Karbonatla ve çamaşır suyuyla test yaptım sonuçlar.......

Bakın bu da çamaşır suyu ile yapılan idrar testi. Soldaki hamile kanına sağdaki çocuğa ait idrar
gideyim eve karbonat, çamaşır suyu ne testi varsa yapcam öyle gaza geldim yani :) hayır yok bu eczanedeki testlerden napalım :):):)

Kızlar çamaşır suyu bende doğru sonuç verdi galiba hamileyim bata 4 gün kala yaptığım normal gebelik testi pozitif çıktı silik ama pozitif foto atıcam

Canım yazamadım kusura bakma. Bak bugün sabah yaptığım test hariç hepsini yolluyorum. İlk test erken gebelik testi adete 7 gün kala yazmışım o yanlış 6 gün kala olacak.
Onun altındaki bi ertesi gün yaptığım normal gebelik testi ve negatif. 3. Yine normal gebelik testi. O hafif çizgiyi farkedince hemen gidip bi erken gebelik testi daha aldım. Aynı gün yaptım o da en alttaki pembe. Bugün yaptığım testin fotosunu çektim de bilgisayara aktaramadım. O da bunlardan biraz daha koyu renk. Fotoları ilk 5 dk içinde çektim. Ne diyorsun sence hamile miyim? Bir de daha adete 4 gün kala normal gebelik testinin pozitif çıkması ikiz gebeliği gösterebilir mi?

Parmak testine karsiyim yapmayin boyle seyler cok az gunun kalmis gebelik testini dahi en az 1 gn gectikten sonra yap strese sokma kendini zaten hamile oldugun icine dogar buyuk ihtimalle :)

İşte bugün yaptığım testler ilki ovülasyon testi adete2 gün var ve gerçeten de pozitif. İkincisi ve 3. Sü normal gebelik testi. İkici testin üst kısmı yapışmış galiba bu yüzden bir tane daha yaptım. İşte resimler

abla hayırlı olsun hamilesin maşallah bence kan testi yaptırmalısın :)

Evet yaptırıcam hemen canım sağol darısı başına dua ediyorum

Kızlar çamaşır suyu bende doğru sonuç verdi galiba hamileyim bata 4 gün kala yaptığım normal gebelik testi pozitif çıktı silik ama pozitif foto atıcam
hayırlı olsun canım darısı başımıza inş

ya bende denedım o camasr suyunu acayıp kopurdu kopurmesı normalmı anlamadım bunları okyunca ve yapınca acayıp umutlandım bana aciil akıl verınn lutfennn normalde adetim 20sinde oluyodu gecen ay 10 unda oldum buay daha olamadım adet. göguslerım acayıp sisti kasıklarım agrıyo ve beyaz sarı gıbı bı akıntım oluyo adet olcakms gıbıyım ama olamadım daha

Bakın bu da çamaşır suyu ile yapılan idrar testi. Soldaki hamile kanına sağdaki çocuğa ait idrar
Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusun?? Biraz önce bu testi uyguladım ama videodaki gîbi köpürmedi ama üstü köpükle kaplandı videoda kola gibimköpürüyor ama bende öyle olmadı birde bugün adet olmam gerek aynı hadta olucakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor lütfennn yardımmmmmm ne buuu çok merak ediyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…