Karbonatla ve çamaşır suyuyla test yaptım sonuçlar.......

hamile değilseniz çamaşır suyu ile karbonatın kadın hormonlarına verdiği tepkimeyi görmüş olursunuz.

Bata 7 gün var bende bu camasir suyunu denedim ayni bira köpüğü gibiydi hic sonmedi baya köpüklü oldu bu ay umutluyum bakalim hayırlısı.

Kızlarrrrrr size tavsiyemmmm lütfen dikkate alın ! Gecen ay çamaşır suyu testini denedim öyle bir köpürdüki 5 parmak falan ama birkaç gün donra adet oldum lütfennn buna inanıp unutlanmayınnn lütfennn

Eskiden hamileliği ebeler böyle anlarmış. Parmağı vajinaya sokunca ele rahim geliyorsa hamilelik yok adet olacaksın. Eğer ele birşey gelmezse hamilelik var. Evet çok tuhaf birşey ama bunu bile denedim. Daha önceki aylarda hep parmak ucuma sert birşey geliyordu ama hamile olduğumda bu sert şey gelmedi parmağıma. Allah isteyen herkese nasip etsin artık son ayım. Çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi ama herşeye değer.... :)

Cnm merak ettim hamilemisin son sonuçlar nedir tekrarladınmı testleri

Canım doğuracağım neredeyse. 3 haftam kaldı doğuma :)
Ayyyy Cnm çok sevindim ben tarihlerine bakmadım sanki yakın zmnda yazmışsın sandım Allah bir avazda doğurmamı sağlıklı bir bebek doğmasını nasip etsin gerçekten çooook mutlu oldum kız mı erkek mi

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin benimde 7,5 aylık bir kızım var muhteşem bir şey annelik Rabbim sanada nasip etmiş allahım esirgesin sizleri

Canım sağol bir oğlum var 8 yaşında. Bir oğlan daha geliyor hayırlısıyla. Kızı tutturamadık :) ama ben memnunum bu durumdan. Eşim ailenin tek erkek evladı ve ataerkil bir aileden geldiği için oğullarının oğlu oluyor soy devam edecek diye bayılıyorlar :) öyle olunca da ayrı bir ilgi alaka.... Komik geliyor eşimle bana bu durum ama zaten kız erkek saplantımız olmadığı için sıkıntı olmuyor :) görümcelerimin de hep kızları var. Onlar da benim oğluma tapıyorlar mesela. Şimdi yine oğlan olacak diye çok mutlular :)

ben hamilemiyim değilmiyim derken ki heyecanınızdan ilk evladınız oluyor sandım ama ikinciymiş maşallah demekki sizde benim gibi çocukları çooook seviyorsunuz.Tekrar Rabbim analı babalı sağlık ve huzur içinde büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldum.

Çok teşekkür ederim. Evet çocukları çok seviyorum.maddi olarak her ihtiyaçlarını karşılayabileceğimi bilsem 4 tane bile doğururdum :) allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....

Çamaşır suyunu ne kadar çok dokersen o kadar kopurme olayı yukseliyor...esim ve henüz kız olan bi arkime de yaptırdım onlarda hamile çıkmıştı. Doğru değil kesinlikle

ben de bu testi denedim ve köpük uzun süre gitmedi ve o ay hamile olduğumu öğrendim...Ama tabii ki bu durumdan çamaşır suyu testinin güvenilir olduğunu sonucuna ulaşmadım.. Çünküüü çamaşır suyu testine göre eşim de hamile çıkmıştı

Kesinlikle inanmayın yapmayın hayal kırıklığı üçünü de yaptım hepsinde hamile olmam gerekti ama değilim limon karbonat çamaşır suyu hepsi saçmalık

bu sonuc benı cok heyecanlandırdıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…