Karbonat İle Gebelik Testi

iyide güzelim,idrarini az bisey apiyorsun sonuna kadar doldurmuyorsunki,salca kutusu gibi bi buyuk kaba yapdiginda zaten sicramiyorki,ve kendimizi böyle testlerle oylamiyoruz merakimizdan yapiyoruz.

birgül sana katılıyorum canıma.s bende karbonat testi yaptım köpürdü hemde köpük köpük veee sonuçta hamile falanda değilim kaynatma olayıda tamamen anlamsız buldum banada kimse darılmasın lütfena:çok üzgünüm:

arkadaşlar bide bişey paylaşmak istiyorum bugün evde test de yaptım _bölümündeki çizgi netti + pozitif olan bölümde ise çizgi valla v şeklinde çıktııı:roflol::roflol: tarihine baktım yok geçmemiş bence aldığımız testlerde de yanlışlık olabiliyor bence hamile olduğunda şüphelenen biri kan testi yapsın benim fikrim böle çünki negatif sonuçlarda sonradan pozitif olabiliyor ve mazallah kötü şeyler olabilir dikkat etmek lazım...

bendede 4 çizgi çıktı canım :roflol:

dıptıs sen bi alemsin walla 4 çizgi süper yaaa..sen onu bunu bırakda yarın bi kan tahlili yaptır merak ettim sonucu

aaaa gercekmi canim ya,diptis,bide bakiyomusun dördüzun oluyomus:roflol: saka bi yanada,hcg hormonun cok yüksek olduguicinmi böyle bisey cikdiki?bebisin cifder olmasin

kizlar allah askina ocakda idrarmi kaynatilirmis o ne öyle ya evi kokutmak icinmi ben böyle seylere cok ama cok karsiyim ben normalde bulasik suyundan bile diksinirim kaldiki ocagimin üzerinde idrarmi kaynatacagim o ne öyle ya eger hamile olup olmadiginizdan emin olmak istiyorsaniz gidin test alin eger maddiyata bagliyosaniz sabredip adet dönemini bekleyin bu benim fikrimdi lütfen yanlis anlamayin

ecenur canim hadi karbonat neyse ki sonuc zaten kesin verdiginden emin degilim bazilarida idrari ocakda kaynatmakdan bahsediyor

dıptıssıptıs canım ya sen bi kan testi yaptırda artık müjdemizi ver... bekliyorum haberini benim test bana v aktin varmı demek istesi neyse :roflol::roflol::roflol: hani acele etme gibisinden bi yanıt oldu bana valla arkadaşlar herşeyin hayırlısı olsun.

ecenur,karbonati uyguladim köpük köpük kabardi ama sonucda hamile deilim demissin .madem kesin yazmisin deilsen neden test yapdin ?

kırıcı olamak istemiyorum ama idrar kaynatılmazki ya mutlaka ama işte umut yokmu biz insanlar herşeyi yapabiliyoruz ama dikkat etmekte fayda var :teselli: nefiseme de bu yüzden hak veriyorum..

ecenur canim hadi karbonat neyse ki sonuc zaten kesin verdiginden emin degilim bazilarida idrari ocakda kaynatmakdan bahsediyor :1shok:

ecenur,karbonati uyguladim köpük köpük kabardi ama sonucda hamile deilim demissin .madem kesin yazmisin deilsen neden test yapdin ?

ben neden yaptığımı belirttim hani ne çıkar acaba dedim meraktan yani hem bunda ne varki belirtim işte hamile olmadığım halde köpürdü ben bunu anlatmak istedim benimde kafam karışmadı değil ama eczaneden aldığım testte garip çıkınca bu sonucun tesadüf olabiliceğini anladım yani kabarma olayının ama denemek kötü bişey değilki :uhm:

sende yanlis anlamada,illa yapacaksin diyede seni zorlamadikki,bu sitede herkez özgurce fikrini söyleyebilir.sen yapmayabilirsin rahat olsırnaşık şey

yok canim tabiki kötü deil yazini anlayamadim da ondan sordum ,kabartma olayini bende uyguladim bayagi bi köpürdü sen öyle yazinca süphede kaldim.demek herkezdemi köpürüyor die

yok canim tabiki kötü deil yazini anlayamadim da ondan sordum ,kabartma olayini bende uyguladim bayagi bi köpürdü sen öyle yazinca süphede kaldim.demek herkezdemi köpürüyor die

canım darılmaca gücenmece yok tabiki herkez heryerde fikrini söylemeli paylaşmalı bende senin iyiliğin için söyledim hepimiz bebiş istiyoruz ve beklerken heyecanlanıp acaba hamilemiyim ah belirtilerim var bu kez tutumu diyoruz ve bunu yaşarken sabırsızlanıyoruz hamile olmadığımızı bilsek bile hala umut ediyoruz allah sana da hepimizede hayırlısını nasib etsin arkadaşım yaşadığımız bu duyguların hepsi bence çok güzelll:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…