Nasil yani?Ha bir de en ortasından olan parmağımla kendimi parmakladım bi güzel elime değen birşey yoktu yani boşluk.... Hehehehehehehe ne manyak bi insanım ben yahu.
Eskiden hamileliği ebeler böyle anlarmış. Parmağı vajinaya sokunca ele rahim geliyorsa hamilelik yok adet olacaksın. Eğer ele birşey gelmezse hamilelik var. Evet çok tuhaf birşey ama bunu bile denedim. Daha önceki aylarda hep parmak ucuma sert birşey geliyordu ama hamile olduğumda bu sert şey gelmedi parmağıma. Allah isteyen herkese nasip etsin artık son ayım. Çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi ama herşeye değer.... :)Nasil yani?
Cnm merak ettim hamilemisin son sonuçlar nedir tekrarladınmı testleriEskiden hamileliği ebeler böyle anlarmış. Parmağı vajinaya sokunca ele rahim geliyorsa hamilelik yok adet olacaksın. Eğer ele birşey gelmezse hamilelik var. Evet çok tuhaf birşey ama bunu bile denedim. Daha önceki aylarda hep parmak ucuma sert birşey geliyordu ama hamile olduğumda bu sert şey gelmedi parmağıma. Allah isteyen herkese nasip etsin artık son ayım. Çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi ama herşeye değer.... :)
Canım doğuracağım neredeyse. 3 haftam kaldı doğuma :)Cnm merak ettim hamilemisin son sonuçlar nedir tekrarladınmı testleri
Ayyyy Cnm çok sevindim ben tarihlerine bakmadım sanki yakın zmnda yazmışsın sandım Allah bir avazda doğurmamı sağlıklı bir bebek doğmasını nasip etsin gerçekten çooook mutlu oldum kız mı erkek miCanım doğuracağım neredeyse. 3 haftam kaldı doğuma :)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimde 7,5 aylık bir kızım var muhteşem bir şey annelik Rabbim sanada nasip etmiş allahım esirgesin sizleriAyyyy Cnm çok sevindim ben tarihlerine bakmadım sanki yakın zmnda yazmışsın sandım Allah bir avazda doğurmamı sağlıklı bir bebek doğmasını nasip etsin gerçekten çooook mutlu oldum kız mı erkek mi
Canım sağol bir oğlum var 8 yaşında. Bir oğlan daha geliyor hayırlısıyla. Kızı tutturamadık :) ama ben memnunum bu durumdan. Eşim ailenin tek erkek evladı ve ataerkil bir aileden geldiği için oğullarının oğlu oluyor soy devam edecek diye bayılıyorlar :) öyle olunca da ayrı bir ilgi alaka.... Komik geliyor eşimle bana bu durum ama zaten kız erkek saplantımız olmadığı için sıkıntı olmuyor :) görümcelerimin de hep kızları var. Onlar da benim oğluma tapıyorlar mesela. Şimdi yine oğlan olacak diye çok mutlular :)Ayyyy Cnm çok sevindim ben tarihlerine bakmadım sanki yakın zmnda yazmışsın sandım Allah bir avazda doğurmamı sağlıklı bir bebek doğmasını nasip etsin gerçekten çooook mutlu oldum kız mı erkek mi
ben hamilemiyim değilmiyim derken ki heyecanınızdan ilk evladınız oluyor sandım ama ikinciymiş maşallah demekki sizde benim gibi çocukları çooook seviyorsunuz.Tekrar Rabbim analı babalı sağlık ve huzur içinde büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum.Canım sağol bir oğlum var 8 yaşında. Bir oğlan daha geliyor hayırlısıyla. Kızı tutturamadık :) ama ben memnunum bu durumdan. Eşim ailenin tek erkek evladı ve ataerkil bir aileden geldiği için oğullarının oğlu oluyor soy devam edecek diye bayılıyorlar :) öyle olunca da ayrı bir ilgi alaka.... Komik geliyor eşimle bana bu durum ama zaten kız erkek saplantımız olmadığı için sıkıntı olmuyor :) görümcelerimin de hep kızları var. Onlar da benim oğluma tapıyorlar mesela. Şimdi yine oğlan olacak diye çok mutlular :)
Çok teşekkür ederim. Evet çocukları çok seviyorum.maddi olarak her ihtiyaçlarını karşılayabileceğimi bilsem 4 tane bile doğururdum :) allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....ben hamilemiyim değilmiyim derken ki heyecanınızdan ilk evladınız oluyor sandım ama ikinciymiş maşallah demekki sizde benim gibi çocukları çooook seviyorsunuz.Tekrar Rabbim analı babalı sağlık ve huzur içinde büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum.
bu sonuc benı cok heyecanlandırdııııhamileyim ama karbonat tutmadı ya hıkeye bunlar kanda gormeden ınanmam pek. bidee bi kac tane idrar testi yapmıstım.en belirgin belirtim gogus uclarında agrı ve agzımın tadının sureklı kotu olmasıydı cok tukruk bırıkıyodu. herkeste ayrı bi belirti olabiliyor. hım bide adet olacak gıbı sancım olmustu cok az. ıns sende hamılesındır. ben adet gunum gelmeden 24. gunumde ogrendım evde yaptıgım testte cıkmıstı hemde 4 test yaptım 4 undede cıktı :) bu arada adetım 26 gunde bır oluyo yanı ıkı gun kala yaptım. sende dene bi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?