- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
arkadaslar kusura bakmayin bu da benim fikrim ama ben bu idrar kaynatma olaylarini cok sacma buluyorum resmen saglikla ilgili bisey ne kadar dikkat etsende bu idrar etrafa mikrop sacan bisey bence ben yeri geldimi bulasik suyundan bile diksiniyorumki kaldki ocagin pzerinde idrar kaynatmak en güzeli sabredip zamanin beklemek biz kendimizi ne kadar böyle testlerle oyalasak etsekte bebeklerimiz gelecek günlerini bekliyor bence biraz sabir diyorum benim fikrimdi kizmayin olurmu
arkadaşlar bide bişey paylaşmak istiyorum bugün evde test de yaptım _bölümündeki çizgi netti + pozitif olan bölümde ise çizgi valla v şeklinde çıktııı:roflol::roflol: tarihine baktım yok geçmemiş bence aldığımız testlerde de yanlışlık olabiliyor bence hamile olduğunda şüphelenen biri kan testi yapsın benim fikrim böle çünki negatif sonuçlarda sonradan pozitif olabiliyor ve mazallah kötü şeyler olabilir dikkat etmek lazım...
birgül sana katılıyorum canıma.s bende karbonat testi yaptım köpürdü hemde köpük köpük veee sonuçta hamile falanda değilim kaynatma olayıda tamamen anlamsız buldum banada kimse darılmasın lütfena:çok üzgünüm:
birgül sana katılıyorum canıma.s bende karbonat testi yaptım köpürdü hemde köpük köpük veee sonuçta hamile falanda değilim kaynatma olayıda tamamen anlamsız buldum banada kimse darılmasın lütfena:çok üzgünüm:
ecenur,karbonati uyguladim köpük köpük kabardi ama sonucda hamile deilim demissin .madem kesin yazmisin deilsen neden test yapdin ?
yok canim tabiki kötü deil yazini anlayamadim da ondan sordum ,kabartma olayini bende uyguladim bayagi bi köpürdü sen öyle yazinca süphede kaldim.demek herkezdemi köpürüyor die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?