Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 20 aylık bir oğlum,iki haftalık bir kızım var.
Oğlum tüp bebekti zar zor geldi,ikinci kendiliğinden geldi.
Lohusa psikolojisimi bilmem ama oğluma bakıp bakıp gözlerim doluyor.ona haksızlık yapmışım gibi geliyor.
çok kıskanıyor çünkü,peşimden ayrılmaz oldu,sürekli oynamak istiyor.
çokta küçük ilgiye ihtiyacı var,ama ben çok yorgunum.sinirlerim alt üst olmuş durumda.
Size tavsiyem 3.yaşını bitirmesini bekleyin.hiç kolay değil iki bebeğe yetişebilmek.
evet haklısınız 2 bebeğe yetişmek çok güç olmalı..
bu konuyu açtığımda çok hevesliydim şimdi pek isteğim kalmadı Allah ında gücüne gitmesinde..
reglim 3 gün geçti gerçi kist var tam günü gününede olmam ama bakalım....
Allah hepimizinm hakkında hayırlısını nasip etsin
güzel cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum
anammm topiği okuyunca ben de ne kadar cesaretsizmişim dedim.kızım 7,5 aylık ikinciyi düşünmüyorum, olacak diye de ödüm kopuyor. herkes ikiinciyi hemen yap diyor eşim dahil demesi kolay tabii.ilk bebeğimi doğmadan kaybettim ben , rabbim ikinciyi bağışladı o da çok zor oldu, hastaneler de yattım. göze alamıyorum açıkçası çok acı çektim. aileler uzakta bizim de. eşim denizci asker ayın bilmem kaç gün akşam geliyor eve. görevde hep. ben kızımla bir başımayım, ikinciyi çok çok düşünmem lazım.bilemiyorum ama hazır değilim. ikinciyi yapanlara da helal olsun diyorum ne yalan söyliyeyim. kardeşimle aramda 8 yaş var tavsiye etöeö bu yaş aralığını. eşimin kardeşiyle arasında 1,5 yaş falan var, çok da iyi anlaşıyorlar. bilemiyorum yani. kendine güveniyorsan yap tabi canım.