Kardeş.... para ....

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Merhaba arkadaşlar, benim bekar kız kardeşim var , çalışıyor satış elemanı ,
Ama bildim bileli hep borcu var hep sıkışık , ben de çalışıyorum ona göre maaşım iyi şükür
Önceleri daha çok yardım ederdim ,
Sürekli borcu var bıktım
Ailemle kalıyor bekar 30 yaşında, eve katkısı aylık 350 tl , kiraya katkı bu 350 , son zamanlarda onu da yapmıyor ,
Evde hiç iş yapmaz annemi sallamaz , her gün Mado da ya da kahve dünyasında Türk kahvesi içer , yemeği avm de yer yanında götürmez , uğraşmaz , ama yeri gelir işe yürüyerek gider bi r saat !!
Geçen yıl para istedi 3000 tl geri verecem dedi , vermeyeceğini bile bile ısrarından dolayı verdim , zar zır yarısını taksitle ödedi geri kalan duruyor , onun haricinde önceden sıksık para da yollardım az da olsa, kendi çalıştığı mağazadaki ürünlerden tüm sülaleye hediye aldı indirimli ama bana alması , benim ihtiyacım yokmuş , bu tarz beni pek takmama durumu da var , ben de ne alaka ihtiyaç İnsan içten içe bekliyor cümle aleme hediye aldın kendi mağazandan dedim ama yine Yok
Geçenlerde aradı acil 500 lazım Yok dedim
Şimdi de aramış 1200 istiyor acil bul ver geri öderim diyo
Acil birine borcu varmış
Başka kimsem Yok bilmem ne hep aynı terane , çok bunaldım arkadaşlar
Bugün bebeğim kalbi atmadığı için kürtajdan çıktım eve geldik kimsenin de haberi Yok,
maddi durumlardan dolayı eşime kıGınken üstüne aradı , eşine söyle kredi kartı vs den çekebilirsek öderim diyo
Ödeyemez biliyorum kaldı ki eşimde Yok zaten
Çok bunaldım arkadaşlar , siz olsanız ?

Farkinda misiniz bu kız sizi hiç düşünmüyor.
Para kaynağı olarak görüyor.
Abla olarak kıyamıyor olabilirsiniz ama para falan vermeyin. Zor durumda olduğunuzu belirtin.
Güzelce konusun ayağını yorganına göre uzatmasını açıkça belirtin.
Nereye kadar boyle gidecek.

Kardeşinize karşı açık olun bence. Hem bir sorununuz olduğunda hem de bu hatalarında açık açık söyleyin düşüncelerinizi. Böyle üstünü kapatıp sineye çektiğinizdd aslında içinizde birikiyorsunuz, kardeş samimiyeti denen bir şey kalmıyor sonra. Borcunu vermesini beklemek yerine o sizi nasıl sık sık sıkıştırıyorsa siz de ona hatırlatsaydınız keşke.

Bu kadar borcu niye aliyo ki bence bi arastirin.yemek gezmek icin insan borc almaz baska bi sebebi olmali.parani duzgun kullan sana veremem diyin

Hastalık durumu dışında vermem kendi yağında kavrulsun kendinizi kullandırmayın acımayın acınacak duruma siz düşersiniz

Keske para için sıkıştırmak yerine bir derdiniz var mi nasilsiniz diye sık sık arayıp sıkistirsaydi da böyle zor bir gününüzde haberdar olup yanınızda olsaydı.fazla iyi niyetle yaklaşıyorsunuz tabiki abla olarak acil bir durumda yardım edersiniz yanında olursunuz ama bu kadari artık kullanmaya giriyor bence

Milyonkere anlattım yorgan meselesini

Vermem. 18 yasinda genc kiz degil bu koskoca 30 yasinda kadin yazmissiniz, gelirin giderin hesabini tutsun ona gore cok acilmasin yani.

Size gecmis olsun, nasil oldunuz?
Değil mi küçük değil artık ama hep borç hep sıkışık hep sorunlu ...
Ben de toparlamaya çalışıyorum , moraller dipte

O samimiyet bitti zaten sanki

Çok geçmiş olsun size.
Vermeyin. Öğrenci olur, verilir; hastalık olur, verilir. Arada başı sıkışır, verilir.
Ama bu kadar hesabını bilmeden size güvenip yaşamasına izin verilmez.
Eski borçlarını ödeyene kadar 1 lira vermeyin. Yaptıklarının sonucunu görebilecek yaşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…