gideyim eve karbonat, çamaşır suyu ne testi varsa yapcam öyle gaza geldim yani :) hayır yok bu eczanedeki testlerden napalım :):):)Bakın bu da çamaşır suyu ile yapılan idrar testi. Soldaki hamile kanına sağdaki çocuğa ait idrar
İşte bugün yaptığım testler ilki ovülasyon testi adete2 gün var ve gerçeten de pozitif. İkincisi ve 3. Sü normal gebelik testi. İkici testin üst kısmı yapışmış galiba bu yüzden bir tane daha yaptım. İşte resimler
Eki Görüntüle 1289038
Evet yaptırıcam hemen canım sağol darısı başına dua ediyorum
inş abla sıkışık bekliyorum 9da açıyorlar :/İnşallah süpriz olur
Ay hemen paylaş heyecan yaptım
ben görüyorum sadece yazı var ama :) tablo halinde degilBir de benim hamilelik takvimi niye görünmüyor acaba?
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşKızlar çamaşır suyu bende doğru sonuç verdi galiba hamileyim bata 4 gün kala yaptığım normal gebelik testi pozitif çıktı silik ama pozitif foto atıcam
Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusun?? Biraz önce bu testi uyguladım ama videodaki gîbi köpürmedi ama üstü köpükle kaplandı videoda kola gibimköpürüyor ama bende öyle olmadı birde bugün adet olmam gerek aynı hadta olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor lütfennn yardımmmmmm ne buuu çok merak ediyorummmmmBakın bu da çamaşır suyu ile yapılan idrar testi. Soldaki hamile kanına sağdaki çocuğa ait idrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?