bahar kııss benim karbonat bitmiş sende varsa bana veriver bacım :))
ama hicran denedim hamileyim diyo ona ne demeli ???
siz bize testle ilgili akıl vermeyinde nasıl hamile kalabiliriz onu söyleyin :))
yaa kimyasal tepkime olarak karbonatla idranın asidi birleşince zaten köpürür hatta çaydanlığa koyun, suyuda koyun kaynatın yine köpürür. Eğer bu testi yapıp köpürten ve sonrada hamşle olduğunu öğrenen varsa tamamen tesadüftür. Eczanelerde o kadar test satılıyor alın onlardan 2 dk lık iş ne gerek vae bunlara anlamıyorum.
arkadaşlar merhaba.ben karbonat testini merakımdan dolayı denedim.kabardı.ama ben hamile olduğumu pek sanmıyorum.adet olacağım.bence kesin sonuç veren bir test değil
bu testi gecen ay denedim kesinlikle dibe coktu ve bir kac gun icinde regli oldum bu ay son gunlere girince tekrarladim ve gercekten kabardi beyaz bir kopuk olustu ustunde 2 gun sonra tekrar yaptim yine oldu .deneme olsun bakalim az kaldi sonucu yazarim size
Bu testi uygulayıpta köpürmeyen varsa çıksın karşıma..Biraz mantıklı olanun.idrardaki asitle .karbonat birleşirse ne olurr.Doğal olarak köpürür..Zaten bir arkadaş denemiştii bunu hamile değildi köpürmüştü..Eczanelerde test varken bu gibi şeylere denemeye ne gerek var kaydirigubbakcemile3 Yakında köpüklere boğulucaksınız kaydirigubbakcemile3
ben daha önce denedim hiç köpürmedi hatta 2 defa denedim hatta emin olmak için eşime de denedim onun daha çok köpürdü. ama dün akşam denedim baya baya köpürdü yani o köpürmeyle ilk yaptıklarım ve eşiminki aynı değildi emin olmak için kan testi yaptıracağım yarın
Bende can. Sıkıntısına denedim bu ay ikinci bebiş geliyor mu diye idrarım kabarmaduu:;( hamiş değilim anlaşılan gerçi böyle saçma sapan şeyler...ama ne bilem evde varken karbonat demekten ne çıkar kahve içip fal bakmak yada göle yoğurt mayalamak gibi...ilk Bebişime hamileyken idrarımın rengi çok koyuydu tortuluydu idrarıma bakıp acaba dediğimde gerçekten hamileydim