Karbonatla ve çamaşır suyuyla test yaptım sonuçlar.......

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
Kızlar sırf eğlence olsun diye karbonat var çamaşır suyuyla test yaptım. Bu arada bat a 6 gün var. Karbonat testine göre hamile değilim çamaşır suyu testine göre hamileyim :) nasıl oluyor? Karbonatı idrara koyunca rengi bulanıklaştı ama köpür köpür bi köpürme göremedim. Çamaşır suyunu idrara koyunca üzerinde bir parmak bira köpüğü gibi yoğun bir köpük oluştu ve uzun süre gitmedi. Sabah ta dayanamadım erken gebelik testi yaptım prediktör marka. O da negatif çıktı ama sabah idrarıyla değil. Şimdi sizce hala hamiş olma olasılığım var mı yok mu? Belirtilerim devam ediyor göğüslerimin acısı daha da arttı. Karın ağrılarım ve kramplarım var bacaklarım bile ağrıyor. Sık idrara çıkıp çok idrar yapmıyorum yani çok gelmiş gibi hissediyorum ama çok çıkmıyor. İdrar yaparken yanma falan da yok. Beyaz akıntım var. Belirtiler de bunlar.... Hamiş miyim değil miyim? :)

Ha bir de en ortasından olan parmağımla kendimi parmakladım bi güzel elime değen birşey yoktu yani boşluk.... Hehehehehehehe ne manyak bi insanım ben yahu.

Digerlerini gectim de gogus agrisi gebeligi kuvvetle dusunduruyo olabilirsin ama batina da cok varmis benim de 6 gun var :)

Evet gayet iyiyim bu testleri eskiden insanlar yapıp hamile olduklarını öyle öğreniyorlarmış

Bakın bu da çamaşır suyu ile yapılan idrar testi. Soldaki hamile kanına sağdaki çocuğa ait idrar

hamileyim ama karbonat tutmadı ya hıkeye bunlar kanda gormeden ınanmam pek. bidee bi kac tane idrar testi yapmıstım.en belirgin belirtim gogus uclarında agrı ve agzımın tadının sureklı kotu olmasıydı cok tukruk bırıkıyodu. herkeste ayrı bi belirti olabiliyor. hım bide adet olacak gıbı sancım olmustu cok az. ıns sende hamılesındır. ben adet gunum gelmeden 24. gunumde ogrendım evde yaptıgım testte cıkmıstı hemde 4 test yaptım 4 undede cıktı :) bu arada adetım 26 gunde bır oluyo yanı ıkı gun kala yaptım. sende dene bi bakalım.

Ben erken gebelik testini erken yaptım galiba. Vişneli turtama kızıyordum bekleyemiyor diye ama aynısını ben yaptım :)
yha bıde varya bı alışınca test yapmaya habıre yapıosun ven negatıf cıkınca yok yhaa cıkmamıstır kesın erken yaptım dıye ertesı gun tekrar yapıosun hergun stres stres sabırsızlıktan öluyosun ama pıyasadakı bı cok test adet bı hafta gecmeden guvenılır sonuc vermıyor erken gebelık testlerı de pozıtıf cıkabılıyor yanı boşvereceksın cnm adetını bekleyeceksın hıc de stres yapmayacaksın :) amaaaaaa gel gör ki, bu 6 gun nasıl gececek yhaaaaa :) :)

Hayal kırıklığı olmadı aslında erken gebelik testinin negatif çıkması beni etkiler yoksa karbonat falan hikaye gibi geliyor bana ama bilemiyorum :)

Aaaayyy sus

sen niye gördün ki sanki şimdi bunu? :)
Hehehe evet haklısın acele ettim ama en azından umutlanmıyorum şimdi rahatım. :)

Rastgele bakinirken fark ettim
Benden bişi kaçmaz dermisim
Benim regl gecikti mi bilmiyorum ama 27 eylül sonra regl 30 33 günde bir oluyorum 32.g bugün bakalım akıntı ve göğüs sisligim ve acıyorlar bakalım kismet

İnşallah canım. Benim de göğüs acuısı bazen daha şiddetli bazen azalıyor. Dün gün boyunca karnım ağrıdı çok fena hemde bugün bacaklarım ağrıyor. Var bi tuhaflık ya dur bakalım dinlemiycem artık kendimi........

Allah vallah bende dinlemiyecem diyorum ama bu göğüs acisida psikolojik olmaz herhalde hele hele büyümesi?
+ dustan yeni çıktım dustayken bir baktım yemyeşil damarlar gözüküyor abov dedim :)2 gün once eşim dedimisti ne olmuş sana goguslerin çok şişmiş bende hadi be ordan acıyorlar sadece ne sisi demiştim harbiden haklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…