Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
kardesın kız mı erkek mı? ısmı ayaz olunca erkek dıye duşundum ama,?
hatırlıyorum konuları.
kardeşiniz aksi bi insan olduğu için bunun olacağı çok belliydi.
çocuğun ailesiyli görüşmeyi denediniz mi?
kardesın kız mı erkek mı? ısmı ayaz olunca erkek dıye duşundum ama,?
kardesım kız 18 yasında. daha öncekı konularını cıok bilen vardı dcs ve ayaz yazarsan cıkar. sevgılısyle ılgılı onlarcca konu acmıstı uye ısmı öyle oldugu ıcın yazdm
Hapisteyken nasıl izin alınır ki![]()
Ayaz'ı da bi doktora gösterin yorumlarından biliyorum hiç normal değildi
Geri döner, sevgili hapise dönünce. Nereye gidecek ki..
Nasil doktora götürsünler kiz ortada yok.Hapisteyken nasıl izin alınır ki![]()
Ayaz'ı da bi doktora gösterin yorumlarından biliyorum hiç normal değildi
Geri döner, sevgili hapise dönünce. Nereye gidecek ki..
bırakın gitsin. nasıl olsa dönüşü muhteşem olacak..
çok merak ettım hepse dönunce erkek arkadasının aılesı onu bagrına basıcak mı sanıyor
çocugun ailesi ile değil direk kendisiyle tel.de görüşüldü. görussek ne olcak razı gelmezsenız pzt. nıkahı kıyarım dıyordu o nasıl olcaksa bende anlamadım su an teslım oluyormus