Kardesiniz cocuk degil ne ebeveynligi 19 yaşinda kiz. Benim hic kardesim ya da büyüğüm yok ama benden 9 yaş kucuk kuzenim var cok severim birlikte kahve icmeye cikalim gezelim ki biz de çok gorusemeyiz.
Sizin kardeşlik olmamiş demek ki yapacak bir sey yok kardesinizin bazi problemleri olabilir ama senede 1-2 defa gelen ablayla disari cikmak istemesi onu bagimli yapmiyor ben sizin kardeşlik bagi kurmadiginizi dusundum sadece. Sizin bileceginiz iş tabi ki her ayni anne babadan dogan birbirine kardeş olamiyor.
Tatil anlayisi da bi garip tatil yapmak icin anne baba evine gitmem ben mesela once tatilimi yaparim sonra aile evine de ugrarim.
Annemin evini otel niyetine kullanip arkadas arkadas dolanmam koca 2 hafta. Aile evine gekiyosam ailemi gormeye gelirim. Tatile gitse kimse niye evine gitmedin demezdi bence![]()
9 yaş küçük sağlıklı bir psikolojisi olan ve ona karşı sıfır sorumluluğunuz olan milletin doğurup büyürdüğü kuzeninizle, benim intihara meyilli kişilik bozukluğu tanısı almış ve yıllardır ilaç kullanan her derdine koşmaya çalıştığım öz kardeşimi bir tutmanız dünyalar komiği bir olay.
Annemin evini otel gibi kullanmak ne alaka burası benim de evim. Geldiğimde ailemle de kardeşimle de gayet de vakit geçiriyorum. Ayrıca yurtdışından gelip nişan yapacağım için önce hazırlığımı yapıp nişanımı bitirip sonra tatile çıktım. Ne zaman tatile çıktığımı da eleştirmeyin bi zahmet ne saçma sapan yorumlar abi bunlar