- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Prensescann
-
Sizin gibi düşünebilmeyi ne çok isterdim.Maalesef kendimden çok aileme düşünmekten çoğu kez mutluluğumu yaşayamıyorum.Hastalık durumu dışında vermem kendi yağında kavrulsun kendinizi kullandırmayın acımayın acınacak duruma siz düşersiniz
Çok üzülüyorum içten içeÇok geçmiş olsun size.
Vermeyin. Öğrenci olur, verilir; hastalık olur, verilir. Arada başı sıkışır, verilir.
Ama bu kadar hesabını bilmeden size güvenip yaşamasına izin verilmez.
Eski borçlarını ödeyene kadar 1 lira vermeyin. Yaptıklarının sonucunu görebilecek yaşta.
kazık yiye yiye benim gibi olursunuz merak etmmeyin bende de vardı benden az geliri olan devamlı benden annemden para bekleyen onun dışında aramayan sormayan kardeş o da 30 üstü ayrıca .para vermeyi kesince hiç aramıyor artık. çok ta tınnnn ben hayatıma bakıyorum hayatta herşey karşılıklıdır bunu unutmayın anne hakkı ve avlat sevgisi dışındaSizin gibi düşünebilmeyi ne çok isterdim.Maalesef kendimden çok aileme düşünmekten çoğu kez mutluluğumu yaşayamıyorum.
Ben de önceden çok çok çok verici idimSizin gibi düşünebilmeyi ne çok isterdim.Maalesef kendimden çok aileme düşünmekten çoğu kez mutluluğumu yaşayamıyorum.
Ne borcu olduğunu söyledi , yıllardır bitmeyen borçlarından biriVermeyin, verip iyi mi oldunuz ki vermeyince kötü olduğunuza üzülesiniz?
Sorun açık açık ne borcu bu diye, başı boş anladığım kadarıyla. Yazık
kazık yiye yiye benim gibi olursunuz merak etmmeyin bende de vardı benden az geliri olan devamlı benden annemden para bekleyen onun dışında aramayan sormayan kardeş o da 30 üstü ayrıca .para vermeyi kesince hiç aramıyor artık. çok ta tınnnn ben hayatıma bakıyorum hayatta herşey karşılıklıdır bunu unutmayın anne hakkı ve avlat sevgisi dışında
Ben kıyamıyorum terslesem yok desem sanki kaybedecek gibi hissediyorum.Ettafımdaki herkes mutlu olsun istiyorum,kendimi sorumlu hissediyorum ama sonra bi bakıyorum benim paraya kıyıp yapamadığım harcamaları yapıyorlar.Hep bi kısır döngü kendi kendimi yiyorum resmen.Ben de önceden çok çok çok verici idim
Hele bekarken ...
Zamanla baktım o işler öyle olmuyor
Herkes alışıyor vermeme, kimse demiyor bekarsın biraza yatırım yap ...
ben verdikçe aldılar aldılar aldılar
Sonuç bu işte
Çok üzülüyorum içten içe
Ama hep aynı kusur döngüdeyiz
Ben onun yaşında iken çok farklı idim ama onun bu hali üzüyor beni , küçük kardeşimi görüyorum hep hayalimde , ama o şimdi bambaşka biri
AramIzda beş yaş var
kendinize güvenınız olmadığından işte bu durum.yalnız da yaşayabilmelisiniz mutlu olabilmelisiniz başkalarına kim olursa olsun bir şeyler vererek maddi ilişkıler yürümez.çünkü son seferınde yok derseniz diğer seferleri anında unutup gene düşman oluyorlarBen kıyamıyorum terslesem yok desem sanki kaybedecek gibi hissediyorum.Ettafımdaki herkes mutlu olsun istiyorum,kendimi sorumlu hissediyorum ama sonra bi bakıyorum benim paraya kıyıp yapamadığım harcamaları yapıyorlar.Hep bi kısır döngü kendi kendimi yiyorum resmen.
Seni tinlamiyor saygisizligida var ozaman sizinde kardes olarak onna yardin etmeme goz ardi etme hakiniz var buna insani kullanmak denirBen demeden ödicem diyo hep
Zor durumda olmasam istemezdim diyo
El bebek gül bebek sanıyorlar beni anlatmadığım için kimseden istemediğim için
Saygısızlıkları da var bana , iyice sinir oluyorum para için arayınca ..
Vermem.kardeslik de bir yere kadarMerhaba arkadaşlar, benim bekar kız kardeşim var , çalışıyor satış elemanı ,
Ama bildim bileli hep borcu var hep sıkışık , ben de çalışıyorum ona göre maaşım iyi şükür
Önceleri daha çok yardım ederdim ,
Sürekli borcu var bıktım
Ailemle kalıyor bekar 30 yaşında, eve katkısı aylık 350 tl , kiraya katkı bu 350 , son zamanlarda onu da yapmıyor ,
Evde hiç iş yapmaz annemi sallamaz , her gün Mado da ya da kahve dünyasında Türk kahvesi içer , yemeği avm de yer yanında götürmez , uğraşmaz , ama yeri gelir işe yürüyerek gider bi r saat !!
Geçen yıl para istedi 3000 tl geri verecem dedi , vermeyeceğini bile bile ısrarından dolayı verdim , zar zır yarısını taksitle ödedi geri kalan duruyor , onun haricinde önceden sıksık para da yollardım az da olsa, kendi çalıştığı mağazadaki ürünlerden tüm sülaleye hediye aldı indirimli ama bana alması , benim ihtiyacım yokmuş , bu tarz beni pek takmama durumu da var , ben de ne alaka ihtiyaç İnsan içten içe bekliyor cümle aleme hediye aldın kendi mağazandan dedim ama yine Yok
Geçenlerde aradı acil 500 lazım Yok dedim
Şimdi de aramış 1200 istiyor acil bul ver geri öderim diyo
Acil birine borcu varmış
Başka kimsem Yok bilmem ne hep aynı terane , çok bunaldım arkadaşlar
Bugün bebeğim kalbi atmadığı için kürtajdan çıktım eve geldik kimsenin de haberi Yok,
maddi durumlardan dolayı eşime kıGınken üstüne aradı , eşine söyle kredi kartı vs den çekebilirsek öderim diyo
Ödeyemez biliyorum kaldı ki eşimde Yok zaten
Çok bunaldım arkadaşlar , siz olsanız ?
Olmayan bir para için nekadar bukadar dert ettiniz kendinize.Yok deyin , sıkışığız çok ödemem borcum var deyin.Para konusunda şikayet edin sürekli ki sizde olmadığını anlasınlar.Ben şahsen kimseden borç almam kolay kolay ve vermemde.Aldıysam gününde geri veririm aynı şekilde bana ödenir.Asla yok deyin yoksa ardı kesilmez.Borcu yapmadan düşünseymiş sizemi güvenmiş allah allah!Eşimde de Yok zaten o da ben den alıyor
Krediwkexek mişim...Olsa ver nereden vereceksin. Sorumluluğu da yok . Siz verdikçe hep isteyecek başını belaya sokacak. Kendi derdin kendine yeter senin. Geçmiş olsun. Hayırlı bir evlat dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?