kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

bir insan öldüğünde 40 mum yanarmış.her gün sonunda biri sönermiş taaa ki biri kalana kadar.o mum ömür boyu yanarmış.
acısı da gün gün hafiflermiş ama asla yüreğinde kalan tek mum sönmezmiş.asla unutmayacaksın kardeşinin acısını.her aklına gelişte burnunun direği sızlayacak,gözyaşlarına boğulacaksın.zaman olacak haykırark ağlayacaksın ama hayat devam ediyor ve maalesef biz de yaşamaya,hayata uyum sağlamaya mecburuz.
bizim 5 ay oldu ama her daim aklımızda.ona benzer birini görüyorsun için yanıyor.yaşıtlarını görüyorsun bizimki de böyle olacakdı diyorsun.her yeni doğanda tekrar anıların canlanıyor,hasret gidermek için rüyalarında görmek için dua edeceksin.kolay değil,hiç kolay değil.Allah herkese sabır versin.meleklerimiz cennette bizi bekliyor inşallah.

Allah sabir versin, basiniz sagolsun. Ani ölümler kadar insani soke eden birsey ok sanirim. Bütün acilarin gectigi gibi bu acida azalacak, sabirli olun.

cok uzuldum basiniz sagolsun, mekani cennet olsun dicem, eminim ki cennette o suan, bir melek olarak sizi bekliyor olacak orada.. Allah sabirlar versin..

Babanıza soylediniz mi
yook cnm nerde ya ((((

Allah rahmet eylesin . Rabbim tüm ailenize sabır versin , gözlerim doldu okuyamadım bile tamamını , acıların en büyüğü olsa gerek evlat , kardeş acısı . Rabbim kimseye yaşatmasın .

Cok üzüldüm. . Rabbim sabirlar versin.. cennetin kusu oldu minik prenses.. kardesinizden sadece birkac ay buyuk kizim var.. Rabbim kimseyi boyle acilarla imtihan etmesin..

Çok çok çok üzüldüm.. Kelimelerin bittiğin an, ne denir ki.. Allah hepinize sabır versin, alışma gücü versin. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın..

Allahim sabir versin size
Cok uzuldum
Kiyamam ya
Kardes acisi unutulmuyor
Annenizin halini dusunemiyorum

allahım kuzum ya...çok üzüldüm canım..başınız sağolsun..allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…