ki biliyorum adam cok yaşlı ama yalan söylediği için zoruma gidiyor bana dönsün falan değil pişman olsun istiyorum
Bak sana diyorum ki ateşle oynuyorsun karısı öğrenirse seni işte rezil ederse hayatın mahvolursa ne olacak sana yaptıklarına pişman olacak vicdanlı bir adam olsa çocuğu olan onunla yıllarını geçirmiş karısını seninle aldatmazdı. Ayrılırlar sanıyorsan yanılıyorsun. Karısına der ki bu kız küçük bana taktı o da seni rezil eder. Bırak sende hata yapmışsın o da madem bu rezilliğini öğrendin onun hislerinin ne önemi kıymeti var ?

Altina imzami atarim. Adam sanki yaptigi pisligi bilmiyor mu. Bilerek yapiyorlar zaten
Aynen öyle vicdanı olan adam çoluğunu çocuğunu rezil edip gencecik kızla birlikte olur mu? Çok iğrenç bi sarmal herkes hatalı pis kuyunun içinden kaçması lazım

Back
X