kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

hepinize cok tessekkur ederim zor bi imtihandan gecioruz rabbim buyuk acisini veren sabrida verir insallah annemin yaninda olamiorum asisi vardi bi tur mikropmus oyle dedi 3 saat icinde direk beyne vurmus onu o beyaz kefenle mezara koymalari annem topragini alip koynunda saklio (((
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Çok üzüldüm

Melek olmuş şimdi sizleri izliyordur Allah sabır versin canım çok üzüldüm.

allah sabır versin mekanı cennet olsun çok üzücü.

Rabbim sabır versin...

Allah sabırların en büyüğünü versin inşallah

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun allah kimseye evlat acisi yasatmasin bende 5.5 aylik bebegim var cok kotu oldum

Hayir benik bahsettigim asi yapilmadi sadece bir turu karma asi icerisinde veriliyor
Hepsini kapsayan tek bir asi icerisinde direk menenjit asidir
keske yapilmis olsa

Evet evet benimde uzun sure olmadi yaptordigim dediginiz gibi devlet karsilamiyor

Evet geçen hafta yaptırdık bizde 150tl aşı. Devlet karşılamıyor ama ihmal edilmemesi lazım.

bencede yapılması gereken bi aşı ama herkesin durumuda el vermiyorki devlet listesine eklemeli bu aşıları

acıların en büyüğü evlat acısıymış allah sabır versin ben bile tanımadığım halde içime oturdu acısı sizlere sabır versin allah

içim yandı okurken acıların en büyüğünü yaşamış anneniz. sabrını versin rabbim inşallah

İçim yandı resmen Allah rahmet eylesin. Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye off off.
Güzeller güzeli bebek artık melek oldu.

Devletin yanlıs saglık politikaları yuzunden yitip gitmis bi cocuk. Bu ası aile saglıgı merkezlerince ucretsiz yapılıyor olsaydı, ası zamanı gelen cocuklara evde saglık gorevlilerince tatbik ediliyor olsaydı, takibi yapılıyor olsaydı olsaydı olsaydı. Olsaydılar bitmiyor. Devlet cocukların ası masraflarını karsılayamayacak kadar aciz mi? Saglık birimleri gebelikte 100 kere msj atmayı gorev edinip el kadar cocugun ası takibini, hatırlatmasını, uyarısını yapamayacak kadar kotu mu isliyor? Uc cocuk yap demesi kolay, temel saglık hizmeti verememek zor. Aileyi bilinclendirmeyen devlet utansın

inanın nefesim kesildi

kendi yaşadıklarımız aklıma geldi

Rabbim size ailenize sabırlar versin

benim yavrumda 1,5 yaşındayke havale geçirdi

akşam vakti soğuk kış gecesinde dizlere kadar kar dışarda

araba yolda kaldı ayağımda eşimin 44 numara terliği üzerimde ince br tişört...

yavrumu kucağıma aldığım gibi koşarak o zorlu yokuşu çıkarak hastaneye yetiştirdim

5 gün hastanede yattıkk Rabbim bize bağışladı çok şükür

çok zorrrr size nasıl teselli verebileceğimi bilemedim

Allahım sabırlar versin o melek annenisini öbür dünyada karşılayacak

Allah sabır versin size ama en çok ta annenize ne büyük acıdır evlat acısı kim bilir Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. ne de güzelmiş yavrum yaa mekanı cennet olur inşallah..

Ah canimm Allah sabrini versin cennette bir meleginiz var umarim size sefaatci olur
Cok zor dayanmak cook kardes bam baska cok uzuldum sizin adiniza

çok üzüldüm((Başınız sağolsun.Rabbim sizlere sabırlar versin.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

Diyecek bir şey bulamadım

Allah size ve annenize sabır versin, nur içinde yatsın küçük meleğiniz.

Allah rahmet eylesin, size ve ailenize sabirlar versin.. ölümden öte aci yok, unutmazsiniz ama alişirsiniz... birbirinizi yalniz birakmayin, hep beraber olun bu zor gününüzde, Allah sabir versin

Benimde kizim var cok uzuldum etkilendim nede guzelmis yavrum melek o melek allah nur icinde yatirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…