(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.

Reşit bir insan, yapacak hicbir şeyiniz yok. Bu kadar kafasının dikine yaşarsa başına gelecekleri de çeker.

kardesın kız mı erkek mı? ısmı ayaz olunca erkek dıye duşundum ama,?

Allahım yardım et cok kötüyüm kızlar cok caresizimmm annemın sacını basını yolmus kolunu hareket ettıremıyormus babam sabahtan berı sokakalrda dolasıp aglıyormus ben napıcagımı bılmıyorum.

Hapisteyken nasıl izin alınır ki :31:
Ayaz'ı da bi doktora gösterin yorumlarından biliyorum hiç normal değildi
Geri döner, sevgili hapise dönünce. Nereye gidecek ki..

hatırlıyorum konuları.
kardeşiniz aksi bi insan olduğu için bunun olacağı çok belliydi.
çocuğun ailesiyli görüşmeyi denediniz mi?

kardesın kız mı erkek mı? ısmı ayaz olunca erkek dıye duşundum ama,?

kardesım kız 18 yasında. daha öncekı konularını cıok bilen vardı dcs ve ayaz yazarsan cıkar. sevgılısyle ılgılı onlarcca konu acmıstı uye ısmı öyle oldugu ıcın yazdm

hatırlıyorum konuları.
kardeşiniz aksi bi insan olduğu için bunun olacağı çok belliydi.
çocuğun ailesiyli görüşmeyi denediniz mi?

çocugun ailesi ile değil direk kendisiyle tel.de görüşüldü. görussek ne olcak razı gelmezsenız pzt. nıkahı kıyarım dıyordu o nasıl olcaksa bende anlamadım su an teslım oluyormus

kardesım kız 18 yasında. daha öncekı konularını cıok bilen vardı dcs ve ayaz yazarsan cıkar. sevgılısyle ılgılı onlarcca konu acmıstı uye ısmı öyle oldugu ıcın yazdm

tmm hatırladım..
burnu sürtmeden akıllanmaz..yasasın görsun

sevgılısın ailesınde kalacakmıs. calısacakmıs. doktora göturduk ve doktor baskı yapmayın ustune gıtmeyın dedı durdu ha bırde annen cok abartıyor olayı demıs kardesıme.

Nasil doktora götürsünler kiz ortada yok.

yapacağınız herşeyi yaptıınız çok kızmaya başladım ayaz a ne bu böyle ne zannediyor kendini böyle :20:

bırakın ne yaparsa yapsın belli ki başına bir hal gelmeden akıllanmayacak , yaşamadan bilemeyecek

sevgilisi gidince dönecek eli mecbur nereye gidicek ki başka :ssz: aynen reşit bir kız müdahele etmeyin daha fazla :50::50:

İş olacağına varır derler.Artık yapacak birşey yok.

Annesini döven bir kızı geri getirmek neyi değiştirir onu da bilemedim.

Ama ben olsam Allah korusun ama herhalde hiç arayıp sormam.
Pişman olup hatasını anlamasını ve kendiliğinden gelip özür dilemesini beklerim.

Gidişi bu şekilde olmasaydı,her zaman destek olun,yalnız bırakmayın diyebilirdim.

çocugun ailesi ile değil direk kendisiyle tel.de görüşüldü. görussek ne olcak razı gelmezsenız pzt. nıkahı kıyarım dıyordu o nasıl olcaksa bende anlamadım su an teslım oluyormus

peki çocuk daha ne kadar kalacak hapiste?
belki bu süreçte kardeşiniz bu durumdan sıkılır ya da çocuğun ailesi tarafından hoş karşılanmazsa geri döner eve.

Back
X