- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi ruhlar alemi
-
bizde geçen ay yaptırdık 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
Evet geçen hafta yaptırdık bizde 150tl aşı. Devlet karşılamıyor ama ihmal edilmemesi lazım.
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Çok üzüldüm
Melek olmuş şimdi sizleri izliyordur Allah sabır versin canım çok üzüldüm.
allah sabır versin mekanı cennet olsun çok üzücü.
Rabbim sabır versin...
Allah sabırların en büyüğünü versin inşallah
Bırak bunları kendi yapsın. Bir kaç gün, bir kaç hafta her şeyi ortada kalsın.
Onları topladığı zaman yavrusuyla vedalaşmış olacak.
Yeğenim öldüğünde ablama ısrar etmiştim ama kendisi yaptı herşeyi. Bir taraftan okşadı, kokladı bir taraftan topladı kaldırdı.
Bir de arada bir dua sesi olsun evde. İlk başta çok hatırlatır kötü olur gibi düşünüyorduk ama insan duadan çok büyük güç alıyor.
Annenin sınavı çok ağırmış. Allah sabır versin.
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun allah kimseye evlat acisi yasatmasin bende 5.5 aylik bebegim var cok kotu oldum
Hayir benik bahsettigim asi yapilmadi sadece bir turu karma asi icerisinde veriliyor
Hepsini kapsayan tek bir asi icerisinde direk menenjit asidir
keske yapilmis olsa
Evet evet benimde uzun sure olmadi yaptordigim dediginiz gibi devlet karsilamiyor
Evet geçen hafta yaptırdık bizde 150tl aşı. Devlet karşılamıyor ama ihmal edilmemesi lazım.
bencede yapılması gereken bi aşı ama herkesin durumuda el vermiyorki devlet listesine eklemeli bu aşıları
hepinize cok tessekkur ederim zor bi imtihandan gecioruz rabbim buyuk acisini veren sabrida verir insallah annemin yaninda olamiorum asisi vardi bi tur mikropmus oyle dedi 3 saat icinde direk beyne vurmus onu o beyaz kefenle mezara koymalari annem topragini alip koynunda saklio(((
Bencede kesinlikle eklenmeli.bencede yapılması gereken bi aşı ama herkesin durumuda el vermiyorki devlet listesine eklemeli bu aşıları
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.allahim verende sensin alandakizlar dun 15 aylik kiz kardesimi kaybettik allahim bu nasil bi aci bu nasil bi sey sapasaglam kardesim 3 saat icinde ateslendi doktora goturduk vefat ett...
menenjit hastaligindan ama bu salgin bi hastalikmis ölümcül oldugu icin melegimin kucuk yuregi dayanamamis annem öldugu ani gordu maf olmus bn hastanede deildim 10 doktor toplanmis vucudunda kan bulamamis ilk vakalariymis bole olan annem dunden beri perisan yemio icmio allaha isyanda etmio sadece dedigi (KIZIM ANNENI AFFET KURTARAMADIM SENI )cok kotuyum yemin ediorum cok buyuk bi aci babam da hapiste oldguu icin ona demedik ewin guluydu nesesiydi herseyiydi cpk zor bi durum allah kimseye yasatmasin((Eki Görüntüle 1325779 iste MINIK MELEGIMIZ MEKANIN CENNET OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?