Kardeşe ne takılır?

Peki anneme yardım etme konusunda ne yapmalıyım ya gerçekten yardım etmek isterim işine ama üç çocuk var. El atamam sanki Çok kafaya taktım.
Bence gidip bulunmanda yarar var zaten çocuklar durmayacaktir :) az görünüp çocuklar durmuyor diyip gidersin anlayışla karşılarlar. Hem kuaföre hem eve gitmemek olmaz sanki.

İçinizden bir şey takmak gelmiyor gibi

Bence gidip bulunmanda yarar var zaten çocuklar durmayacaktir :) az görünüp çocuklar durmuyor diyip gidersin anlayışla karşılarlar. Hem kuaföre hem eve gitmemek olmaz sanki.
Tamam öyle yapayım aynen. Bi uğrarım olmadı içeçek bir şeyler filan götürürüm.

neden olsun ki? size nişanda ne yapıldı hatırlıyor musunuz. akraba tanıdık nişanı olmadı mı hiç. a
Oldu tabi, nişanda kardeşim bir şey takmadı bana. Çocuklarıma da bir şey takmadı aslında. Çok düşünceli değildir o konuda. Arada oyuncak filan alıyor. Bizde kız tarafı genelde düğünde beyaz eşya ya da bilezik yapar.

Gram yada yarım gram olabilir. Zaten alabilirim dediğin pasta da en az yarım gram civarıdır. Zaten durumunuzu biliyorsa sorun etmez ki kardeş bu yani.
Yok biliyor tabi sıkışık olduğumu. Yeğenlerime yaparım diyorum şakayla karışık.

düğün ayrı nişan ayrı anne baba olmak ayrı abla olmak ayrı. ben abimjn doğan çocuklarının ikisine de hediye künye aldım. düğününde küçüktüm bir şey yapamadım. annenize sorun. düğününde ne düşünüyorsunhz

O size nisanda taktı mı? O taktiysa nisanda ayıp olabilir ama diğer türlü olmaz. Sen de ücretsiz izindesin sonuçta. Düğünde illa takılır.
Düğünde yapacağız illaki aynen, beyaz eşya ya da bilezik yapılır bizde. Nişanda takmadı ama zaten üniversiteden yeni mezundu.

Düğünde beyaz eşya ya da bilezik alınır bizim buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…