- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Aslında hep arkadaş gibi konuşurduk anlatırdı bana herşeyini şuan saklıyor. Ben konuşmayı denicem eğer dinlemezse anneme öyle söyliyimKardeşiniz sonuçta normal arkadaş gibi konuşun anlayışla yaklaşın annenize söylemenizi gerektirecek bir şey olduğunu sanmıyorum şu aşamada. Önce kardeşinizle konuşun
Yargılayarak yaklaşmayın konuşurkenAslında hep arkadaş gibi konuşurduk anlatırdı bana herşeyini şuan saklıyor. Ben konuşmayı denicem eğer dinlemezse anneme öyle söyliyim
Siz ablasisiniz yabanci biri degil ustelik emanet size. Bir anne ne yapmaliysa onu yapman gerek.Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Evebeyni sayılırsınız bu durumda onunla yumuşakça konuşun. Anlamaya çalışın flörtleşmek 10 lu yaşlara düştü.Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
yaşi cok küçük kendisiyle ablası olarak konuşun. biraz daha sıkı tutun. amacı orda olma sebebinin dershane olduğunu hatırlatın cok zorlarsa karşı tarafı tanımaya çalışın eğer güvenilmez biriyse ailenize muhakkak bilgi verin ortalık çok kötü haberlerde neler seyrediyoruz sonradan pisma n olmayınMerhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
ama şuan ortalık çok kötü üstelik emanet sayılır yarın bir gün bir şey olsa vicdan azabı çeker once kendi halletmeye çalışsın olmadığı cocukla tanışsın eğer olmayacak bir insansa demeli anne babasinaBenim de o yaşta sevgilim vardı. Çok doğal, hayır söyleyince elinize ne geçecek?
Bizim cagimiz daha masumca yasiyodu herseyi, simdi ki nesil 10 yasinda cocuk nasil yapilir biliyorBenim de o yaşta sevgilim vardı. Çok doğal, hayır söyleyince elinize ne geçecek?
Genç kız, konuştuğu illaki olacaktır. Ailenize söylemeniz işleri daha da karmaşık hale getirir. Kardeşinize biraz daha arkadaş olarak yaklaşın, dinleyin onu ki bir şey olduğunda ilk koştuğu ablası olsun.Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Anlamadım okula mı gidiyor okul+dershane mi? Bence arkadaşça yaklaşın en azından size anlatsın. Sevgilisi yaşıtıysa normal ama 18+ büyük biriyse mantıklı bir şekilde olmayacağına yaşıtı biriyle daha sağlıklı bir iletişim kurabileceği yönünde yönlendirin kardeşinizi.Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Okul + dershaneye gidiyor. Bilmiyorum nasıl biriyle konuşuyor ama şuan devir o kadar kötü kimseye güven olmuyor kendim konuşmaya çalışıcam bakalımAnlamadım okula mı gidiyor okul+dershane mi? Bence arkadaşça yaklaşın en azından size anlatsın. Sevgilisi yaşıtıysa normal ama 18+ büyük biriyse mantıklı bir şekilde olmayacağına yaşıtı biriyle daha sağlıklı bir iletişim kurabileceği yönünde yönlendirin kardeşinizi.
Yani gelişimi açısından kendi yaşıtı biriyle (okuldan ya da dershaneden) konuşması normal ama büyük yaşlardaki bireylerden uzak tutmaya çalışın.Okul + dershaneye gidiyor. Bilmiyorum nasıl biriyle konuşuyor ama şuan devir o kadar kötü kimseye güven olmuyor kendim konuşmaya çalışıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?