Beni anlamış biri çok sevindim.Kesi bakabileceksiniz kedi de alın. Benim oğlum da 11 yaşında, tek çocuk. kedi aşkıyla yanıyordu, kabul etmeyince kuş diye tutturdu ama kabul etmedim.
Hayvanları çok severim ama sorumluluğunu alamam. En küçük bir tatile gitmek bile sorun. Evdeki kumu temizliği, aşısı, tüyü.. ben evde haftada iki temizlik yapıyorum. Hayvanlı ev öyle değil.
o da ben izin vermeyince kabullenmek zorunda kaldı. Ama bizimkisinde gerçekten kardeş özleminden kaynaklı, onu biliyorum. Bir Kardeşi olsa, bütün bu istekler biter o zaman.
Bu mantıkta kedi duygusunu da bilmemeliydi o zaman daha önce kedisi olmadığı için. Ama nasıl olanları görüp kedi istiyorsa, yine kardeşi olanları görerek kardeş isterdi zaten. Çocuk kardeş değil kedi istemiş , siz de çocuğu kendinize yapmışsınız. Allah uzun ömür versin bebişe, ama çocuğunuzu bahane etmeniz onun psikolojisini kötü etkiler diye düşünüyorum, bir sorun yaşandığında en basitinden arada bebek yorduğunda çocuğunuz kendini sorumlu ve suçlu hissedebilir, o yüzden heryerde böyle konuşmayın.bu çocuk birden 12 yaşına geldiğinde kedi diye tutturmadı tabiki 5-6 senedir kedi istiyorki ben de bunu yalnızlığıyla bağdaştırdım.ayrıca kardeş duygusunu bilmeden nasıl ben kardeş istiyorum diyecekki bir kaç sene evde yalnız kalmak zorunda kaldı yarım gün.neyse anlamak istemeyen yine anlamayacak.zaten kedi alayım bakamazsam atarım düşüncesinde olsam şimdiye kadar 10 tane almıştım.ben zaten bu bilinçte bir insanım.Kardeşi olsun artık bakacaz duruma göre.
Ben korkmasam alırım ama maalesef civciv bile tehlike benim için. Aşamıyorum hayvan korkumu. Daha az önce dolmabiberin içinden kurt çıkınca çığlık çığlığa fırlattım elimden.Aynı benim de öyle. 9,5 yaşında, bazen ağlar eve kedi ya da köpek alalım diye birinde görürse falan. Ben de ya kedi ya ben derim.
Sırf çocuk istiyor diye olabilecek bir şey değil ki. Kolay bir şey olsa alalım gönlü olsun derim ama bir hayvana bakabilmem mümkün değil malesef.
Kesin öyledir hayvan sevmeyenlerin çocukları hayvan aşkıyla yanıp tutuşması hem çok güzel hem ne acı sırf annesi istemiyor diye bu duygudan mahrum kalıyorlar canım annem sağolsun kendimi bildim bileli hayvanların içindeyizKesi bakabileceksiniz kedi de alın. Benim oğlum da 11 yaşında, tek çocuk. kedi aşkıyla yanıyordu, kabul etmeyince kuş diye tutturdu ama kabul etmedim.
Hayvanları çok severim ama sorumluluğunu alamam. En küçük bir tatile gitmek bile sorun. Evdeki kumu temizliği, aşısı, tüyü.. ben evde haftada iki temizlik yapıyorum. Hayvanlı ev öyle değil.
o da ben izin vermeyince kabullenmek zorunda kaldı. Ama bizimkisinde gerçekten kardeş özleminden kaynaklı, onu biliyorum. Bir Kardeşi olsa, bütün bu istekler biter o zaman.
Ben de aynı durumdayım. Aşırı derecede korkuyorum. Dışarda yemek yerken falan hayvanların olduğu bir yerse bacaklarımı toplayıp otururum. Pikniğe gitmekten korkarım. Çocuklarım benim gibi olmasınlar diye onları Hep teşvik ettim hayvan sevmeye ama eve alacak kadar aşamam kendimi. Çok severim hayvanları ama asla dokunamam, bu duyguyu yaşayan bilir ancak hiç istemezdim böyle olmasını ama düzeltemiyorum malesefBen korkmasam alırım ama maalesef civciv bile tehlike benim için. Aşamıyorum hayvan korkumu. Daha az önce dolmabiberin içinden kurt çıkınca çığlık çığlığa fırlattım elimden.
yalnız siz elmalarla armutları birbirine fazla karıştırmışsınız. Hiç tanımadığınız insanları yarGılayıp bir de üstüne kınıyorsunuz. Yaptığınız şey en başta ayıp.Kesin öyledir hayvan sevmeyenlerin çocukları hayvan aşkıyla yanıp tutuşması hem çok güzel hem ne acı sırf annesi istemiyor diye bu duygudan mahrum kalıyorlar canım annem sağolsun kendimi bildim bileli hayvanların içindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?