- 21 Mart 2019
- 61
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi blackgirl06
-
Ne çocuğu yahu 24 yaşında adam ben 22 yaşındayım çocuk falan değiliz yani. Psikolojisi bozulacak bir durum da yok kocaman adam. Siz ablasiniz gözünüzde küçük görünüyor olabilir ama değil. Bence kızı hâlâ çok seviyor ve ayrılmak istemiyor. Flörtöz biri ve bundan da vazgeçemiyor. Kızdan da vazgeçemiyor. Kıza cevap yazıyorsa açık kapı bırakıyordur
Engellesin öyleyse. Rahatsız olan insan çoktan engellerdi. Seviyor işte. Bu kız olsun olmasın size tavsiyem boşverin kendi hayatınıza bakın. Yarın bir gün kardeşiniz kıza döner(ki dönecek gibi) kötü olan siz olursunuz. Hem adınız görümce hem de gerçekten görümcelik yapıyorsunuz. Salın gitsin yaKız aşırı yaziyirmus günde 50 mesaj falan
Kardesinize şunu deyin "bir insanın yanında kendini ne kadar rahat ve mutlu hissediyorsa onunla gelecek planı yapsın bu psikopat ile değil erkek bu kadar sıkılmaz yazık.size herşeyi anlatması sıkıldığından heralde.Kızlar kardeşimin kıskanç sevgilisi ile ilgili ve bizim çocuğun ayrılır ayrılmaz sosyalleşme çabası sonucunda olan olayları size anlatmıştım.
Pazar gününden bu yana kardeşim görüşmüyor ama kız sürekli mesaj atıyormus. Mesajlarının bir kısmında """başka birisi var hayatında""" diyormuş bir kısmında da seni özledim çok seviyorum barışalım başka bir erkek tenine dokunamam asla gibi duygusal şeylerle barışmak istiyor.
Kardeşim bir kaç mesajına cevap veriyor ve şöyle dediğini söyledi bana : """"""İftira atıyorsun, varsayım yapıyorsun, ablam yaşında evli iş arkadaşlarımla foto çekildim diye kıyameti kopartiyorsun sinir krizleri geciriyorsun, tehdit eder gibi konuşuyorsun iş yerine gelirim v.b sözlerle ben bir daha yapamam guvenmiyorum. Kavga ettik sinir krizi geçirdin kolumu ısırdın """"" demis kiza. Bazı mesajları gösterdi kız bir suçluyor bir duygusallasiyo çözemedikleri.
DİKKAT ETTİĞİM KONU; kardeşim psikolojik olarak kötü durumda. Diyor abla Bİr bayanla konuşsam iş arkadaşımla sanki kötü bişey yapmışım gibi hissediyorum. Geçmişte hep baskı gördüğüm için. Bir yandan ayrıldığı için mutlu bir yandan ya bir daha bu kadar tutkulu ilişkim olmazsa bu kadar üzerime düşen olmazsa gibi düşünceler içinde.
Kızlar birkaç öneri verebilir misiniz ablaları olarak. Ben tekrardan okuyacağım. Kendi hatalarının da farkında ama gerçekten kız diretti mi tam diretiyor mesajlarından anladım.
"ablası" diyor bize kardeşi için. Kardeşini o kadar küçük görüyor ki bizi de kardeşinin ablası gibi görüyor 22 yaşındayım benmeme bebesi mi
Kız aşırı yaziyirmus günde 50 mesaj falan
niye hala iletişim içindeler? engellemek için ne bekliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?