Karbonat İle Gebelik Testi

kızlar bunu birde hamileler üzerine denemek lazım köpürüyormu diye:roflol::roflol:

kızlar bunu birde hamileler üzerine denemek lazım köpürüyormu diye:roflol::roflol::roflol:

ya kizlar benim 2 günüm var adetime ben yaptim hemde 2 kere 2sindede köpürdü simdi hamilemiyim acaba.gögüslerim karincalaniyor belim agriyor tansiyonumda düstü bugünde cok halsizim kasiklarimda agriyor.adetmi olcam yoksa hamilelikmi akizlarya off sasirdim

kızlar çokkk güldüm.:roflol: Allah iyiliğinizi versin. bende merak ettım sımdı. aksam eve gıdınce hemen yapıcammmm..naniknanik

kızlar benım gunume 6 gün var ben yaptım dibine çöktü şimdi yani ben hamile değilim demekmi oluyo

kizlar ben bu sitede kafayi yiyorum aslinda insani okadar bilgilendiriyorki bu site süperrr bi yer az önce karbonati bende denedim kapardi köpürdü iyiyece benim kasiklarim ve gösgüm agriyor ama ben üsüttügümden agriyor o yüzden fazla inanirici degil yada yoksa hamilemiyim kizlarrr???

kızlar hadı evınde karbonat olan hamiş olmayan denesın ve tarafımızdan tescillensinn cagdan caga yayalım gebelık testı sorunu kalksın :roflol: benım evde yok maalesef

ben tam emein degilim hamile olup olmadigimdan ama benim günüme daha ver 24 martta ve benim yumurtlama dönemim bugünler az önce denedim köpürdü

Kislarr Ozaman şöyle Yapalim; Adetine 2-3 Gun Olup Kabaranlar Eger Hamişşe Tekrar Buraya Geribildirim Yapsin Degilsede Tabi Ozaman Emin Oluruz. Ama Bence Dogru Yani Ben Inanmak Istiyorum Daha Yapmadim Adetim 22 Martta Daha Cok Var Ama Yapanlari Merakla Ve Heycanla Izliyorum :)

pardon sarmısagı vajinayamı koycaz bence cok tehlikeli onu denemeyin, sütüde şu şekilde duymstum. kaynatıp içine idrar katıyoruz ve sogukta ayazda sogutuyrz, sut bozulursa hamişsin aynen duruyosa deilsin. 2 kez yaptım gunum gecmeden 2sindede bozulmadı zaten regl oldum akabinde

:dance:
canım valla doğru söyledin ben eczaneye gidemiyorum annemi gönderiyom artık 2 kız çalışıyor sahibide erkak adam ben geldiğimde siiznle ilgilensinler diyor kızın ilk sorduğu fortel mi yoksa ucuzlarındanmı bu sefer diyor çünü 1 ayda 1 tane fortel 3 tanede ucuzlarından yapıyorum....gülmekten öldüm.....
2 gün öncede ovülasyon testi almaya gittim kız yok bizde depoya sorayım dedi varmış işte ben de soruyorum içinde kaç tane varmış diye eczanenin sahibide anlatıyor şu kadar var şöyle yapılıyor diye nasıl utandım anlatamam size.....
ama adetim bitsin hemen denicem şu karbonatı......:dance:

esrako sende bi komiksin canimya fitili neremize koyuyoruz??bende sana güldüm aALLAHda seni güldürsün emi:teytey:

kizlar ben az önce karbonati su ilede denedim cok merak ettim ne olacak diye sudada kabardi ve köpürdü acaba bizim muslukdami hamile ???

yaa kızlar gerçekten doğruluk payı varmı acaba

Gerçekten çok ilginç daha önce hiç böyle bişey duymadım

:uhm::uhm:kafamçokkarıştı

kıslar benımde adet gunume cok var..sımdılık yapmıcam ama cok merak ettım adetım yaklasınca bende denıcem..:roflol:aslına bakarsanız eskıden gebelık testı felan yoktu pekı eskıler nasıl anlıyordu hamıle oldugunu dogruluk payı olabılır..sırnaşık şey..bırde acaba bu gebelık testlerının cubukları hamıle olup olmadıgımızı nasıl cozumluyor cok merak edıyorum..testler karbonatlı olmasın...:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…