- 6 Aralık 2014
- 29
- 10
- 3
- 36
- Konu Sahibi ruhlar alemi
-
allahim verende sensin alandakizlar dun 15 aylik kiz kardesimi kaybettik allahim bu nasil bi aci bu nasil bi sey sapasaglam kardesim 3 saat icinde ateslendi doktora goturduk vefat ett...
menenjit hastaligindan ama bu salgin bi hastalikmis ölümcül oldugu icin melegimin kucuk yuregi dayanamamis annem öldugu ani gordu maf olmus bn hastanede deildim 10 doktor toplanmis vucudunda kan bulamamis ilk vakalariymis bole olan annem dunden beri perisan yemio icmio allaha isyanda etmio sadece dedigi (KIZIM ANNENI AFFET KURTARAMADIM SENI )cok kotuyum yemin ediorum cok buyuk bi aci babam da hapiste oldguu icin ona demedik ewin guluydu nesesiydi herseyiydi cpk zor bi durum allah kimseye yasatmasin((Eki Görüntüle 1325779 iste MINIK MELEGIMIZ MEKANIN CENNET OLSUN
devlet bu asiyi karsiliyor ki zaten hatta bu sene tekrar kampanya baslatilarak onemini anlatan yazilar dagitip 5 yss altondaki cocuklara ozellikle yaptilar. Hatta bir cocuk icin bile 3. Kez geldiler. Ama gelin de bunu anneler anlatin. Milletimizde ozellikle doguda bir korku var asi diyince. Cogu veli ben ozel yaptiririm diyip yaptirmadi. Tabi yaptirmamak icinAlllah rahmet eylesin gercekten yiregim yandi acinizu okuyunca
resmi gorunce heke paramparca oldum rabbiksabir versin size ve annenize
Ayrica ozel asilardan cocuklarima yaptirdigim tek asidir ciddi anlamda beni cok korkutur
Keske bu kadar onemli bir asiyi devlet karsilasada tum evlatlarimiz asilanabilse
Daha haftaiçi hem hastaneye hem sağlık ocagina gittim. Ama bu asinin ucretli olduğunu soylediler, ozel yaptirmam gerekiyormus. Kizamik asisini yaptilar. Menenjiti kendi doktoruna gidince yaptiracagim kismetse ozel olarak. 4 yil once ogluma yaptirmistim yine ozel olarak. Kizima da yaptirmayi düşünüyorum elbette.devlet bu asiyi karsiliyor ki zaten hatta bu sene tekrar kampanya baslatilarak onemini anlatan yazilar dagitip 5 yss altondaki cocuklara ozellikle yaptilar. Hatta bir cocuk icin bile 3. Kez geldiler. Ama gelin de bunu anneler anlatin. Milletimizde ozellikle doguda bir korku var asi diyince. Cogu veli ben ozel yaptiririm diyip yaptirmadi. Tabi yaptirmamak icin
Melek olmuş şimdi sizleri izliyordur Allah sabır versin canım çok üzüldüm.allahim verende sensin alandakizlar dun 15 aylik kiz kardesimi kaybettik allahim bu nasil bi aci bu nasil bi sey sapasaglam kardesim 3 saat icinde ateslendi doktora goturduk vefat ett...
menenjit hastaligindan ama bu salgin bi hastalikmis ölümcül oldugu icin melegimin kucuk yuregi dayanamamis annem öldugu ani gordu maf olmus bn hastanede deildim 10 doktor toplanmis vucudunda kan bulamamis ilk vakalariymis bole olan annem dunden beri perisan yemio icmio allaha isyanda etmio sadece dedigi (KIZIM ANNENI AFFET KURTARAMADIM SENI )cok kotuyum yemin ediorum cok buyuk bi aci babam da hapiste oldguu icin ona demedik ewin guluydu nesesiydi herseyiydi cpk zor bi durum allah kimseye yasatmasin((Eki Görüntüle 1325779 iste MINIK MELEGIMIZ MEKANIN CENNET OLSUN
haklisinda cok fena bisey iste hele annem icingorsen bi deri bi kemik zaten cook cile cekti fakirlik dayak ne dersen allahim seni ewlat acisiyla sinama diodu oda oldu iste ne elbiselerini toplamamiza izin verio ne foto ne yatagini
Hayir benik bahsettigim asi yapilmadi sadece bir turu karma asi icerisinde veriliyordevlet bu asiyi karsiliyor ki zaten hatta bu sene tekrar kampanya baslatilarak onemini anlatan yazilar dagitip 5 yss altondaki cocuklara ozellikle yaptilar. Hatta bir cocuk icin bile 3. Kez geldiler. Ama gelin de bunu anneler anlatin. Milletimizde ozellikle doguda bir korku var asi diyince. Cogu veli ben ozel yaptiririm diyip yaptirmadi. Tabi yaptirmamak icin
Evet evet benimde uzun sure olmadi yaptordigim dediginiz gibi devlet karsilamiyorDaha haftaiçi hem hastaneye hem sağlık ocagina gittim. Ama bu asinin ucretli olduğunu soylediler, ozel yaptirmam gerekiyormus. Kizamik asisini yaptilar. Menenjiti kendi doktoruna gidince yaptiracagim kismetse ozel olarak. 4 yil once ogluma yaptirmistim yine ozel olarak. Kizima da yaptirmayi düşünüyorum elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?