- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Ben demeden ödicem diyo hepSen önceki borcunu öde de her seferinde
Eşimde de Yok zaten o da ben den alıyorNe yaparsın bilmem ama asla eşimden alıp vermem. Bide onun minnetini cekmem
Milyonkere anlattım yorgan meselesiniFarkinda misiniz bu kız sizi hiç düşünmüyor.
Para kaynağı olarak görüyor.
Abla olarak kıyamıyor olabilirsiniz ama para falan vermeyin. Zor durumda olduğunuzu belirtin.
Güzelce konusun ayağını yorganına göre uzatmasını açıkça belirtin.
Nereye kadar boyle gidecek.
Değil mi küçük değil artık ama hep borç hep sıkışık hep sorunlu ...Vermem. 18 yasinda genc kiz degil bu koskoca 30 yasinda kadin yazmissiniz, gelirin giderin hesabini tutsun ona gore cok acilmasin yani.
Size gecmis olsun, nasil oldunuz?
Borcu saçma sapan şeyler artık dibini bucağını sormuyoeum yoruldum çokBu kadar borcu niye aliyo ki bence bi arastirin.yemek gezmek icin insan borc almaz baska bi sebebi olmali.parani duzgun kullan sana veremem diyin
O samimiyet bitti zaten sankiKardeşinize karşı açık olun bence. Hem bir sorununuz olduğunda hem de bu hatalarında açık açık söyleyin düşüncelerinizi. Böyle üstünü kapatıp sineye çektiğinizdd aslında içinizde birikiyorsunuz, kardeş samimiyeti denen bir şey kalmıyor sonra. Borcunu vermesini beklemek yerine o sizi nasıl sık sık sıkıştırıyorsa siz de ona hatırlatsaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?