- 21 Mart 2019
- 61
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi blackgirl06
-
Arkadaş bu ilişkinin fazlaca mi içinde acabaBlackgirl ve erkek kardeşinin meceraları volum 426737281
Net bir şekilde bitirsin istemiyorsa. Böyle aramalı mesajlaşmalı ayrılık olmaz.
Arkadaş bu ilişkinin fazlaca mi içinde acaba
Anladığım kadarıyla kız hem özgüvensiz hem de biraz çirkef sanki, yani işyerine gelirim falan demesinden bu çıkarımı yaptım. İlk konuyu da bilmiyorum gerçi ama.... Bulunmaz Hint kumaşı değil ya, kardeşiniz niye bu kız gibi tutkulu seven bulamayacağını düşünüyor ki, zaten böyle sevmesin sevecek olan. Kardeşinizin suçluluk duygusu içinde yaşamasına sebep verecek kadar hasta bu kız, hazır kurtulmuş geri dönmesin.Kızlar kardeşimin kıskanç sevgilisi ile ilgili ve bizim çocuğun ayrılır ayrılmaz sosyalleşme çabası sonucunda olan olayları size anlatmıştım.
Pazar gününden bu yana kardeşim görüşmüyor ama kız sürekli mesaj atıyormus. Mesajlarının bir kısmında """başka birisi var hayatında""" diyormuş bir kısmında da seni özledim çok seviyorum barışalım başka bir erkek tenine dokunamam asla gibi duygusal şeylerle barışmak istiyor.
Kardeşim bir kaç mesajına cevap veriyor ve şöyle dediğini söyledi bana : """"""İftira atıyorsun, varsayım yapıyorsun, ablam yaşında evli iş arkadaşlarımla foto çekildim diye kıyameti kopartiyorsun sinir krizleri geciriyorsun, tehdit eder gibi konuşuyorsun iş yerine gelirim v.b sözlerle ben bir daha yapamam guvenmiyorum. Kavga ettik sinir krizi geçirdin kolumu ısırdın """"" demis kiza. Bazı mesajları gösterdi kız bir suçluyor bir duygusallasiyo çözemedikleri.
DİKKAT ETTİĞİM KONU; kardeşim psikolojik olarak kötü durumda. Diyor abla Bİr bayanla konuşsam iş arkadaşımla sanki kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum. Geçmişte hep baskı gördüğüm için. Bir yandan ayrıldığı için mutlu bir yandan ya bir daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar üzerime düşen olmazsa gibi düşünceler içinde.
Kızlar birkaç öneri verebilir misiniz ablaları olarak. Ben tekrardan okuyacağım. Kendi hatalarının da farkında ama gerçekten kız diretti mi tam diretiyor mesajlarından anladım.
Kardeşiniz arkadaşıyla kaç kere yanlız kalmış , kaç kere öpmüş ne kadar ileriye gitmişler , elele tutuşurken neler hissetmiş , günde kaç kere konuşuyorlar , buluşunca nerelere gidiyorlar............. Bunları da anlatıyor mu sana. İlişkiyi sen mi yaşıyorsun kardeşin mi belli değil.
Yani kısaca sana nee.
Neden bu kadar içindesin ilişkinin
Fazla bağlanmışlar bir birlerine ikisi de zorlanıyor ablası. Ama bizimki daha mantıklı düşünüyor. Korkuyor ilerde daha kötü oluruz diyeAnladığım kadarıyla kız hem özgüvensiz hem de biraz çirkef sanki, yani işyerine gelirim falan demesinden bu çıkarımı yaptım. İlk konuyu da bilmiyorum gerçi ama.... Bulunmaz Hint kumaşı değil ya, kardeşiniz niye bu kız gibi tutkulu seven bulamayacağını düşünüyor ki, zaten böyle sevmesin sevecek olan. Kardeşinizin suçluluk duygusu içinde yaşamasına sebep verecek kadar hasta bu kız, hazır kurtulmuş geri dönmesin.
Kaç yaşlarındalar? İkisinin de ilk beraberliği miFazla bağlanmışlar bir birlerine ikisi de zorlanıyor ablası. Ama bizimki daha mantıklı düşünüyor. Korkuyor ilerde daha kötü oluruz diye
Kız 23 oğlan 24 kızın 2. Sevgilisi bizim çocuk 3 4 kişiyle görüştüKaç yaşlarındalar? İkisinin de ilk beraberliği mi
Muradına erdin sonunda görümceNe kızmış ya
Ne çocuğu yahu 24 yaşında adam ben 22 yaşındayım çocuk falan değiliz yani. Psikolojisi bozulacak bir durum da yok kocaman adam. Siz ablasiniz gözünüzde küçük görünüyor olabilir ama değil. Bence kızı hâlâ çok seviyor ve ayrılmak istemiyor. Flörtöz biri ve bundan da vazgeçemiyor. Kızdan da vazgeçemiyor. Kıza cevap yazıyorsa açık kapı bırakıyordurAblası muradimiza erme değilde çocuk psikolojisi bozuldu neredeyse sürekli kıskançlık baskı. Her bir bayan arkadaşına bir kulp buluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?