Kardeşim bile demek istemiyorum.

Valla yasananlara üzüldüm canım
Hiç de çocuk yaşta değiller gayet de kafaları basıyo herşeye
Eğer karşı ailenin de haberi olursa olay polise yansır
Ve reşit olmadan birlikte oldukları için kardeşin hapse girer
Ama ailesine söylemezseniz de suça ortak olmuş olursunuz
Çok zor bi olay

Valla ne denir bilmen ama kardesinizde kucukdaha ... bi hata yapmis belli ama zorla kizla evlendirmeyi dalan dusunmeyin bence kardesinizi kaybedersiniz ... biraz zamana birakin belki kendisi bi sorumluluk almak isteyebilr

Neden sadece kardeşinize yükleniyorsunuz ki
Zorla olan şey tecavüzdür ortada uzun süre naz yapıp sonra sevişmiş bir kız var
Ailesine söyleyin,düşünememiş mi sonuçları,çocuk değiller akılları var
O degilde kızı kunlanmış atmış 16 yaşında insan herşeyi bilmez daha ergen abartmayın kardeşinin payı büyük

Ortada
Bu nasıl denir nasıl söylenir,bundan sonra ne yapılır resmen ailecek çöktük şu iki günde..

Dün kaynanamlarla annemlere gitmiştim herkes namaz vakti namaz kılarken annem mutlaktaydı o ara ablam aramış. Kadın oturmuş ağlıyordu mutfakta.Erkek kardeşim 17 sevgilisi 16 yaşında biz konuşuyorlar gezip tozuyorlar diye düşünüyorduk ve aslında o kızla da pek konuşmasını istemiyorduk.Neyse bunlar birlikte olmuşlar kardeşim kızı baya zorlamış kız ben istemedim diyormuş ve iki gün sonra ayrılmak istediğini söylemiş kızda ablamı ağlayarak aramış beni kullanıp attı ben napcam abla diye.Ablamla bende telefon da konuştum oda kıza baya üzülmüş ağlamış kardeşimizin böyle sorumsuz birisi olduğunu asla tahmin etmezdik. Annem çöktü orada zar zor toparladı kaynanamlara bisi çaktırmamak için o ara erkek kardeşimi gizlice arayıp konuşmalar yapıyorum ben tabi. Ve o inkar etti.

Bugün de kızı annem istemiş ablam aramış kardeşime hiç bisi söylemeden gel demiş. Gelmiş konuşmuş ve ikisini yüzlestirmisler. Kızın anlattığı herşey doğru olayı babamda öğrendi.Adam kalp hastası. Birde kızın bize söylediğini duyunca kardeşim kıza tokat atmış babam bunu duyunca daha çok çıldırmış. Kahroldu adam resmen biz seni nasıl yetiştirdik ,nasıl terbiye verdik de sen bu hale geldin diye kardeşime sitemler beddualar etmiş. Ben evdeydim tüm bunlar annemlerin evde olurken.Evde gizli gizli konuşup eşime de bisi çaktırmak istemedim. Ama moralimin bozuk olmasından bisiler anladı. Anneme, babama, o kıza öyle üzülüyorum ki o kardeşim annemlerin çabalarının hiç birini hak etmemiş hiç birini.

Kızın ailesine de haber vermeyi istemiş babam iki aile konuşup bir yol bulalım demiş kız istememiş kesinlikle söylemeyin abisi var ve çok sert mis ondan korkuyormuş. Şaştık kaldık napalim ne yol izleyelim,ikisi de daha çocuk. Hele o kız... Of.[/QUOTE sakın evlenmeye isteme falan filan bu işlere girmeyin gençler hata yapmışlar sadece kardeşiniz
Kontrol altında tutun sürekli başınıza daha büyük şeylerde açılabilir

ortada tecavüz yok sonuçta kız bunları yapana kadar aklı nerdeymiş daha o yaşta evlilik olur mu.aileniz üzülür tabikide kim evladı böyle bişey yapsın ister birde olaylar çok büyümüş herkes duymuş kızın yüzünden onu yapmayı akıl ediyorsa geleceğinide düşünseydi dicek bişey yok.

Kardeşiniz yaptıgı çok yanlış bişey ama sakın evleneymiş filan böyle işlere kalkışmayın kardeşinizde sürekli kontrol edin daha büyük belalar alır başını

İkisi de okuyor şuan aynı okulda değiller. Birde bu kız okul birincisi. Şuan evlenmek falan düşünülemez o yaşta değiller ki.
Ablam sormuş şimdi ne yapmak istiyorsunuz. Kız benimle sonuna kadar devam edicek etmek zorunda diyormuş.Gerekirse liseden sonra evlenicez diyormuş.
Kardeşim de ben okuycam,askere git cem,meslek sahibi olcam o zamana kadar olurda olur olmazsa yok diyor.

ortada tecavüz yok sonuçta kız bunları yapana kadar aklı nerdeymiş daha o yaşta evlilik olur mu.aileniz üzülür tabikide kim evladı böyle bişey yapsın ister birde olaylar çok büyümüş herkes duymuş kızın yüzünden onu yapmayı akıl ediyorsa geleceğinide düşünseydi dicek bişey yok.
16 yaşında kız yok yapmış falan filan 16 yaşında gencecik kız ya insaf ama!

Çok zor bi durum şaştık kaldık. Babam kesin söylenecek diyor kızın ailesine şöyleyin kıza bir gün ayarlasın oturup konuşulacak bu konu diyor kız olmaz konuşulmasın. Abim de abim diyor.

Kız için zor ama ailesinin anlayışla davranması gerekiyor bu konuda
Çok zor bi durum şaştık kaldık. Babam kesin söylenecek diyor kızın ailesine şöyleyin kıza bir gün ayarlasın oturup konuşulacak bu konu diyor kız olmaz konuşulmasın. Abim de abim diyor.

İkisi de okuyor şuan aynı okulda değiller. Birde bu kız okul birincisi. Şuan evlenmek falan düşünülemez o yaşta değiller ki.
Ablam sormuş şimdi ne yapmak istiyorsunuz. Kız benimle sonuna kadar devam edicek etmek zorunda diyormuş.Gerekirse liseden sonra evlenicez diyormuş.
Kardeşim de ben okuycam,askere git cem,meslek sahibi olcam o zamana kadar olurda olur olmazsa yok diyor.
Yani evlenemezler ama kız siz de destek olun ayrılmasınlar diye uğraşıyor bence evlenseler bile boşanacaklar bence çok karışmayın sonuçta zorlama yok kız da aptal bir kıza benzemiyor kardeşinizin bu saçma tavırlarını düzeltmesini sağlayın bu yaşta ki insanlara başka da birşey yapamazsınız maalesef

Neden sadece kardeşinize yükleniyorsunuz ki
Zorla olan şey tecavüzdür ortada uzun süre naz yapıp sonra sevişmiş bir kız var
Ailesine söyleyin,düşünememiş mi sonuçları,çocuk değiller akılları var
Zorlama varsa ne noktada olursa olsun bunun adın tecavüzdür. Son saniyede ya da son noktada bile kadının da Erkeğin de cinsel ilişkiden vazgeçme hakları vardır.

Back
X