- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Mantıklı olan vermemek çünkü. Size güvenerek borç yapmamayı öğrenir en azından.Tek bir kişi bile bul buluştur ver dememiş
Evet kardeşim baEn erkeklere de yediriyor biliyorum
Bir erkek arkadaşına ıphone bile almıştı
Borç içinde iken tatile gider
Bılup buluşturmayacağım bu defa
Bugün de arayıp sıkıştıracak biliyorum
EvetMantıklı olan vermemek çünkü. Size güvenerek borç yapmamayı öğrenir en azından.
Merhamet göstermeniz normal ama iyilik değil kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. 30 yaşına gelmiş ama sorumluluk almayı öğrenememiş. Bazen taşlı yollardan geçmek gerekiyor. Onada bu fırsatı tanıyın bence. Uyku konusunuda ne siz sorun ne ben söyleyeyim :)Evet
Hem kullanılmışlık hissi hem abla merhameti çok karışık ama kızgınım da
Sizin de uyku fora sanırım bu saatte :)
Maalesef ki o sürekli taşlı tepeli yollardaMerhamet göstermeniz normal ama iyilik değil kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. 30 yaşına gelmiş ama sorumluluk almayı öğrenememiş. Bazen taşlı yollardan geçmek gerekiyor. Onada bu fırsatı tanıyın bence. Uyku konusunuda ne siz sorun ne ben söyleyeyim :)
Aslında farkındasınız herşeyin. Hayatımın son 7 yılından anladığım tek şey kimseye koşulsuz merhamet göstermeyeceksin. Kırk yıl sırtımda taşıyıp 1 gün indirdiğim insanlar 40 yılın değil hep 1 günün lafını ettiler bana.Maalesef ki o sürekli taşlı tepeli yollarda
Sesi çıkmadığında da biliyorum ya sevgili yapmaya çalışıyor ya da iyice dipte
Sonra arıyor eşin yanında mı müsait yere geç diye emri vaki , sonra sıkışığım para yolla şuan aklıma geldikçe sinir basıyor , kimsenin yapmayacağı şeyleri ben ona yaptım ama en çok umursamama halini sinir stres atma modunu bana gösterdi , benden başka da ablası var ama ona karşı mum gibi kendileri
Vermeyin. Küçük değil 30 yaşında. Borç harç kısmı yönünden benim ablama benziyor. Sürekli kredi kartından yiyordur, gelen maaş da oraya gidiyor. Benim ablam başkasına olan borcunu öder sadıktır ama kardeşlerinden borç almışsa uzar da uzar. Ya anlataam roman olur. Bizimkinin derdi artık çekilecek dert değil. Param yok bilmem ne diye şikayet ediyor ama sürekli yeni kıyafet almış oluyor ya da ayakkabı. Öyle ucuz şeylerde değil aldıkları. Eskiden öyle değildi. İnanın insan soğuyor biliyor musunuz? Bana zararı asla yok ama tavırları vs. Üzerimde hakkı, emeği de çoktur ama ne bileyim işte. Kardeşinizi arayın para vs olmadığını ve kürtaj olduğunuzu da açıklayın. Ayrıca çok çok geçmiş olsun. Şu durumda kafanıza takmal zorunda kaldığınız şeye bakın. Ciddi bir dille konuşun kardeşinizle lütfen.Merhaba arkadaşlar, benim bekar kız kardeşim var , çalışıyor satış elemanı ,
Ama bildim bileli hep borcu var hep sıkışık , ben de çalışıyorum ona göre maaşım iyi şükür
Önceleri daha çok yardım ederdim ,
Sürekli borcu var bıktım
Ailemle kalıyor bekar 30 yaşında, eve katkısı aylık 350 tl , kiraya katkı bu 350 , son zamanlarda onu da yapmıyor ,
Evde hiç iş yapmaz annemi sallamaz , her gün Mado da ya da kahve dünyasında Türk kahvesi içer , yemeği avm de yer yanında götürmez , uğraşmaz , ama yeri gelir işe yürüyerek gider bi r saat !!
Geçen yıl para istedi 3000 tl geri verecem dedi , vermeyeceğini bile bile ısrarından dolayı verdim , zar zır yarısını taksitle ödedi geri kalan duruyor , onun haricinde önceden sıksık para da yollardım az da olsa, kendi çalıştığı mağazadaki ürünlerden tüm sülaleye hediye aldı indirimli ama bana alması , benim ihtiyacım yokmuş , bu tarz beni pek takmama durumu da var , ben de ne alaka ihtiyaç İnsan içten içe bekliyor cümle aleme hediye aldın kendi mağazandan dedim ama yine Yok
Geçenlerde aradı acil 500 lazım Yok dedim
Şimdi de aramış 1200 istiyor acil bul ver geri öderim diyo
Acil birine borcu varmış
Başka kimsem Yok bilmem ne hep aynı terane , çok bunaldım arkadaşlar
Bugün bebeğim kalbi atmadığı için kürtajdan çıktım eve geldik kimsenin de haberi Yok,
maddi durumlardan dolayı eşime kıGınken üstüne aradı , eşine söyle kredi kartı vs den çekebilirsek öderim diyo
Ödeyemez biliyorum kaldı ki eşimde Yok zaten
Çok bunaldım arkadaşlar , siz olsanız ?
Tek bir kişi bile bul buluştur ver dememiş
Evet kardeşim baEn erkeklere de yediriyor biliyorum
Bir erkek arkadaşına ıphone bile almıştı
Borç içinde iken tatile gider
Bılup buluşturmayacağım bu defa
Bugün de arayıp sıkıştıracak biliyorum
Öncelikle geçmiş olsun.Sizin gibi düşünebilmeyi ne çok isterdim.Maalesef kendimden çok aileme düşünmekten çoğu kez mutluluğumu yaşayamıyorum.
ÜStüne başına birşey aldığı da YokVermeyin. Küçük değil 30 yaşında. Borç harç kısmı yönünden benim ablama benziyor. Sürekli kredi kartından yiyordur, gelen maaş da oraya gidiyor. Benim ablam başkasına olan borcunu öder sadıktır ama kardeşlerinden borç almışsa uzar da uzar. Ya anlataam roman olur. Bizimkinin derdi artık çekilecek dert değil. Param yok bilmem ne diye şikayet ediyor ama sürekli yeni kıyafet almış oluyor ya da ayakkabı. Öyle ucuz şeylerde değil aldıkları. Eskiden öyle değildi. İnanın insan soğuyor biliyor musunuz? Bana zararı asla yok ama tavırları vs. Üzerimde hakkı, emeği de çoktur ama ne bileyim işte. Kardeşinizi arayın para vs olmadığını ve kürtaj olduğunuzu da açıklayın. Ayrıca çok çok geçmiş olsun. Şu durumda kafanıza takmal zorunda kaldığınız şeye bakın. Ciddi bir dille konuşun kardeşinizle lütfen.
kendi borcunu kendin öde, eve de bir katkın yokken aldığın maaşla geçinemeyip, üstüne borç yapıyorsan snein sorunun deyin. sonuçta ssk l işte çalışıyor çok zorda ise gitsin kredi çeksin bu kadar enayi olmayın kardeşlikte bir yere kadar yani..Merhaba arkadaşlar, benim bekar kız kardeşim var , çalışıyor satış elemanı ,
Ama bildim bileli hep borcu var hep sıkışık , ben de çalışıyorum ona göre maaşım iyi şükür
Önceleri daha çok yardım ederdim ,
Sürekli borcu var bıktım
Ailemle kalıyor bekar 30 yaşında, eve katkısı aylık 350 tl , kiraya katkı bu 350 , son zamanlarda onu da yapmıyor ,
Evde hiç iş yapmaz annemi sallamaz , her gün Mado da ya da kahve dünyasında Türk kahvesi içer , yemeği avm de yer yanında götürmez , uğraşmaz , ama yeri gelir işe yürüyerek gider bi r saat !!
Geçen yıl para istedi 3000 tl geri verecem dedi , vermeyeceğini bile bile ısrarından dolayı verdim , zar zır yarısını taksitle ödedi geri kalan duruyor , onun haricinde önceden sıksık para da yollardım az da olsa, kendi çalıştığı mağazadaki ürünlerden tüm sülaleye hediye aldı indirimli ama bana alması , benim ihtiyacım yokmuş , bu tarz beni pek takmama durumu da var , ben de ne alaka ihtiyaç İnsan içten içe bekliyor cümle aleme hediye aldın kendi mağazandan dedim ama yine Yok
Geçenlerde aradı acil 500 lazım Yok dedim
Şimdi de aramış 1200 istiyor acil bul ver geri öderim diyo
Acil birine borcu varmış
Başka kimsem Yok bilmem ne hep aynı terane , çok bunaldım arkadaşlar
Bugün bebeğim kalbi atmadığı için kürtajdan çıktım eve geldik kimsenin de haberi Yok,
maddi durumlardan dolayı eşime kıGınken üstüne aradı , eşine söyle kredi kartı vs den çekebilirsek öderim diyo
Ödeyemez biliyorum kaldı ki eşimde Yok zaten
Çok bunaldım arkadaşlar , siz olsanız ?
Kredi kartı vs hakkı yokkendi borcunu kendin öde, eve de bir katkın yokken aldığın maaşla geçinemeyip, üstüne borç yapıyorsan snein sorunun deyin. sonuçta ssk l işte çalışıyor çok zorda ise gitsin kredi çeksin bu kadar enayi olmayın kardeşlikte bir yere kadar yani..
Evetkendını düşün karadeşi kardeş keseyi ayrı yaratmış Allah..yedırme kendını yemeğe alışmış seni.bır olur ıkı olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?