- 10 Ocak 2022
- 3.078
- 6.051
- 108
- Konu Sahibi sessizmanifesto
-
kendinizi kötü hissetmeyin üç çocuk kolay mı. Onlar halleder kendileri herkesin ablası mi var?Peki anneme yardım etme konusunda ne yapmalıyım ya gerçekten yardım etmek isterim işine ama üç çocuk var. El atamam sankiÇok kafaya taktım.
Bence gidip bulunmanda yarar var zaten çocuklar durmayacaktir :) az görünüp çocuklar durmuyor diyip gidersin anlayışla karşılarlar. Hem kuaföre hem eve gitmemek olmaz sanki.Peki anneme yardım etme konusunda ne yapmalıyım ya gerçekten yardım etmek isterim işine ama üç çocuk var. El atamam sankiÇok kafaya taktım.
annenize sorun benceBen de çeyrek düşündüm az mk olur acaba?
Ayıp olmaz mı acaba aileme karşı diye düşündüm amaNisanda bir şey takmanın gerek yok bence. Düğünde zaten bilezik takacaksınız.
İçinizden bir şey takmak gelmiyor gibiİki hafta sonra kız kardeşimin nişanı var. Kız kardeşe bir şey takılır mı nişanda? Ne yapmam lazım acaba yoksa masraflara mı destek olsam? Pasta yaptıracak annemgil. Onu ben mı yaptırsam?
Bir de kardeşim ben evlenirken çok uyuz davranmıştı. Kuaföre bile çıkıp benimle gelmedi. Manevi destek olmadı, yani hani bunun için tutup da bir şey demedim ama şimdi düşününce içimden bir şey yapmak gelmiyor onun için. Kuaföre randevu almış, dedim çocuklar var ben gelemem. Gerçekten de nişan evde ve çocukları bırakacak kimsem yok yani anneme bırakamam.
Of vallahi gerildim ya ne yapayım bana akıl verin.
Tamam öyle yapayım aynen. Bi uğrarım olmadı içeçek bir şeyler filan götürürüm.Bence gidip bulunmanda yarar var zaten çocuklar durmayacaktir :) az görünüp çocuklar durmuyor diyip gidersin anlayışla karşılarlar. Hem kuaföre hem eve gitmemek olmaz sanki.
Ne takayım diye sormak garip olmaz mı ya anneme?[
annenize sorun bence
Yok ya elim sıkışık olmasa bu kadar tereddütte kalmazdım.İçinizden bir şey takmak gelmiyor gibi
neden olsun ki? size nişanda ne yapıldı hatırlıyor musunuz. akraba tanıdık nişanı olmadı mı hiç. aNe takayım diye sormak garip olmaz mı ya anneme?
Gram yada yarım gram olabilir. Zaten alabilirim dediğin pasta da en az yarım gram civarıdır. Zaten durumunuzu biliyorsa sorun etmez ki kardeş bu yani.Ayıp olmaz mı acaba aileme karşı diye düşündüm ama
Tabi öyle ama işte anneme karşı biraz mahcup hissediyorum.kendinizi kötü hissetmeyin üç çocuk kolay mı. Onlar halleder kendileri herkesin ablası mi var?
O size nisanda taktı mı? O taktiysa nisanda ayıp olabilir ama diğer türlü olmaz. Sen de ücretsiz izindesin sonuçta. Düğünde illa takılır.Ayıp olmaz mı acaba aileme karşı diye düşündüm ama
Oldu tabi, nişanda kardeşim bir şey takmadı bana. Çocuklarıma da bir şey takmadı aslında. Çok düşünceli değildir o konuda. Arada oyuncak filan alıyor. Bizde kız tarafı genelde düğünde beyaz eşya ya da bilezik yapar.neden olsun ki? size nişanda ne yapıldı hatırlıyor musunuz. akraba tanıdık nişanı olmadı mı hiç. a
Yok biliyor tabi sıkışık olduğumu. Yeğenlerime yaparım diyorum şakayla karışık.Gram yada yarım gram olabilir. Zaten alabilirim dediğin pasta da en az yarım gram civarıdır. Zaten durumunuzu biliyorsa sorun etmez ki kardeş bu yani.
düğün ayrı nişan ayrı anne baba olmak ayrı abla olmak ayrı. ben abimjn doğan çocuklarının ikisine de hediye künye aldım. düğününde küçüktüm bir şey yapamadım. annenize sorun. düğününde ne düşünüyorsunhzOldu tabi, nişanda kardeşim bir şey takmadı bana. Çocuklarıma da bir şey takmadı aslında. Çok düşünceli değildir o konuda. Arada oyuncak filan alıyor. Bizde kız tarafı genelde düğünde beyaz eşya ya da bilezik yapar.
Düğünde yapacağız illaki aynen, beyaz eşya ya da bilezik yapılır bizde. Nişanda takmadı ama zaten üniversiteden yeni mezundu.O size nisanda taktı mı? O taktiysa nisanda ayıp olabilir ama diğer türlü olmaz. Sen de ücretsiz izindesin sonuçta. Düğünde illa takılır.
Düğünde beyaz eşya ya da bilezik alınır bizim buralarda.düğün ayrı nişan ayrı anne baba olmak ayrı abla olmak ayrı. ben abimjn doğan çocuklarının ikisine de hediye künye aldım. düğününde küçüktüm bir şey yapamadım. annenize sorun. düğününde ne düşünüyorsunhz
iyi de siz anne babası değilsiniz ki beyaz eşya alsanız.Düğünde beyaz eşya ya da bilezik alınır bizim buralarda.
Siz de şu an ücretsiz izindesiniz. Normal bir donem değil ki. Kolay mı tek maaşla 5 kişi geçinmek.Düğünde yapacağız illaki aynen, beyaz eşya ya da bilezik yapılır bizde. Nişanda takmadı ama zaten üniversiteden yeni mezundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?