Sizin neler yaptiginizi bilemem ben ama sadece buradan gorebildigim burada tanimadiginiz kisilere bile ters ters cevaplar veriyorsunuz. Ne yapiyorsaniz da ilimli bir tavirla, dille yapmiyorsunuz gibi geldi bana. Neyse kardesinize sahip cikin.Kardesimle her gun konusmam, ona egitimin ne kadar onemli oldugunu anlatmaya calismam, terapi alsin yeter ki parasini ben oderim demem, hicbir seyini yargilamamam, disariya geldigimde kisitli vaktimde kahve icmeye cikarmam, sabahlari aktif olsun diye kosuya zorla uyandirmam, annemle her kavgasinda aralarini duzelticem diye kendimi kilometrelerce oteden yipratmam. Bunlar sizin ablalik taniminiza girmiyor herhalde.
Yurtdisina yanima gelmesini su an istemiyorum cunku tedavisi devam ediyor ve unstable bi cocuk. Ben ona yabanci ulkede sahip cikamam ailesi burda soz geciremiyorken.
Ve evet kiskaniyor kelimesini kullandim cunku kiskaniyor. Onunla degil de nisanlimla tatile cikmami “kiskaniyor”. Babamin yaninda babamin sorun cikarma ihtimalini bilmesine ragmen “bunlar balayina gidiyor o yuzden beni goturmek istemiyor” gibi uygunsuz bir cumle kuracak kadar.
Bir gun korkar size haber verir, baska gun bakarsin sessiz sedasiz gitmis...