- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Siz kelepçe taktırmanın ne kadar ciddi bir hayati risk taşıdığını biliyor musunuz?Kolaya kaçacağınıza araştırma yapın biraz.Diyetisyenler uzun vadede oldukça sağlıklı sonuçlar aldırabiliyorlar.bence senin miden geniş kelepçe taktır...
Siz kelepçe taktırmanın ne kadar ciddi bir hayati risk taşıdığını biliyor musunuz?Kolaya kaçacağınıza araştırma yapın biraz.Diyetisyenler uzun vadede oldukça sağlıklı sonuçlar aldırabiliyorlar.
sen merak etme benim herkonuda bilgim vardır ama kişiye bütün önerilerimi yaptım yiyeymiyorum doymuyorum açım deyip duruyor...buda benim fikrim ayyrıca fit bir kızım
Yorumsuz!!!!
Yorum yapmaya bile değmez...
bence önemli olan başlamandı o kararı verdın ve burdan aldıgın desteklee cok gusel kılolar verıceksınnn:)))))))
bana kalırsa midemde muhakkak bir boşluk vardırkolay gelsin, genelde diyet listeli aç birakmiyor zaten :)
bana kalırsa midemde muhakkak bir boşluk vardıraçım her daim ama liste gözüme iyi gibi göründü..ÇOk zorluk çekiyorum fecii acıkıyorum
İşte listem
Sabah
2 kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim kepek ekmeği
Çiğ sebze
4 zeytin
Ara Öğün
yarım su bardağı yoğurt
2 porsiyon meyve
Öğle
1 köte büyüklüğü kadar et
yarım su bardağı yoğurt
8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
2 yemek kaşığı pilav
İstenldiği kadar yağsız salata (her türlü malzeme serbest)
Ara öğün
yarım su bardağı yoğurt
1 porsiyon meyve
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Akşam
1 köfe büyüklüğünde et
yarım su bardağı yoğurt
8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 ince dilim ekmek
1 kase çorba
sınırsız yağsız salata
Ara öğün
yarım su bardağı yoğurt
1 porisyon meyve
3 diyet bisküvi
1 kibrit kutusu kadar peynir
Bence malzemesi gayet bol yoğurt kısımlarında süt içilebilio ben süt sevmediğimden yoğurt yicem artı meyve yemediğim zaman meyveli yoğurt yeme şansım var :) Tabi bitki çayımı,3 litre suyumu ve günlük yürüyüşümü de dahil ediyorum :)
bi an kendimi gördümben seni kendime cok yakın hissettim ya:d cokta kanım ısındı nedense..bende 2. sınfta trafk kazası gecirdim ve bacagım kırıldı.3 ay boyunca yattım ve herseyi bi güzel yedim.her sabah kahvaltıda patates kızartması yapardı babanemee dogal olarak şişmanladım.liseye kadar da kilolu olarak hayata devam ettim kardesmle kavga ettiğimde ilk söyledigi şey 'şişko' olurdu.cok üzülürdüm.ananem fln danam diye severdi beni (nasıl bi sevgi tarzıysa) annem her kıyafet alcagımızda biraz daha zayıf olsan ne güzel kıyafetler var derdi..her yemege oturdugumda takılan biri mutlaka olurdu ve genelde aglayarak kalkardım sofradan liseye kadar böyle gecti.şişman olmanın zorlugunu iyi bilirim..simdide cok zayıf bi insan değilim ama idare ediyorum işte eskiye göre baya iyiyim. (165 boyum ,65 de kilom) .bence biraz azim lazım sana..kendine vakit ayırdıkca zayıflamanın üzerine daha da düşecegine inanıyorum ben.tek yapman gereken hayatını düzene sokmaktır.su saatte yürücem su saatte yemek yicem gibi planlı yasaman yeter bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?