- Konu Sahibi karbeyaz07
-
tanyeli zayıflamak için doğru yerdesin.ben de azz önce tartıldım 100 e dayanmışım.dikkat etmeye başladım.farkındayım geç ama dur demezsem 100 ü de geçeceğim.
açlık seni anlıyorum bende açım çok fazla yediğim için öncesinde şu an doyamıyorum başım ağrıyor.ama alışacağız.mideyi küçültmek lazım .havalr da iyi yürüyüşü ihmal etme.akşam da az yersek olur bu iş.
görüşmeye devam tatlım.
merak etme başaracağız.
güzel baya aktifsin.bence bu tempoda acıkmaman lazım.ben sınava hazırlanıyorm kötü bi dönem benim için.kilo almaya cok müsaitim zaten
malesef beni acıktıran bu yoğun tempo aslında :S çokta hareketsiz değilim ama doktor yasakladığından yüzme ve yürüyüş dışında spor yapamıyorum malesef
zaten en güzel spor yüzme ve yürüyüş.ee buda sana serbest bnce degerlendir.her insan farklı işte.ben o kadar tempoylaincecik olurdum heralde.bence bunu edin.beynini yaptığın işlerle oyala..bende su 5 kiloyu vericem inş senin sayende.beraber incecik olucaz inşşşşşş
ya şu vizelerim bir geçse sınav dönemi diye kendimi çokta kasmak istmemiyorum :s
Bugün yediklerim
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Domates
Ara
Çikolatalı goret (minicik ama.. :S)
Bitki çayı
4 tane badem
Öğlen
Yarım kanıyarık
6 kaşık pirinç pilavı
3 dilim kepek ekmeği
Ara öğün
1 meyveli yoğurt
4 badem
4 fındık
Bitki çayı
Akşam
6 kaşık pirinç pilavı
Söğüş
2 litre su içildi,bir saat yürüyüş yapıldı..
Çok mu yedim acaba bilmiyorum :S
Canım geçen gün içki hiç olmamış.Çünkü alkol hemen yağa dönüşür ve beraber tükettiğin ne varsa vücudun yakamadan depolarve sen çok kalorili sosis falan yemişsin.Canım yanlış anlama, bildiklerimi paylaşıyorum ki dikkat edelim bir daha...Mesela iki bardak votka tonik senin koca bir öğünün yerine geçebilir.Bir daha biz buzlu soda tüketicez bir kaç damla limonla...Yanına da havuçlu limonlu bir meze var mesela bir kaç çubuk havuç yeterli...Bu arada kuruyemişte acayip yağ ve kalori var sakın tüketme...Canın çok atıştırma çekerse eti form mısır patlağı alabilirsin ya da elma kurusu satılıyor pakette tamamen doğal olandan.Tatlı isteğini acayip kesiyor hemde çok az kalorili bir bak istersen...Ve her pes edeceğinde yazı düşün, mezuniyetini düşün..Bak ilerde hamile kalacağın zamanda problem olur..Birde pes etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?