Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

canim çok kisitlama kendini, diyetin ilk günü için bu kiloda ve bu boyda biri olarak az yemi$sin bence, dikkat etmen gereken konu, aç kalmamak, tabi yarim ekmek vesayre ye demiyorum ama mesela acikinca 2 kase yogurt ye, veya bir büyük bardak süt veya sütlü kahve iç, özellikle yogurdun zayiflatma özelligi var tavsiye ederim, hatta her yemekten sonra veya her ara ögünde ye, günde 1kilo yesen bile diger yiyeceklerden tasarruf etmi$ olursun :)

Canım kalori sayarak kilo verme bölümü var oraya gelebilirsin bu diyetin en güzel kısmı hiç bişeyin yasak olmaması asla vazgeçemem diyorsan hergün dondurmada yiyebilirsin tabi toplam kaloriyi dengeleyerek böyle yaparak çok kişi kilo verdi bi bak derim

bence senin miden geniş kelepçe taktır...
Siz kelepçe taktırmanın ne kadar ciddi bir hayati risk taşıdığını biliyor musunuz?Kolaya kaçacağınıza araştırma yapın biraz.Diyetisyenler uzun vadede oldukça sağlıklı sonuçlar aldırabiliyorlar.

günlük 2058 kaloriye ihtiyacı varmış vücudumun.öğlen taze fasulye pilav ve yoğurt yedim tabi ekmeksiz ve küçük porsiyonlarda.ara öğün olarakta eti form bisküvilerinden 3 tane yedim.bitki çayımıda içtim..iyiyim biraz daha.. :) sınav döneminde olduğum için belkide bu kadar yorgun ve aç hissediyorumdur :S

sen merak etme benim herkonuda bilgim vardır ama kişiye bütün önerilerimi yaptım yiyeymiyorum doymuyorum açım deyip duruyor...buda benim fikrim ayyrıca fit bir kızım

kızlar ilk gün beni bayağı zorladı ama bugün biraz daha iyi yarın sabahta doktora gidip ne kaç kalori onu öğrenicem çizelgemi alıcam :) diyet listem ve çizelgeyi sizinle paylaşıcam tabiki :) beynime hükmetmeye başladım sanki hepinize çok tşk ederim bu akşam sınavım var ondn sonrada nişanlımınla 2.yılımızı kutlayacağız ben tabi yine diyete bağlı kalıcam mecbur :)) yarın doktordan sonra bildireceğim gelişmeleri size tekrardan tşk ederim destekleriniz için :)

Son düzenleme:
canım yanındayım ve seni içten destekliyorum.özellikle merak ettim seni.resimde o kadar şeker duruyorsinki. tombul olan insanların böyle mi avantajı var.
ben diyete başlayalı 3 hafta oldu.ilk hafta duygularımı yazmıştım o kadar sinirliydim ki adam öldürebilirim demiştim .3 hafta sonunda çok iyiyim bünyem alıştı ve kesinlikle açlık hissetmiyorum. insan salatayla tıkanırmı? dün salata yedim ve sanki dünyayı yemişim gibi oldu. biraz sabret aynı günler senide bekliyor.

bence önemli olan başlamandı o kararı verdın ve burdan aldıgın desteklee cok gusel kılolar verıceksınnn:)))))))

bence önemli olan başlamandı o kararı verdın ve burdan aldıgın desteklee cok gusel kılolar verıceksınnn:)))))))

Bencede önemli olan karar vermek sen önce bu işi beyinde bitir hergün santim santim inceldiğini düşün hafiflediğini hissettikçe dahada azmedeceksin zaten yeter ki başararabileceğine inan..

hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum..belki okadar tıkana tıkana yemekten sonra az yemeye yeni geçtiğimden çok zorlanıyorum belkide..bu hafta alışırım inşallah :) yavaştan alışıyo gibiyim :) hepinze çk tşk ederm :)

bugün doktora gittim kızlar kocaman bi kitapçık verdi ne kaç kalori neyi yemezsem neyi yiyebilirim tarzında :) bi ay sonra kontrole gidicem diyet listem çok acıktırmaz gibi görünüyo bakıcaz bakalım inşallah sıkıntı yaşamam :)

kolay gelsin, genelde diyet listeli aç birakmiyor zaten :)
bana kalırsa midemde muhakkak bir boşluk vardır açım her daim ama liste gözüme iyi gibi göründü..ÇOk zorluk çekiyorum fecii acıkıyorum
İşte listem

Sabah
2 kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
Çiğ sebze
4 zeytin

Ara Öğün
yarım su bardağı yoğurt
2 porsiyon meyve

Öğle
1 köte büyüklüğü kadar et
yarım su bardağı yoğurt
8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
2 yemek kaşığı pilav
İstenldiği kadar yağsız salata (her türlü malzeme serbest)

Ara öğün
yarım su bardağı yoğurt
1 porsiyon meyve
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Akşam
1 köfe büyüklüğünde et
yarım su bardağı yoğurt
8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 ince dilim ekmek
1 kase çorba
sınırsız yağsız salata

Ara öğün
yarım su bardağı yoğurt
1 porisyon meyve
3 diyet bisküvi
1 kibrit kutusu kadar peynir

Bence malzemesi gayet bol yoğurt kısımlarında süt içilebilio ben süt sevmediğimden yoğurt yicem artı meyve yemediğim zaman meyveli yoğurt yeme şansım var :) Tabi bitki çayımı,3 litre suyumu ve günlük yürüyüşümü de dahil ediyorum :)

superr lıstee hıc ac kalmazsınnn cok kolay yaparsınn bunu tatlım..

inşallah :) yarın bugün ne yediğimle ilgili bilgileri paylaşıcam yine :) destekleriniz için çok tşk ederim buraya gelince bi azim gelio nedense çok sağolun

ben seni kendime cok yakın hissettim ya:d cokta kanım ısındı nedense..bende 2. sınfta trafk kazası gecirdim ve bacagım kırıldı.3 ay boyunca yattım ve herseyi bi güzel yedim.her sabah kahvaltıda patates kızartması yapardı babanem ee dogal olarak şişmanladım.liseye kadar da kilolu olarak hayata devam ettim kardesmle kavga ettiğimde ilk söyledigi şey 'şişko' olurdu.cok üzülürdüm.ananem fln danam diye severdi beni (nasıl bi sevgi tarzıysa) annem her kıyafet alcagımızda biraz daha zayıf olsan ne güzel kıyafetler var derdi..her yemege oturdugumda takılan biri mutlaka olurdu ve genelde aglayarak kalkardım sofradan liseye kadar böyle gecti.şişman olmanın zorlugunu iyi bilirim..simdide cok zayıf bi insan değilim ama idare ediyorum işte eskiye göre baya iyiyim. (165 boyum ,65 de kilom) .bence biraz azim lazım sana..kendine vakit ayırdıkca zayıflamanın üzerine daha da düşecegine inanıyorum ben.tek yapman gereken hayatını düzene sokmaktır.su saatte yürücem su saatte yemek yicem gibi planlı yasaman yeter bence.

bi an kendimi gördüm sen nasıl zayıladın peki ben de 1.70 küsür boyundayım 75 kg olsam yeter zarzayıf ta olmak istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…