• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksiterapi ile Zayıflayın...

esra merhaba yaşandığın yer bursa yazıyordu dikkatimi çekti bende bursada yaptırıyorum mayra diye bir yer 15 gün önce başladım hem karboksiterapi hemde mezoterapi yarın 3.seansıma başlıcam 3 kilo verdim şimdiye kadar hergün düzenli yürüyüş yapıyorum diyette tabiki. bacaklarımda 6 cm incelme olmustu ilk gittiğim hafta diger bolgelerımde hep 2cm olmus zaten sorunum basen bölgemdi bakalım imsallah böle devam eder sen nereye gidiyorsun

ben de 2,5 sene önce yaptırmıştım.. hem karboksi hem mezoterapi birlikte.. aynı zamanda haftada 4 gün spora gidiyordum.. hocamız çok iyiydi, her yerim çalışıyordu.. diyetime de mükemmel bir şekilde uyuyordum ve bu sayede 1 ayda 10 kilo verdim.. ama karboksi çok acı veriyordu, daha doğrusu ben ağrıya pek dayanamam. bıraktım o yüzden.. aynı zaman da çok da pahalıydı tabii... yaklaşık 4 ay sonra geri aldım verdiklerimi. ama bunun tek suçlusu benim.. çünkü iştahım pek bi yerindeydi... yani diyeceğim odurki, bence verilen para dolayısıyla iyi bir motive aracı, aynı zamanda zayıflamaya da yardımı var sanırım.. ama ağrıya dayanabilene tabii...

bugün karboksiye başladım. basenlere 1 er tane, göbeğe 2, 2 de mideye toplam 6 atış yaptılar. Bu normal mi? Acı duymadım, sadece şişkinlik vardı. Sonuç alırmıyım bilmiyorum hadi hayırlısı

ya ben giderken ne 2 si ne 3ü heralde toplamda 20 30 kez veriyorlardı.. seninki az gibi geldi bana....

merhaba ulukaya benimde selülit ve çatlak sorunum var. tam bugünlerde karboksiterapi için kaliteli bir yer ararken senin mesajını okudum ve bende izmirde oturuyorum bana gittiğin merkezin adını ve telefonunu yazarsan çok sevinirim.çünkü 1,5 ay sonra tatile çıkacağım ve acilen başlamam lazım tseanlara.şimdiden çok teşekkür ediyorum canım

gecen yıl 2 ay 8 seans karboksiterapi ve mezoterapi (yag yakıcı ilacın enjektesi) tedavisi gördüm .
vücudum cok inceldi özellikle bacaklarından problem yasayan biri olarak sonuclardan memnun kaldım . 68 kilo dan 61 kilo ya kadar düştüm .. bu yıl 65 kiloyum yalnız sunu ÖNEMLE belirtmek istiyorum ki , etkisi kalıcı olmadı ; geçen yıl selülit olmayan yerlerde bile selülit cıktı ve cogu insan vücut seklımın bozuldugu söylüyor. gecen bir yazı guzel gecırdım ama 3-4 kilo aldıgım an vücudumun şekli gecen yıldan kötü oldu . geçici bir çözüm ama kalıcı degil . paranızı ziyan etmeyin bence

Bende karboksiterapi düşünüyorum ama çok kararsızım işe yarar mı yaramazmı verilen cm ler yürüyüşten ve dyetten mi die izmirde gidenler nerde gidiyorlar yazabilirlermi birde fiyatlar ne kadardır acaba?

Arkadaşlar karboksiterapi+ lpg ye başladım. Cumartesi ilk seansımı aldım. Yarın da 2. ye gidicem. Gittiğim yerde bana yediklerine biraz dikkat etmen gerekli ama diyete gerek yok dediler ve gün de 40 dakika yürüyüş önerdiler. Yaptıran arkadaşlar karboksiterapi ve lpg uygulatırken fazladan neler yaptılar bilgi verebilirler mi ?

Arkadaşlar karboksiterapi+ lpg ye başladım. Cumartesi ilk seansımı aldım. Yarın da 2. ye gidicem. Gittiğim yerde bana yediklerine biraz dikkat etmen gerekli ama diyete gerek yok dediler ve gün de 40 dakika yürüyüş önerdiler. Yaptıran arkadaşlar karboksiterapi ve lpg uygulatırken fazladan neler yaptılar bilgi verebilirler mi ?

İstanbulda nerede yaptırıyorsunuz? Fiyatı nedir?

Tanit estetik merkezinde 15 seans karboksiterapi+lpg+lenf d. yaptırıyorum. Bugün 2.seansa gidicem. Bağdat caddesinde 15 seanslık paket program 1.750 lira. Çok yer araştırdım ama pekçok yönden en uygunu bu oldu. Ama tek bölge ise RF öneriyorlar. ılgilenirsen numaraları var ben de veririm özelden

Son düzenleme:
esra merhaba yaşandığın yer bursa yazıyordu dikkatimi çekti bende bursada yaptırıyorum mayra diye bir yer 15 gün önce başladım hem karboksiterapi hemde mezoterapi yarın 3.seansıma başlıcam 3 kilo verdim şimdiye kadar hergün düzenli yürüyüş yapıyorum diyette tabiki. Bacaklarımda 6 cm incelme olmustu ilk gittiğim hafta diger bolgelerımde hep 2cm olmus zaten sorunum basen bölgemdi bakalım imsallah böle devam eder sen nereye gidiyorsun

bende mayra ya gidiyorum..görüşelimmii

Merhabalar ben yeni katıldımm :)
13 temmuzda karboksi tedavisine başlıyorum.20 yaşındayım boyum 1.72 kilom 70 di suan 67 ye indim :) gittigim yerde diyetisyenimle bi program yaptık ona uyuyorum..öyle verebildim 3 kilo.şimdi karboksiye baslıcam ve kafamda binlerce soru var :) örneğin iğnelerle yapılıyo ve benim canım çok tatlıdır çok can yakıyomu :) ve gercekten işe yarıyomu? cevaplarsanız sevininirimmm
teşekkürler...

bende başlıyorum yarın karboksi tedavisine işe yarayaıp yaramayacağı konusunda endişelerim var ama bu okuduklarım daha çok olumlu yönde ondan biraz rahatladım..istanbuldayım burda iyi dedikleri bi yer var oraya yazıldım.2 aylık bi program önce diyetler basladım 71 kiloyum 67 ye düstüm henüz boyum 1.72..var yarın baslayacagım içinde heyecanın yanında birazda korku var acımasından korkuyorumda :)

Ben de yarın karbokside ilk seansıma gıdecegım umarım işe yarar. Ayrıca lipo lazer ve power plate paket programını aldım.

arkadaşlar biz 2 arkadaş 15 seans lipo lazer,lpg ve power plate den oluşan bir paket aldık.Arkadaşım artı olarak pasif jimnastik de aldı herşeyi düzenli yaptık ama hiçbir işe yaramadı ve gittiğim merkezde karşılaştığım müşteriler de resmen isyan ediyordu.Bu işlemleri yaptıran herkes bir işe yaramadığını söylüyor.Gittiğim merkezde çalışan bir bayan uzaktan akrabamız çıktı ve o,sakın lipo lazere paranı verme hiç kimsede bi işe yaramadı,yaradıysada 2 gün sonra kaybedilen o bir kaç santim tekrar geri geldi dedi.Ben 30 kg vermiş,liposuction yaptırmış ve güzellik salonlarında ortaya çıkmış her makineyi deneyen biri olarak hepsinden uzak durun derim.Paramada,emeğimede çok acıyorum.Şimdide paramızı geri almaya çalışıyoruz.Eğer 2 beden incelmezseniz paranız iade diyen acıbademdeki o kurum şimdi yapacak bişey yok diyor!!!!!!!!1

kızlar bende önümüzdeki hafta başlıyorum ben karboksi terapi+pasif jimlastiğe başlıycam bakalım ne olacak sadece 10 kilo fazlam car ve ikiz lerime doğum yaptığım için hafif sarkmalar ve çatlaklarım var inşallah işe yarar acıyıda azıcık çekiverelim

Back
X