Kaza geçirmişim beni aramıyor eşimi arıyor sizce zorunuza gitmezmıKıskanç gördüm sizi yeğenini ara eşimi arama
Zoruma gidecek bi neden göremiyorum.Kaza geçirmişim beni aramıyor eşimi arıyor sizce zorunuza gitmezmı
Öyle bir konuşmaları var herşeyi sonluyorBiz insanız ve tepki veririz olayları tüm canlılar gibi.Bence son raddeye kadar kavganızı yapın söylenecekler söylensin konuşulacaklar konuşulsun bütün içinizdekileri dökün masaya çünkü ikinizinde kırgınlıkları inatları var büyük ihtimal tam olaya müdahil değilim ama ..dediğimi dikkate alırsanız iyi olur ..Tepki vermek de bizim için küsmekde sinirlenmek de -- dövüşmekte vs vs vs ..Karar sizin bence sonuca ulaşmak gereklidir sonuca ulaşmayan hiç bir şey ne unutulur ne silinir nefret ömür boyu devam edebilir ..
Kaza geçiriyorsun ve kardeşin seni aramıyor ve sizde zoruma gidecek neden göremiyorsunuz öylemi ben size bişe demiyorumZoruma gidecek bi neden göremiyorum.
El değil Kardeşin arıyor sonuçta. Bence de bişey demeyinKaza geçiriyorsun ve kardeşin seni aramıyor ve sizde zoruma gidecek neden göremiyorsunuz öylemi ben size bişe demiyorum
Eğer amaç canınızın sıkılıyor olması kardeş kavgası olmasın meselesi ise ne söylerse söylesin açık yüreklilikle karşılamak gerekebilir kavgada haklı oldugunu düşündüğü konuda insanlar herşeyi söylerler özelliklede biz kadınlar.O yüzden güçlü taraf her zaman inanılmaz sakinlikle dinlemek ve cevaplamak zorundadır.Ona onun gibi davranırsanız sizin hiç bir şeyi çözemeyeceğiniz çok aşikar.Ama bunu inatla yapmayın kendinizden emin bir hareketle .. Fazla çocukça şeyleri de takmayın artık ..Öyle bir konuşmaları var herşeyi sonluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?