kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

mekanı cennet olsun çok tatlı çok masum o zaten meleklerin yanındadır şimdi hiç mrk etmeyin.... o günahsız melek ahitette basta annenize ve tüm ailenize şefaatçi olacak ALLAHIn izniyle. bunu hiç unutmayın. ölüm var bu dünyada evet ama böyle erken yaşta hayata veda eden kardeşlerimzi görünce ister istemez hayata isyan ediyo insan. sorunuza gelince hiç kardeşimi kaybetmedim ama zannımca onun acısını hiç unutmayacaksınız çünkü ben de çocuk yaşımda babamı kaybettim hala baba kelimesini duyunca içimde bişiler sızlar. o acı hiç gecmiyo ama zamanla o acıyla yasamaya alısıyosunuz.....
tekrardan basınız sagolsun....

devlet bu asiyi karsiliyor ki zaten hatta bu sene tekrar kampanya baslatilarak onemini anlatan yazilar dagitip 5 yss altondaki cocuklara ozellikle yaptilar. Hatta bir cocuk icin bile 3. Kez geldiler. Ama gelin de bunu anneler anlatin. Milletimizde ozellikle doguda bir korku var asi diyince. Cogu veli ben ozel yaptiririm diyip yaptirmadi. Tabi yaptirmamak icin

Daha haftaiçi hem hastaneye hem sağlık ocagina gittim. Ama bu asinin ucretli olduğunu soylediler, ozel yaptirmam gerekiyormus. Kizamik asisini yaptilar. Menenjiti kendi doktoruna gidince yaptiracagim kismetse ozel olarak. 4 yil once ogluma yaptirmistim yine ozel olarak. Kizima da yaptirmayi düşünüyorum elbette.

Allah rahmet etsin. sizlere de Rabbim sabır versin.
şimdi annenin en büyük destekçisi sen olacaksın kendini bırakma

Canım Allah sabırlar versin. O şimdi cennette. Bununla kendinizi teselli etmeye çalışın.
Çok zor kesinlikle.

Allah sabır versin arkadaşım, mekanı cennet olsun meleğinizin. Allah'ın katında emin ellerde böyle düşünün. Annenizi babanızı diğer tarafta bekliyor o, onun için göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Allah sabır versin bol bol.

Melek gerçekten melek oldu.

Bu konuda seni ve aileni ucundan bucağından da olsa çok iyi anlarım.
Benim de 10 sene önce 8 aylık yeğenim(ablamın oğlu) vefat etti. Havale sonrası 4 gün yoğun bakımda kaldı ve sonra pes etti. Çok güzel bir bebekti. Allah çok kısa bir süre emanet bırakmış elden ne gelir.
Hiç aklımızın ucundan geçmedi. Yakıştıramadık uyanacağından emin bekledik ve büyük bir şok. Son gecesinde tek ben bekledim yoğun bakım kapısında. Bir gelişme olur da çağırırlar diye kafeye bile inemedim.
Daha bu sabah işe gelirken mezarlık görüp içim burkuldu. Her ambulans sesinde tekrar tekrar yaşıyorum o anı.
Dile kolay 10 sene. Hiç geçmedi acısı. Kaldı ki ben teyzeyim. ablamın acısını tahmin edemiyorum. Yaşasa bir yakışıklımız olacaktı.
Allah ikiz bebek vererek avuttu ablamı.

Unutulmuyor ama hafifliyor emin ol. Allah veriyor sabrını. Şunu bilin bu onun için bir son değil başlangıç. Allah emanetini aldı. O çok daha iyi bir yerde.
Allah sana annene babana sabır ihsan etsin.

off çok kötü oldum allah rahmet eylesin... sonra kızınca neden bu kadar insanı elini kolunu sallayarak hiç bir sağlık denetiminden geçirmeden sınırdan geçirdiniz diye kızınca kızdı oluyorsunuz.. bu yavrunun bu annenin bu ablanın günahı ne... çok kötü oldum benimde kızım var 16 aylık allah sabır versin çok büyük bir acı aniden ateşlendimi peki ... aşısı varmıydı..

Melek olmuş şimdi sizleri izliyordur Allah sabır versin canım çok üzüldüm.

haklisinda cok fena bisey iste hele annem icingorsen bi deri bi kemik zaten cook cile cekti fakirlik dayak ne dersen allahim seni ewlat acisiyla sinama diodu oda oldu iste ne elbiselerini toplamamiza izin verio ne foto ne yatagini

Bırak bunları kendi yapsın. Bir kaç gün, bir kaç hafta her şeyi ortada kalsın.
Onları topladığı zaman yavrusuyla vedalaşmış olacak.

Yeğenim öldüğünde ablama ısrar etmiştim ama kendisi yaptı herşeyi. Bir taraftan okşadı, kokladı bir taraftan topladı kaldırdı.

Bir de arada bir dua sesi olsun evde. İlk başta çok hatırlatır kötü olur gibi düşünüyorduk ama insan duadan çok büyük güç alıyor.

Annenin sınavı çok ağırmış. Allah sabır versin.

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun allah kimseye evlat acisi yasatmasin bende 5.5 aylik bebegim var cok kotu oldum

Hayir benik bahsettigim asi yapilmadi sadece bir turu karma asi icerisinde veriliyor
Hepsini kapsayan tek bir asi icerisinde direk menenjit asidir
keske yapilmis olsa

Evet evet benimde uzun sure olmadi yaptordigim dediginiz gibi devlet karsilamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…