Kardeş

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
bundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor

Bu bos tripleri birakin. Kardesimle bogaz bogaza geldigimiz de oldu ama sonunda donup kucaklasmasini da bildik.

Ortada ikinizin kaprisinden baska bisey goremiyorum. Arayip tatli dillilikle bu mesele cok rahat cozulur. Dunya 3 gunluk. Sacma sapan nazlarla harcanacak cok vaktimiz yok.

Biz insanız ve tepki veririz olayları tüm canlılar gibi.Bence son raddeye kadar kavganızı yapın söylenecekler söylensin konuşulacaklar konuşulsun bütün içinizdekileri dökün masaya çünkü ikinizinde kırgınlıkları inatları var büyük ihtimal tam olaya müdahil değilim ama ..dediğimi dikkate alırsanız iyi olur ..Tepki vermek de bizim için küsmekde sinirlenmek de -- dövüşmekte vs vs vs ..Karar sizin bence sonuca ulaşmak gereklidir sonuca ulaşmayan hiç bir şey ne unutulur ne silinir nefret ömür boyu devam edebilir ..

Kardeş kardeşi bıçaklar, sonra gelir kucaklar derler.
Bir an önce barışmaya bakın bence.

Aynen bizimki öyle oldu nefret ediyorum senden diye yazdı birde senden diyo ne anne ne abla konuşmaları hep kırıcı birde o kırılıyor küsüyor

Öyle bir konuşmaları var herşeyi sonluyor

Cnm kus kalırsın kestirip atan kendisi haklısın ama esinle olan ilişkilerine boşver Karışma bencee
Arasın geçmiş olsuna ne olcak ki

Öyle bir konuşmaları var herşeyi sonluyor
Eğer amaç canınızın sıkılıyor olması kardeş kavgası olmasın meselesi ise ne söylerse söylesin açık yüreklilikle karşılamak gerekebilir kavgada haklı oldugunu düşündüğü konuda insanlar herşeyi söylerler özelliklede biz kadınlar.O yüzden güçlü taraf her zaman inanılmaz sakinlikle dinlemek ve cevaplamak zorundadır.Ona onun gibi davranırsanız sizin hiç bir şeyi çözemeyeceğiniz çok aşikar.Ama bunu inatla yapmayın kendinizden emin bir hareketle .. Fazla çocukça şeyleri de takmayın artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…