- 14 Ağustos 2018
- 21.214
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.508
- 598
- Konu Sahibi Prensescann
-
yok boyle devam ederse senınkı merhametten çok kusura bakma ama aptallık olur.Evet
Ben bu para konularına artık zerre tahammül edemez oldum sanırım
Benden maddi bişey beklenmesi artık beni çıldırtıyor maalesef ....
Bazen de merhamet basıyor içimi
Ha merhamet basıp da verebilecek durumda mıyım , kendimden kısarsam evet ....
Kendimiz mutlu olursak başkalarını da mutlu edebiliriz ancak, bu yüzden de biraz "ben" demeyi bilmemiz gerekSizin gibi düşünebilmeyi ne çok isterdim.Maalesef kendimden çok aileme düşünmekten çoğu kez mutluluğumu yaşayamıyorum.
niye anlatmıyorsunuz anlatınBen demeden ödicem diyo hep
Zor durumda olmasam istemezdim diyo
El bebek gül bebek sanıyorlar beni anlatmadığım için kimseden istemediğim için
Saygısızlıkları da var bana , iyice sinir oluyorum para için arayınca ..
Bugün tekrar aradı anlattım...niye anlatmıyorsunuz anlatın
param yok
bin tane dertle uğraşıyorum zaten canım burnumda lütfen bir daha beni bu konuda arama verebilecek durumum yok de çık işin içinden
Çok çok aşırı uç şeyler yaptığını pek düşünmüyorum amapekı nereye borcu varmıs ? sızden aldıklarıyla borc odedıgıne emınmısınız
bırıne borclanıyorsa bırseyler alıyor demektır alıp getırdıgını gordunuz mu
televızyon mu aldı telefon mu sureklı ne alıyorkı habıre borclu
ne bılım bukadar sureklı acıl cok acıl dıye para ısteyenın madde kullandıgından bıle suphe eder pesıne duserım bukadar acil para durumu baska ne olabılır kı
burdan bakınca ben bıle kardesınıze ınanmadım vermeyın hıc kendı ayakları ustunde dursun bı zahmet
acaba bır erkek arkadası varda ona mı yedırıyorÇok çok aşırı uç şeyler yaptığını pek düşünmüyorum ama
Aldığı şeyler için yaptığı borçları ödemiyor.
Aldığı maaşı ıvır zıvır a harcıyor sonra da böyle sıkışıp yakama yapışıyor ,
Ben veremem bugün tekrar söyledim , erkek kardeşimi aradım ona anlattım
Onlara da maaşım yatmıyor diyormuş ama yatıyor maaaşı bana yatıyor dedi, eğer erkek kardeşim maaşıbın yattığını bilse siler onu , erkek kardeşime iiyice sor bakalım maaşı neden yatmıyormuş diye iyice bi sıkıştır , olmadı iş yetini arıcam de bakalım dedim ama maaşı yatıyorerkek kardeşime ve anneme yalan söylüyor kız kardeşim
Artık öyle yoruldum ki , bıktımacaba bır erkek arkadası varda ona mı yedırıyor
var cunku bu ısın ıcınde bırsey normal degıl
borc ıcın ısteyen sunu da derdı su hesap noya sukadar su sebeple yatırır mısın . bunca zaman odedıklerınız ıcın. verdıklerınızı nereye ne kadar odedıgını bılmeden vermıssınız sadece sızden degıl kımbılır daha kımlerden ıstedı
cok gecmıs olsun bu aradaArtık öyle yoruldum ki , bıktım
Diyorum ya dün anestezili halimle moralim bozukken aradı eşim yanımda illa bulun diyo , bugün aradığında dünkü halimi anlattım şoka girdi
Üzüldü
Kurtajdan cikan ablasinin yaninda destekci olmasi gerekirken kostek olan kardes.Merhaba arkadaşlar, benim bekar kız kardeşim var , çalışıyor satış elemanı ,
Ama bildim bileli hep borcu var hep sıkışık , ben de çalışıyorum ona göre maaşım iyi şükür
Önceleri daha çok yardım ederdim ,
Sürekli borcu var bıktım
Ailemle kalıyor bekar 30 yaşında, eve katkısı aylık 350 tl , kiraya katkı bu 350 , son zamanlarda onu da yapmıyor ,
Evde hiç iş yapmaz annemi sallamaz , her gün Mado da ya da kahve dünyasında Türk kahvesi içer , yemeği avm de yer yanında götürmez , uğraşmaz , ama yeri gelir işe yürüyerek gider bi r saat !!
Geçen yıl para istedi 3000 tl geri verecem dedi , vermeyeceğini bile bile ısrarından dolayı verdim , zar zır yarısını taksitle ödedi geri kalan duruyor , onun haricinde önceden sıksık para da yollardım az da olsa, kendi çalıştığı mağazadaki ürünlerden tüm sülaleye hediye aldı indirimli ama bana alması , benim ihtiyacım yokmuş , bu tarz beni pek takmama durumu da var , ben de ne alaka ihtiyaç İnsan içten içe bekliyor cümle aleme hediye aldın kendi mağazandan dedim ama yine Yok
Geçenlerde aradı acil 500 lazım Yok dedim
Şimdi de aramış 1200 istiyor acil bul ver geri öderim diyo
Acil birine borcu varmış
Başka kimsem Yok bilmem ne hep aynı terane , çok bunaldım arkadaşlar
Bugün bebeğim kalbi atmadığı için kürtajdan çıktım eve geldik kimsenin de haberi Yok,
maddi durumlardan dolayı eşime kıGınken üstüne aradı , eşine söyle kredi kartı vs den çekebilirsek öderim diyo
Ödeyemez biliyorum kaldı ki eşimde Yok zaten
Çok bunaldım arkadaşlar , siz olsanız ?
AnlattımÖncelikle gecmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin
Borçta Verme sakın
Hatta bugun yasadıgını anlat biraz vizdan azabı duysun belki sende konusup bosalınca rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?