Aileme mi??Aileme sürekli yalakalık ya
Siz üzülmüyorsunuzüzülüyorum çünkü ben o kıskanmasın diye harçlıksız bırakmam kendime aldığımdan ona da alırım
Ailenizin bi çocuğunı sevme kotası mı var?Şimdi ondan nefret ediyorum resmen ailemin benden nefret etmesine sebep oldu . Sizce ne yapmalıyım ?
Bu da tam bir kötü kalp Paragrafı olmuş. Ne güzel,kız ergenligi, 'herkesten nefret ediyorum' tavrını bırakmiş aileyle,akrabalarla arasını duzeltmis. Sevineceginize hasetlenmişsiniz.daha bu seneye kadar anne babamızdan nefret ediyordu akrabalar umrunda değildi görseniz hepsi ile kanka olmuş ,anne babam soğuk davranıyor daha doğrusu ona bi ilgiler bi ilgiler ben yokmuşum gibi davranıyor herkes . Akrabalar hep beni arardı gurbette olmamın da etkisi ,şimdi onu arıyorlar onlarla kanka gibi nasıl samimi olmuş bi görseniz. Anne babama bi ilgiler hiç yapmadığı
şeyleri yapıyor onları bir an olsun yalnız bırakmıyor .
Hayır anne babama öyle davrandığı için üzülüyordum onu uyarıyordum da ama şimdi onun yaptığı beni dışlamak beni saf dışı bırakmak ben evin büyüğüyüm istiyorum ki benim fikrim önce alınsın önceden öyleydi küçük küçüktü büyük büyüktü ki ben hiç kardeşimi ezmedim küçük diye . Burdan bu kadar anlatılıyor neyseBurada sorunlu taraf siz gibi duruyorsunuz, kardeşiniz büyümüş ve davranışları düzelmiş hepsi bu. Anne babadan hala nefret ediyor olsa mutlu olacaktınız yani. Akrabalara yalakalık yapmak ne demek? Arayı iyi tutmak, sıcak davranmak yalakalik mı oluyor? Siz kendinizi daha başarılı bulduğunuz için bütün ilgi üzerinizde olsun istiyorsunuz ama yanlış düşünüyorsunuz. Kıskanan taraf sizsiniz, kendinizi düzeltmelisiniz. Sürekli kusur aramayın. Ayrıca başlık çok itici, okuyunca da kardeşiniz sempatik ,başlık gayet de sizi tanımlıyor gibi oluyor, konunuzu okuyan herkes de eminim aynı aynı şeyş düşünüyordur.
Küçükle büyüğün yerleri ayrıyken nasıl kardeşinizi ezdirmemiş oluyorsunuz?Hayır anne babama öyle davrandığı için üzülüyordum onu uyarıyordum da ama şimdi onun yaptığı beni dışlamak beni saf dışı bırakmak ben evin büyüğüyüm istiyorum ki benim fikrim önce alınsın önceden öyleydi küçük küçüktü büyük büyüktü ki ben hiç kardeşimi ezmedim küçük diye . Burdan bu kadar anlatılıyor neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?