- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
ben okurken agladim bence gidin huzunlu ayrilsaniz bile onunda bir guzelligi hatirasi kalacaktir ben olsam giderdim hayirlisiyla bitirip kavusmayi nasip etsin rabbim saglicakla ins
Ben eşimi de kardeşimi de kışlanın kapısına kadar goturdum.
Ellerinizle teslim etmeniz, o son bikaç saati beraber geçirmeniz daha anlamlı oluyor.
Bence gidin çünkü ha evde vedalaşmışsınız ha orda, üzüntü aynı üzüntü. Ama içiniz daha rahat eder bu sekilde.
Gidin gidin. :) Dun ben de biraz tepem atikti kardesimle epey agiz dalasi yaptim. Sonrasinda cok uzuldum, pisman oldum. Gittim sarildim, aglastik bir de. :))
Kardes sonucta cok degerli. Sen annenler kadar asiri hassas degilsindir yani en azindan onun etkilenmemesi icin biraz daha dik durursun. Gezersiniz orayi gule eglene. Balikesir de hem gayet guzel bir yer. Hiiiiiccc kafana takilmasin. Benim arkadaslarimdan o civarda yapanlar var, cok guzel yerler diyorlar.
Ben olsam giderdim yani, sen kardesin ve dayin olarak gezersiniz.
Canim allah hayirli teskereler almayi nasip etsin benim kardesim abim yok ama sevgilim askerde oda uzun donem gitti 46 gunumuz kaldi sana anlatiyim gidip gitmemekte karar senin . Biz sevgilimi ailesi akrabalariyla terminalden gondermistik cok zordu inan birligin onunden ayrilmak daha bir zordur eminim ben dayanamaz aglardi (hala her gun telefonda agliyorum dusun ) kendine gercekten sahip cikip aglamazsan git aglarsan moral bozuklugu oluyor onlarada :)
Tesekkur ederim canim bence sende git ama aglama :)sağol canım, size de hayırlı tezkereler şimdiden. burdan giderken o ortam olacak bizde de zaten, annem anneannem ikisi çok hassaslar. ama ben onlardan biraz daha kuvvetliyim.daha sağlam dururum diye düşünüyorum.bakalım...
ben eşimi otogardan uğurladım.
daha doğrusu otobüse binmesini görmemi istemedi.
otogara bıraktım geldim...
şimdi olsa yine öyle yaparım.
balıkesir merkezde mi yapacak?
merkez orası :)ben de nişanlımla bir gün önce vedalaştım. fakat bu kardeşim ve üstte bahsettiğim durumlardan ötürü kendimi ondan sorunlu hissediyorum. bakım okulunda, merkezde değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?