Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

ne doktora gittin ne ac kaldım diyebilirim.gece kalkıp yediğim yemekleri bıraktım ekmegimi kestim ve düzenli yüzdüm..cokta bişe yapmadım aslında

Yok Akdeniz üniversitesinde İşletme okuyorum bi yılda ingilizceyle beraber Açıktanda dış ticaret okuyorum..Ama kendimi dış ticarette geliştiriyorum ondan öyle yazdım

güzel baya aktifsin.bence bu tempoda acıkmaman lazım.ben sınava hazırlanıyorm kötü bi dönem benim için.kilo almaya cok müsaitim zaten

tanyeli zayıflamak için doğru yerdesin.ben de azz önce tartıldım 100 e dayanmışım.dikkat etmeye başladım.farkındayım geç ama dur demezsem 100 ü de geçeceğim.
açlık seni anlıyorum bende açım çok fazla yediğim için öncesinde şu an doyamıyorum başım ağrıyor.ama alışacağız.mideyi küçültmek lazım .havalr da iyi yürüyüşü ihmal etme.akşam da az yersek olur bu iş.
görüşmeye devam tatlım.
merak etme başaracağız.

baş ağrısını hiç sorma canım yaa başımın ağrısından mahvoluyorum birden bire kestim diye belkide ama napalım :S arada dün mesela çok dikkat etmiştim ama akşam nişanlımla kutlamay çıktık vişne vodkaları götürdüm midem kötü olunca aç karnına fenalaşmayım diye sosis ve patates kızartması yemek zorunda kaldım.. ama bi kez oldu söz söz söz kızlar bi daha olmayacak

güzel baya aktifsin.bence bu tempoda acıkmaman lazım.ben sınava hazırlanıyorm kötü bi dönem benim için.kilo almaya cok müsaitim zaten

malesef beni acıktıran bu yoğun tempo aslında :S çokta hareketsiz değilim ama doktor yasakladığından yüzme ve yürüyüş dışında spor yapamıyorum malesef

malesef beni acıktıran bu yoğun tempo aslında :S çokta hareketsiz değilim ama doktor yasakladığından yüzme ve yürüyüş dışında spor yapamıyorum malesef

zaten en güzel spor yüzme ve yürüyüş.ee buda sana serbest bnce degerlendir.her insan farklı işte.ben o kadar tempoylaincecik olurdum heralde.bence bunu edin.beynini yaptığın işlerle oyala..bende su 5 kiloyu vericem inş senin sayende.beraber incecik olucaz inşşşşşş

ya şu vizelerim bir geçse sınav dönemi diye kendimi çokta kasmak istmemiyorum :s

Bugün yediklerim
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Domates

Ara
Çikolatalı goret (minicik ama.. :S)
Bitki çayı
4 tane badem

Öğlen
Yarım kanıyarık
6 kaşık pirinç pilavı
3 dilim kepek ekmeği

Ara öğün
1 meyveli yoğurt
4 badem
4 fındık
Bitki çayı

Akşam
6 kaşık pirinç pilavı
Söğüş

2 litre su içildi,bir saat yürüyüş yapıldı..

Çok mu yedim acaba bilmiyorum :S

takma kafana cok olmamıs.aksam yemezsin telafi edersinbende yazcam sana ne yediğimi ama yarın baslıcam bugün cok şey yedim yazmaya bi başlasam sabah oluryarından itibaren girebildiğim hergün yazıcam böylece utanma belası az yerim

Canım geçen gün içki hiç olmamış.Çünkü alkol hemen yağa dönüşür ve beraber tükettiğin ne varsa vücudun yakamadan depolarve sen çok kalorili sosis falan yemişsin.Canım yanlış anlama, bildiklerimi paylaşıyorum ki dikkat edelim bir daha...Mesela iki bardak votka tonik senin koca bir öğünün yerine geçebilir.Bir daha biz buzlu soda tüketicez bir kaç damla limonla...Yanına da havuçlu limonlu bir meze var mesela bir kaç çubuk havuç yeterli...Bu arada kuruyemişte acayip yağ ve kalori var sakın tüketme...Canın çok atıştırma çekerse eti form mısır patlağı alabilirsin ya da elma kurusu satılıyor pakette tamamen doğal olandan.Tatlı isteğini acayip kesiyor hemde çok az kalorili bir bak istersen...Ve her pes edeceğinde yazı düşün, mezuniyetini düşün..Bak ilerde hamile kalacağın zamanda problem olur..Birde pes etme...

bir de bol su tüketmek çok öneli.Küçük şişe su çantanda dursun canım birşey çekerse iç, bir şeyler atıştırırken yudumla, çok faydalı oluyor

evet canım ben içkinin kaloriye dönüşeceğini hiç tahmin etmemiştim bol bol götürdüm :S doktorun verdiği kitapçıkta gördüm bugün bende.. :S ben akşam yememiştim meze yicem diye sosisten başka bişey yoktu onu yememk için aç aç götürdüm içkiyi oda midemi mahvetti ondan yedim badem ve fındığıda doktor ilk ay srbest bıraktı ondan yiyorum..eti formun mısırını hiç sevmiyorum ya tadı berbat gelio :S ama elma kurusu deneyebilirim severm onu sağol canım önerilerin için suyu zaten çok içiyorum..normalde 2 litre dedi doktorum ama bazen 3e dayandığı oluyor onunda fazlası zararlı diye dozunda tutmaya çalışıyorum..yarın yine yazıcam sınavdan sonra..tşk ederim tekrardan

kızlaaar bugün çok zor bi sınavım var stres topu olduum bal yesem mi ki birazcık :125:

Canım bal şekere göre çok daha masumdur.Çünkü polisakkarit değil basit şekerdir.O yüzden vücutta yıkımı daha kolaydır.Kendini çok sıkma bir tatlı kaşığı baldan hiçbirşey olmaz

tamamdır o zaman bi tatlı kaşığı bal yiyeyim yoksa tatlısızlıktan ölcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…