karbonat testi yapan var mı aranızda??

bengu38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
750
3
96
Kayseri
ben hamilelikten şüphelendiğim zaman bu testi yapmıştım ve tutmuştu eğer şüpheleniyosanız sizde bir deneyin..öncelikle plastik bir bardağa (daha sonra atacağınız bir şeye)bir çay kaşığı karbonat koyun ve içine birazcık 4-5damla işeyin:)eğer kabarırsa hamilesiniz kabarmazsa da değilsiniz
arkadaşımda denemişti ve tutmuştu..kaydirigubbakcemile5

Bu testi uygulayıpta köpürmeyen varsa çıksın karşıma..Biraz mantıklı olanun.idrardaki asitle .karbonat birleşirse ne olurr.Doğal olarak köpürür..Zaten bir arkadaş denemiştii bunu hamile değildi köpürmüştü..Eczanelerde test varken bu gibi şeylere denemeye ne gerek var kaydirigubbakcemile3 Yakında köpüklere boğulucaksınız kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ister inanın ister inanmayın eşime yaptım ve fosur fosur kabardı ben de yaptım yine kabardı çıldırmışcasına ve o ay regl oldum e zaten eşiminki bile köpürüyorsa siz düşünün ne kadar mantıksız bir test olduğunu...

ben zaten mantığından bahsetmiyorum sadece yaşadığım bir olayı anlatmak istedim..ayrıca arkadaşım mantıksızsa neden deniyosun ve eşine denetiyosun senin yaptığın bu hareket daha mantıksızlülülülülülü

daha neler duyacağız kimbilir ben karbonatla dişlerimi fırçalarım beyazlasın diye arada birde çaydanlık kaynatırım kireci söksün diye bide hamilelik testimi yapılıyomuş yok canım eczanelerde test dolu ne luzum var allah aşkına kim yapsa köpürür bunu insanları boş şeylerle heveslendirmeyin

şaka vallahi şaka..
şaka dimi?
böyle bir başlık şakadır herhalde.
yok canım kesin şaka...

ay çokkk saçma ya 3 milyonluk test yerine böyle saçma sapan şeyler yapmayın :hulya:

ben asıl icad eden muhlis zekayı merak ediyorum. acaba tesadüfen mi ortay açıktı yoksa canı sıkılırken mi denedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…