- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Siz iyimisiniz hanfendiAslında hep arkadaş gibi konuşurduk anlatırdı bana herşeyini şuan saklıyor. Ben konuşmayı denicem eğer dinlemezse anneme öyle söyliyim
Siz neden sevdiniz o zaman ? Madem sevgili olmak bu derece ürkütücü ! Yapmayın Allah aşkına bence yer arıyorsunuz yollamaya.Rahatsız olsaydık zaten baştan söylerdim. Her zaman başımın üstünde yeri var ama burda bana emanet tanımadığın etmediğin insan sonuçta korkuyor insan yani
Bizim cagimiz daha masumca yasiyodu herseyi, simdi ki nesil 10 yasinda cocuk nasil yapilir biliyor
Bizim cag derken 31 yasindayim bu arada
Masuuuum değiiiliiiizzz hiiiççç birimiiiiğğzzNasıl masum mesela?
16-17 yaşında sevgilim vardı benim. Öpüşmekten daha ileriye gidiyorduk. Size göre masum muyum değil miyim karar veremedim şu an.
32 yaşındayım bu arada.
Sevgilisi kendi yaş civarıysa ve dersleri etkilenmiyorsa sevgilisi olması kadar normal bir şey yok.
Böyle bir aileye söyleyecek bir şey de yok.
Ben 17yasinda sevgilim vardiNasıl masum mesela?
16-17 yaşında sevgilim vardı benim. Öpüşmekten daha ileriye gidiyorduk. Size göre masum muyum değil miyim karar veremedim şu an.
32 yaşındayım bu arada.
Sevgilisi kendi yaş civarıysa ve dersleri etkilenmiyorsa sevgilisi olması kadar normal bir şey yok.
Böyle bir aileye söyleyecek bir şey de yok.
Söyleyin hanımefendi. Annenize, babanıza, önünüze gelene şikayet edin. Ondan sonra vay benim kardeşim neden kaçtı, neden bizden nefret etti. Yapın tabii, sonra da oturun ailecek ağlayın halinize.Aslında hep arkadaş gibi konuşurduk anlatırdı bana herşeyini şuan saklıyor. Ben konuşmayı denicem eğer dinlemezse anneme öyle söyliyim
Masuuuum değiiiliiiizzz hiiiççç birimiiiiğğzz
Ben 7-8 yaşında çocuk nasıl yapılır biliyordum yav. Sordum anneme o da anlattı sağolsun yaşıma uygun biçimde. Çocukların en çok merak ettiği konu bu.
Ahahahah kötü olmuş o yav. Sen sormayınca annen de düşünememiştir anlatmayı.Bana 9-10 yaşlarındayken kuzenim anlatmıştı, yaşıma uygun olmayan bir biçimde
3-4 yaşlarındayken kardeşim olduğunda sormuşum anneme ama büyüyünce daha detaylı sormak aklıma gelmedi niyeyse. Kuzen anlatınca şok olmuştum.
Keşke annem ben sormadan anlatsaymış da yeni öğrendiği bir haltı herkese anlatmazsa ölecek hastalığına yakalanmış kuzen terörü yaşamasaymışım
Ben 17yasinda sevgilim vardi
Bende opusuyodum
Daha ilerisi bana pek masul gelmiyor, tabikide herkesin kendi bilecegi sey
Ahahahah kötü olmuş o yav. Sen sormayınca annen de düşünememiştir anlatmayı.
Benim annem tam bir trolldü. Sorduğum sorulara komik cevaplar verir beni rezil ederdi bazen okulda falanama buna doğru cevap vermiş önemli bir konu olduğunu düşünmüş sanırım.
niloyanın bebeği yoktu ki çocuğu vardıNiloya tospikk sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?