Allah askına yapmayın ya saka gıbı.. Aldatma öldürmemi var arada kardes bu ya ! Bu nasıl bır kin . Esınızi armıs ki sızıde merak etmiş keske uzatmayıp konuşşaydınız. Pesbundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor
İnsan en kötü günde aranmayacaksa hiç aramasın ne eşimi ne beniCnm kus kalırsın kestirip atan kendisi haklısın ama esinle olan ilişkilerine boşver Karışma bencee
Arasın geçmiş olsuna ne olcak ki
İnsan en kötü günde aranmayacaksa hiç aramasın ne eşimi ne beni
Çünkü her ulaşamadığında beni arıyor annemin ya jarzu bştiyor vs sonra ulaşıyor bende ona sinirlendim farketti o gün moralim bozuktu yani ne yazmışımda hemen siliyor herşeyiAaa bu arada konunuzu baştan okudum siz suclusunuz bu kuslukte siz durduk yere terslemissiniz kardesinizi
Neyse hakkinizda hayırlısı
Çünkü her ulaşamadığında beni arıyor annemin ya jarzu bştiyor vs sonra ulaşıyor bende ona sinirlendim farketti o gün moralim bozuktu yani ne yazmışımda hemen siliyor herşeyi
kardeşin haklıbundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor
Yani bunda kim haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?