Egzama stres zamanlarında gösterir kendisini biliyorsunuz değil mi? İçinde neler yaşadı kimbilir kardeşiniz de egzamalar çıkacak hale geldi. Şu anki durumdan neden memnun değilsiniz onu anlayamadım, siz istediğiniz kadar dışta kalın saf dışı bırakılın, siz bir şekilde toparlarsınız araba almışsınız mesleğiniz isiniz gücünüz var, elinizdeki imkanlara rağmen aile içinde görünmeyen olmak nasıl canınızı sıkmış, bir de eski zamanlardaki kardeşinizin gözünden bakın olaya, hem ailesi akrabaları ile arası iyi değil hem tutunacağı bir dal yok, ayağa kaldıracak motivasyon kaynağı yok o nasıl tutunmaya çalıştı bir fikriniz var mı? Şimdi ilişkilerini düzeltmiş, hayata karışmış ne güzel değil mi?
Ben durumun sizin anlattığınız şekilden daha farklı olduğuna inanıyorum. Bu zamana kadar kardeşini saf dışı bırakan sizdiniz muhtemelen, maymun gözünü açmış işler değişmiş. Onu hazmedemiyorsunuz.
Normalde olması gereken zaten şimdi ailenizde mevcut olan durumdur. Güçlü olan zayıfa yardım edecek, tutup elinden ayağa kaldıracak. Dördüzüm, üç kardeş olarak bizler meslek sahibi olduk bir şekilde hayata tutunduk, bir kardeşim hala çabalıyor deli gibi de gayret sarf ediyor. Yapı olarak da biraz sessiz içine kapanıktır, küçükken de şimdi de ailedeki ilgi hep o kardeşimdedir. Bir şey yapılacak olur onun fikri alınır, doğum günlerimizde ilk o aranıp kutlanır, ona hediye alınır, annemler benim üzerime bir düşüyorsa kardeşimin üzerine on düşer. Bundan şimdiye kadar bir kez dahi, toz zerreciği kadar bir rahatsızlık duymadım. Çünkü onun elinden biz ailesi olarak tutacağız ki daha kolay güçlensin, arkasında duran sevdiklerinin olduğunu bilsin.
Kalbinizi kontrol edin ve cidden oturup bir düşünün.