- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
-
hepinize tşk ederim çok güzel şeyler yazmışsınız ama işte dedim ya iştah konusunda iştahımı kapatacak bana yemek düşündürmeyecek birşeylere ihtiyacım var kafam okadar doluki söylenenler yüzünden..helede kaynanam cadısı (!)beni bezdiriyor sürekli üzüyor sağolsun bende bir an önce zayıflamak istiyorum tabiki mucize beklemiyorum :S öğrenci olduğum için sabah kahvaltısı çok problem oluyor mecbur simite poaçaya talim ediyorum..öğlen ya fast food ya okulun yemekhanesi..okulun yemekhanesindede yağdan yemek görünmüyor okadar kötü yani :S akşamda ailemle olduum için evde ne pişerse onu yemek zorundayım hadi okuldan kısarım bişekilde bişeyler yaparım desem derste aklım sürekli açlığa gittiği için ders dinleyemiyorum en azından bunu hafifletecek bişey lazım bana
canim diger forumda dedigim gibi bir günde yediklerini yaz buraya ve eger ele$tirilere açiksan biz bir gözden geçirip hatalarini söyleyelim, eger sende diyet listelerine uyamiyorsan (benim gibi, çünkü ailemle ya$iyorum ve kendime sürekli ayri yemek yapmak istemiyorum) miktari azaltacaksin ilk çare bu, birde yürümek serbest olduguna göre yava$ yava$ yürümeye ba$lamalisin yani mesela 1 hafta 10dk yürüyorsan ertesi hafta 12dk yürüsen bile kâr
ilaç konusuna gelince, bence hiç kullanma, eger destek istiyorsan akupunkturu denemede fayda var ben denemedim ama i$tahi azaltiyormu$, tanidigim bir kiz var bebekliginden beri kiloluydu, $u anda 15 ya$indan 1 yil içinde tüm kilolarini akupunktur sayesinde verdi, kiz normal oldu ve çok ho$ görünüyor
diyetisyene yıllardır gidiyorum ama bi yerde insan sıkılır bırakır ya aynen öyle oluyor..diyet en fazla 1 ay sürüyor ikinci ay bunalıyorum artık..birde benim sorunum beyaz et yiyemiyorum çocukluktan beri alışkanlık edinmeyince şimdi yemeye kalktığımda midem bulanıyo hemen..abur cuburdan vazgeçerim ama tatlı işini napıcaz kızlarben dondurmasız yaşayamam helede antalya sıcağında
salı günü doktora gidicem gelişmeleri bildiririm çok sağolun kızlar tekrardan bakalım ne olacak :) artık kendime bi kilo çizelgesi yapayım :) di mi :)
merhaba canım daha çok gençsin bence okadar kloyu taşıyan vücuduna özellikle beline yazık bende çok iştahlı birisiyim özellikle abur cuburu çok seviyorum ama bakıyorum kilolar almış başını gidiyor hemen bi dur diyorum. şu anda karbonhidrat diyeti gurubundayım. foruma bi bak istersen ilk hafta çok güzel kilo veriliyor ve bu çok büyük bi motivasyon sağlıyor ve diyetin stresini atıyorsun.
şekeride dengede tututuğun için hiç aramıyorsun. bunu kendin başaracaksın sakın ilaç takviyelerine inanma.ben birçoğunu denedim hiç faydası yok. herşey senin elinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?