- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
İlk baştan kendim konuşmam lazım ama beni dinlemez biliyorum sonra daha kötü şeyler gelirse başına. çünkü şuan kimseye güven yok zaman çok kötü zamanBenim çocuğum olsaydı ne yapardım diye düşünün- ki kardeş zaten- ve öyle yapın.
Eğer annenizin yanlış yapacağını düşünüyorsanız söylemeyin. Ben dershaneden alacak anneye söylemezdim
Rahatsız olsaydık zaten baştan söylerdim. Her zaman başımın üstünde yeri var ama burda bana emanet tanımadığın etmediğin insan sonuçta korkuyor insan yaniDersaneden alıp eve tıksalar , sonra da bir kocaya verseler rahat uyuyacak mısınız ?
Sevgilisi olunca ne oluyor ? Daha 16 yaşında , böyle baskılar yaparsanız o kızı başka şeylerim kucağına itersiniz.
Ha eşiniz evde rahatsız oluyordur , evde kardeşinizi istemiyorsunuzdur o ayrı.
Keşke baştan kabul etmeseydiniz. İyi ki ablam yok diyorum bazen yaw.
Yetiştirmek değil amacım ama bilip söylemezsem sonra başına bişey gelirse ben üzülürüm gene vicdan azabı çekerim.niye ille birilerine yetiştirmeye çalışıyorsunuz ki? 16 yaşında gayet normal şeyler bunlar. rahat bırakın
10 yaşındaki çocuğun cinsel eğitiminin olması iyi bir şey yalnız? Asıl çocuklar bir şeyin doğrusunu bilmeyince yanlış şeyler yapmaya meyilliler.Bizim cagimiz daha masumca yasiyodu herseyi, simdi ki nesil 10 yasinda cocuk nasil yapilir biliyor
Bizim cag derken 31 yasindayim bu arada
çocuğun kim olduğunu öğrenin kardeşinizden .bağırırp çağırırsanız saklar söylemez.yaşıtı sınıfından okulundansa konuşabilir normal.ama sokakta ki it kopuksa ya da yaşı 19 20 lerinde bir çocuksa yanlışını anlatın sınırlar koyun kıza.ama anneye yansıtmayınnOkul + dershaneye gidiyor. Bilmiyorum nasıl biriyle konuşuyor ama şuan devir o kadar kötü kimseye güven olmuyor kendim konuşmaya çalışıcam bakalım
Ben de 31 yaşındayım 10 yaşındayken çocuk nasıl yapılır biliyordum. 6. Sınıftan itibaren de bir sürü arkadaşımın sevgilisi vardı. Ben de 15 yaşında biriyle sevgili oldum hatta kendisi yıllar sonra kocam oldu :)Bizim cagimiz daha masumca yasiyodu herseyi, simdi ki nesil 10 yasinda cocuk nasil yapilir biliyor
Niloya tospikk sen misin?Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Masumlukla saftirik gibi “anne baba birbirini severse leylekler çocuk getirir” diye düşünmenin alakasını çözemedim bi türlüBizim cagimiz daha masumca yasiyodu herseyi, simdi ki nesil 10 yasinda cocuk nasil yapilir biliyor
Kardeşinizle kendiniz konuşun ailenize söyleyeceksiniz madem geleceği olumsuz anlamda değişecek.Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Neden bu kadar annenize söylemeye meraklısınz? Kardeşiniz ile aranızda iyi bir bağ yok sanırım.. göz yumun demiyorum ama bir arkadaş gibi, abla gibi oturup dinleyebilirsiniz tavsiyede bulunabilirsiniz.. henüz küçük olduğunu herşeyin zamanında güzel olduğunu anlatın .biz ablam ile aciklarimizi kapatırdik anneme karşı.. kimse kimseyi şikayet etmedi. Ayrica bende 17 yasimda tanistgm manitam ile 9 sene sonrasında evlendimAslında hep arkadaş gibi konuşurduk anlatırdı bana herşeyini şuan saklıyor. Ben konuşmayı denicem eğer dinlemezse anneme öyle söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?